Reklama

Reklama

Resurrection

(seriál)
Trailer
USA, (2014–2015), 14 h 52 min (Minutáž: 40–44 min)

Tvůrci:

Aaron Zelman

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Omar Epps, Devin Kelley, Samaire Armstrong, Matt Craven, Frances Fisher, Sam Hazeldine, Mark Hildreth, Kurtwood Smith, Tamlyn Tomita, April Billingsley (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(21)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

Xeno.morpH 

všechny recenze uživatele

Tož pravda, Les Revenants to nejsou, ale i tak to je to dobré. Kupodivu, seriál není inspirován francouzskou předlohou, ale je adaptací knihy Jasona Motta : The Returned (který se ovšem z Les Revenants očividně inspiroval). Jason Mott se také podílí i na scénáři, což se pozitivně promítá do dobře prokreslených postav, jejich vzájemných vztahů, i na celkové hloubce děje a filozofickém kontextu. Hudba je taky na vysoké úrovni a dobře dokresluje atmosféru, ale co naplat Mogwai to nejsou :). (Zhlédnuto 6 dílů.) ()

nemer 

všechny recenze uživatele

Sice kostelníky dvakrát nemusím a některé události jsou předvídatelné, ale rozhodně se pořád něco děje. Sympatické obsazení i atmosféra, pilotní díl skvostný. Kam se hrabou unylí a nudní The Returned v obou verzích. Zde jsou i ghúlové víc z masa a kostí, než kdy byli živí v The Returned (1.řada - závěr slabší, druhá řada zcela predikovatelná a mířící směrem odpad) ()

Reklama

feryk 

všechny recenze uživatele

Děj seriálu je strašně rozplzlý a natahovaný. Potenciál, který má na začátku neni vůbec využit a brzy se utopí v řešení rodinných sporů. Po čase vůbec nikomu nepřijde divné, že se objevují lidé, kteří jsou mrtví a že jejich těla leží třeba v márnici, vůbec nikdo neřeší, kde se ta těla fyzicky znovu berou a duplikují. Seriál ani za dvě serie nezodpoví žádnou z otázek a přijde mi, že byl scénáristy psán za pochodu tak, jak se to natáčelo a vlastně ani neměli vymyšlené řešení. Vše vyvrcholí na konci, kdy se jako obvykle v americké produkci vše ztočí k bohu a toleranci odlišných lidí. Seriál postrádá občas jakoukoliv logiku a chování lidí je často nesmyslné, takže není divu, že zřejmě pokračovat nebude a je to tak dobře. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

po pilotu za 4.záhada je nastíněna dobře a (zatím) nutí diváka ke shédnutí dalšího dílu.Je jen na tvůrcích.jak s tím naloží.Je hodně těch,kteří seriál sllibně rozjeli,ale jen málo těch,kteří ho dokázali udržet...80%...super atmosféra pilotu se v následujících 4 dílech rozmělnila v nečekanou nudu.šanci seriál ještě dostane,ale měl by rychle přestat přešlapovat na místě...a po druhé řadě jde ještě hvězda dolu a i kdyby pokračovalo (jakože nejspíš nebude),nemá cenu koukat dál.Pár dílů druhé řady celkem ok,ale zbytek je nuda k uzoufání...40% ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Seriál s celkem vysokým potenciálem, a také docela dobře využitým. Občas se tam nějaký ten patos v podobě vztahových "vypjatých" chvilek ocitne, ale zase ne tolik, abych ho nemohl označit za solidní seriál. Herecké výkony nejsou nijak oslnivé, drží se v průměru, ale velkou roli zde hraje skvělá hudba, kterou jsem miloval už od prvního dílu. 80% ()

Galerie (325)

Reklama

Reklama