Reklama

Reklama

Byla by to dokonalá akční krimikomedie o dvou policajtech a velkých parťácích, až na jednu maličkost: naši hlavní hrdinové vůbec nejsou poldové. Do služeb zákona se totiž kamarádi Justin a Ryan dostali tak trochu nelegálně a to jen díky tomu, že se oblékli do policejních kostýmů a vyrazili na jednu párty. Jenže už cestou na mejdan rychle zjistili, že jim policejní uniforma nabízí i jiné zajímavé možnosti. Třeba trochu pobuzerovat pár lidí na ulici, zabavit mladejm jointa, dostat zadara panáka nebo mnohem úspěšněji balit holky. A tak se vedle svého civilního života, v němž Justin vyvíjí novou počítačovou hru o policajtech a Ryan se hlavně poflakuje, začnou skvěle bavit životem falešných poldů. A jsou v tom čím dál tím víc lepší. Stačí přeci na eBay koupit vyřazené policejní auto a pár dalších pomůcek, jako je například vysílačka, díky které se dostanou včas k lidem, kteří potřebují policejní pomoc. Ale jakmile se tito zbrusu noví „hrdinové" zamotají do sítě skutečných policajtů, mafiánů a zkorumpovaných detektivů, musí dát v sázku nejen své falešné odznaky. A tak začíná hodně zajímavá a pro diváky vtipná hra na kočku a myš, která může našim „policajtům" přerůst přes hlavu... pokud jim ta hlava zůstane na jejich krku. (CinemArt)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (293)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

když vezmu místní hodnocení,tak sem buď viděl jinej film a nebo se mi natolik snížila laťka pro dobrou komedii...tak jako tak,já se u Falešnejch poldů bavil a párkrát jsem se dost nasmál,aniž bych to dopředu čekal.Jasně,je to přestřelené a oba hlavní "hrdinové" by za normálních okolností nepřežili prvních 20 minut,ale vzhledem k tomu jak málo jsem od téhle komedie čekal a kolik jsem nakonec dostal jdu na 4 hvězdy...70% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Paráda ! Humor spíše situační, ale ten mi možná sedí i více. Skvělý výběr herců, Damon Wayans je podobný blázen jako jeho bráchové. Byť je to klišoidní a originální je vlastně jen nápad, tak je to neuvěřitelně zábavný film a nejméně 3x jsem se válel smíchy na koberci a pouštěl si dané scény alespoň 10x abych se vzpamatoval a to se mi stává málokdy!! Potěší také skvělý výběr hudby při akci či při každé vtipné scéně a vynikající komik Keegan-Michael Key, kterého znám pouze z 5 minutových krátkých videíí a už jen tím si mě režisér Luke Greenfield získal, že ho do filmu obsadil a dal mu možnost rozvíjet kariéru dále. Kdo se při filmu nezasmál, není člověk. Perfektní věc. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nápad je zajímavej, i když jsem tedy docela čuměl, jak může být takhle naivní scénář, aby to těm dvěma stále procházelo. Jako komedie to není zrovna moc k popukání. Nějaký vtípek navíc by určitě neškodil. Potenciál k nim určitě byl. Nedá se říct že by ústřední duo bylo zrovna sympatické. Veliké pozitivum sebou přináší "Jumpstreetský" Rob Riggle, stejně jako záporácké duo D'Arcy/Garcia. 50% ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Uniformu si musíte zasloužit !'' --- Přiznám se, že jsem byl celkem mile překvapen. Už delší čas jsem neviděl pořádnou komedii a od této jsem si moc nesliboval. Dva looseři převlečení za poldy, kteří díky uniformě mají náhle tolik potřebný respekt u okolí nejsou nic co tu ještě nebylo, ani souběh na sebe navazujících příhod, které vygradují střetem s opravdickou mafií a reálnou policií. Nevím zda to bylo hercema, ale ti dva mi prostě sedli. Velmi mnoho scének bylo vtipných, humor ale fungoval nejvíce právě kratičkých epizodkách. Nebylo to však celý film a některá místa se lehce nudně táhla. A bohužel, Amíci nejsou noblesní Britové a tak si v komediích neodpustí i nějaké to (mám na to svůj termín) ,,krkání a prdění''. Prostě neumějí udržet humor na té inteligentní vlně a tak ve filmu nechybí trapné kopání do rozkroku, nechutná scénka s tlustým nahým zlodějem atd... To je škoda, protože to u mne film dost sráželo. V závěru jsem si navíc nebyl jist, jestli filmaři to salutování na přehlídce nebrali jako ironii a nebo to mysleli vážně... Každopádně pokud bych měl tuto komedii doporučit, tak s klidem mohu. Ze současné americké komediální produkce je to lehký nadprůměr. Za mne jsou to tři zabavené samopaly. * * * ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

To byla taková blbina až to bylo fakt dobrý! :D Asi každý z nás měl někdy sen, že by chtěl být policistou a naši hlavní dva hrdinové si tento sen rozhodli splnit. Ze začátku jsou to jenom legrácky, ale pak narazí na největšího gangstra ve městě a začne jít o život. Já jsem se u této akční komedie velice bavil, bylo to opravdu hodně vtipné a nechyběla ani pořádná akce. A zaujala mě Nina Dobrev, v jejích předešlých filmech jsem si jí nijak extra nevšímal, ale tady mě rozhodně zaujala. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy parťáci vstupují do bytu na sledovačku, má Ryan (Jake Johnson) na sobě košili jako detektiv. V další scéně je oblečen v policejní uniformě. (vita.moravek)

Reklama

Reklama