Reklama

Reklama

Průmyslový magnát, miliardář Damian Hale (Ben Kingsley) již dlouho ovládá svůj svět, ve kterém ze své newyorské operační základny mistrovsky rozehrává mocenské hry. Po vzájemném odcizení se svou dcerou, aktivistkou Claire (Michelle Dockery), má Damian opravdový vztah pouze ke svému celoživotnímu příteli a pravé ruce Martinu O'Neilovi (Victor Garber). Ale diagnóza nevyléčitelné rakoviny přiměje Damiana podstoupit radikální lékařský zákrok, „odpoutání", který pro něj zvrátí běh času. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (387)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Nesmrtelný se mi líbil. Ze začátku pecka, pak to začíná být takové až moc rodinné. Těžko se věří, že miliardář, co pro kšefty neměl čas ani na vlastní dceru a její výchovu najednou projeví tak mocný zájem o nějakou hispánskou maminku s hispánskou holčičkou ! (byť byly obě roztomilé) :-). Ale třeba mu na starý kolena lecos došlo, což se ke stáru kdy je ale většinou na lecos pozdě stává... Prachy nejsou vše a do hrobu si je nevezmete... No i když... Tenhle film to vlastně vylučuje. Škoda, že nebyly gule jít více po žánrové ose sci-fi a méně po té akční až rodinné. Drsnější zápletka by asi filmu neuškodila, ale to  si Tarsem nelajznul. I tak to nebylo hloupé a nenašel jsem tam hluchá a nedomyšlená místa. Reynolds je pro tyhle role zrozen a tady mu to padlo jako ulité. Líbilo se mi to a možná to dám někdy znovu. Dávám za 4 červené pilue. * * * * ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Pokud si vezmeme pod lupu profesionálního nudila Refna, tak Tarsem ´Bombay badonkadonks´ Singh je o několik světelných roků dál. Nudí s grácií a naprostou lehkostí sobě vlastní. Nudí hodinu, ale jeho nejoblíbenější stopáž jsou hned hodiny dvě. Nesmrtelný ranhojič sice vypije kafe od žida už v první půl hodině, ale ještě víc Nesmrtelný Rájen to další hodinu a půl rozhání třešňovým tic-tacem a ne a ne to zabalit. Nekoukatelný, nudný. 21% P.s.: Nápad jak bič, ale z hovna bič neupleteš. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $26miliónovTržby USA $12,279,691Tržby Celosvetovo $25,022,917Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ tento krát ide pre zmenu o najmenej výrazní rukopis od Tarsem Singha, ktorý doteraz vždy vyznieval ráznou "pestrou" temnou vizuálnou stránkou a určitou bizardnosťou ale zas po takej klasickej tuctovej režisérskej stránke to je zvládnuté, dej má čo ponúknuť, troška akcie, dramatu, fajn /55%/ ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Takýto typ sci-fi veru môžem, a dokonca veľmi rád. Treba uznať, že základ, ale aj celkovú myšlienku to malo veľkolepú. Akurát ten scenár by som si vedel predstaviť aj o čosi viac zaujímavejší a aspoň o kus menej predvídateľný (aj keď vďaka mnohým zlomom bola tá predvídateľnosť aspoň čiastočne kvalitne potlačená). Potenciál obrovský, ale využitý asi len tak na trištvrťku. S týmto by sa dalo ešte poriadne zahrať a zamiešať ten dej aj do zložitejších súvislostí. Tá priamočiarosť tomu zas až tak moc neprospela. Ale aj tak, veľmi dobré a mňa osobne to bavilo, najmä celá tá ústredná myšlienka, na ktorej stál celý film, ale v podstate aj celkové posolstvo. Takže OK, bez váhania 4*. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Kvalitou a vizuálem těžce nadprůměrný, ale ten scénář a příběh? Strašně předvídatelný, postavy mi byly tak nějak ukradený (obzvlášt ty vedlejší), působilo to jako dost otřepaný klišé, hlavně ten trapnej konec.. achjo. Přitom tam bylo i trochu tý akce, která se mi nezdála zas tak špatná, ale je příběh je těžce podprůměrnej. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (6)

  • Přístroj, který je ve filmu používán pro přenos vědomí, je ve skutečnosti upravený CT skener používaný ve zdravotnictví. (oje)
  • Dýňový vodojem se ve filmu nachází v Missouri. Ve skutečnosti se ale dotyčný vodojem nachází v Louisianě a jeho dýňový vzhled byl navíc vytvořen pouze pro natáčení filmu (tom.nosek)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno