Reklama

Reklama

Průmyslový magnát, miliardář Damian Hale (Ben Kingsley) již dlouho ovládá svůj svět, ve kterém ze své newyorské operační základny mistrovsky rozehrává mocenské hry. Po vzájemném odcizení se svou dcerou, aktivistkou Claire (Michelle Dockery), má Damian opravdový vztah pouze ke svému celoživotnímu příteli a pravé ruce Martinu O'Neilovi (Victor Garber). Ale diagnóza nevyléčitelné rakoviny přiměje Damiana podstoupit radikální lékařský zákrok, „odpoutání", který pro něj zvrátí běh času. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (387)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Jak tu píší moji kolegové. Parádní a originální nápad. I zpracování je určitě fajn. Několik menších zvratů, vedlejší postavy i omáčka kolem to vše doplní. Přiznám se ale, že jsem film dal snad na 10x. Ve chvílích akce, byl film neskutečně nabušený a nekompromisní. Když se ale mluvilo, byla to místy až otrava. Ryana vcelku můžu, ale jakoby mě tady ne a ne vtáhnout do světa jeho postavy. Neustále jsem někam odbíhal. Vsadit si na chanci, hra na telefonu, se psem, sprcha a já nevím co ještě. Zpětně můžu říct, že jde o slušný film, ale vím, že ho nikdy nepustím znovu. 62 procent především za akční pasáže. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Jeden z lepšie zvládnutých príbehov s kontroverznou tématikou. Dobre vyvážená zmes akcie,romantiky a dôvodov k zamysleniu. Tentokrát som sa príliš nesústredil nato, ako by manželka privítala takýto "návrat" manžela, proste som si užil príbeh s dejom, ktorý mal spád. Celkový dojem pokazil asi iba plameňomet umiestnený z nepochopiteľných dôvodov v laboratóriu, inak boli scifi nápady zasadené s citom, až príbeh pôsobil takmer uveriteľne.80%... ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Nakonec to nebylo tak špatné. Vidím v tom ale trochu nevyužitý potenciál. Škoda že tam Ben Kingsley není delší dobu. Je přece jen charismatičtější než Ryan Reynolds. Ten svou roli ale zvládá docela slušně. Film je bohužel trochu předvídatelný. Je přece jasné, že Damiana nebude v jeho novém mladém těle bavit do nekonečna balit holky a jezdit ve svém sporťáku. Minulost původního hostitele ho samozřejmě nenechává klidným. A po menší konfrontaci už začíná klasická honička s padouchy. Jako říkám, film není špatný, ale určitě to šlo vymyslet líp. "Tohle jsem neviděl už 52 let." :D ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Príjemné nenáročné, ale celkom inteligentné sci-fi s nevyužitým potenciálom. Film pôsobí ako adaptácia nejakej staršej, filozoficky ladenej poviedky nejakého velikána sci-fi literatúry. Je škoda, že tento nápad nebol využitý v rámci jednej hodiny v Black mirror a na poli mainstreamového celovečeráku musíme sledovať v podstate úplne zbytočnú akčnú vatu. Film načrtával mnohé otázky a dilemy, ale poriadne ich nerozpracoval. Práve preto ma napadlo, že jednu z viacerých podnetných myšlienok by som poriadne rozpracoval a použil v práve spomenutom seriáli. Nesmrteľný obsahuje fajn prekvapivé a nie úpne blbé zvraty, cítiť ale nižší rozpočet a vôbec sa nečudujem, že film prepadol. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je docela velké zklamání. Od Tarsema Singha jsem očekával minimálně zajímavou vizuální podívanou, ale ani toho jsem se naplno nedočkal. Jsou zde scény, které zaujmou, myslím vizuálně, ale je jich dost málo. Bohužel tohle sci-fi je tak průhledné, že v podstatě po půl hodině už budete vidět, jak to celé skončí. A to má film dvě hodiny... ()

Galerie (35)

Zajímavosti (6)

  • Damian v těle Marka (Ryan Reynolds) zjistí, že zná bojové umění, které se Mark naučil jako voják. Tyto dovednosti jsou uchovávány v míše a ne v mozku, protože jsou naučené tak, aby se daly provést rychle, bez přemýšlení. (tom.nosek)
  • Dýňový vodojem se ve filmu nachází v Missouri. Ve skutečnosti se ale dotyčný vodojem nachází v Louisianě a jeho dýňový vzhled byl navíc vytvořen pouze pro natáčení filmu (tom.nosek)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama