Reklama

Reklama

Režisér filmu Sejmi eso vás zavede do světa Kevina Stretche, řidiče hollywoodské limuzíny, muže s temnou minulostí. Když se Stretchovi ozve nechvalně proslulý gangster, aby od něj dostal zpět půjčené peníze, Stretch v naději na slušnou odměnu vezme práci, kterou mu nabídne jeho klient – miliardář. Výstřelky výstředního klienta ale brzy vyústí v divokou noc plnou dobrodružství, sexu a nebezpečí, po které je jasné, že s návratem peněz to až tak snadné nebude. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Carnahan´s Carnage Carmageddon Carnival... Cokoliv si přejete. S touto kouzelnou větičkou ve vínku měl být režisér během své „crank“ jízdy odvážnější, vtipnější i nápaditější, takhle si za pár dnů na jeho limo-driver-nádu málokdo vzpomene. Navíc jsem měl u většiny postav problém s obsazením. Wilson byl navzdory předpokladům minutu od minuty přesvědčivější, ale proč proboha Pineovi někdo nabulíkoval, že je zajímavý v rolích podivínských záporáků? Mimochodem, v roce 2014 to byl druhý film, kde sám sobě vrazil pěstí a já říkám jen houšť, Christophere, jen houšť.. ()

Philcze 

všechny recenze uživatele

Patrick Wilson v nasraným módu, Carnahan opět roztřesený a camea na hranici geniality. Zábavná budoucí kultovka, která proti sobě skvěle staví dva netypicky obsazené herce (Wilson - drsoň, Pine - šílenec, už podruhé u Carnahana) a nechá je devadesát minut dělat vtipné krávoviny na pozadí narychlo spíchnuté kriminální historky. Takhle vypadá povedený pokus natočit cynickou a nekorektní klipovitou komedii, neboli to, co se Michael Bay snažil natočit s Pain and Gain, ale neskutečně otravným způsobem selhal. 80% ()

Reklama

erased 

všechny recenze uživatele

Přestože byl Carnahanův underdog Smokin' Aces už od svého uvedení mým favoritem, protože přesně balancoval na mé vlastní hranici mezi nevkusem a pohlcující zábavou, Stretch působí jako jeho přepálené dvojče a tuto hranici překračuje tím špatným směrem. A toto já autorovi poprvé v jeho kariéře nežeru. Těžko mu lze upřít kvanta vynikajících momentů založených především na znovu bezvadně napsaných vedlejších postavách, jenže dohromady je slepuje krajně nesympatická hlavní postava, která mi byla hned po úvodním utření nosu od kokainu naprosto ukradená, přestože díky na jejím osudu založené reflexi Los Angeles občas film působil jako ulítlá verze Drive. Asi bych mnohem raději viděl povídkový film o profesních zážitcích superšoféra Karla, excesech šáhlého milionáře Karose, Laurentově snaze o jeho dopadení za pomoci nenáviděné francouzštiny, rozmachu nového šoférského byznysu pod vedením Joviho, vzájemném setkání Davida Hasselhoffa, Raye Liotty a Normana Reeduse v jedné limuzíně, nebo o začínající rapperské kariéře hvězdy jakési reality show. ()

Remedy 

všechny recenze uživatele

Povolání šoféra v podání Patricka Wilsona skutečně není žádný med. Chvílemi mi to sice přišlo jako taková hra s divákem, „co všechno se ještě může posrat a která zdánlivá absurdita se stane tentokrát“, ale zábavnost tomu upřít nelze. A patetické konce mi u takto jednoduchých filmů nevadí, ba naopak. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Joe Carnahan dokazuje po A-teamu či Mezi vlky, že umí udělat a natočit i solidní akční komedii, aniž by si musel propůjčit Liama Neesona. I s Patrickem Wilsonem to jde, kdy i ten jeho přiblblej ksicht k ději sedí báječně jak prdel na hrnec. Koncovka byla naprosto očekávatelná a předvídatelná, avšak neurazila. Jenže od bijáku, kde se objevujou jména jako Chris Pine, Jessica Alba, Ray Liotta nebo Davka Hasselhoff, asi člověk čeká víc. Aspoň já. 55% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie trvalo 21 dní a stálo 5 miliónov amerických dolárov. (Da_reba)
  • Vedenie štúdia Universal chcelo, aby mala postava Rogera Karosa (Chris Pine) oholenú bradu, pretože sa báli, že diváci herca nespoznajú alebo im príde atraktívny, no režisér to odmietol. (Da_reba)

Související novinky

Mizerové 3 s novým režisérem?

Mizerové 3 s novým režisérem?

10.06.2015

Michael Bay má plné ruce práce. Momentálně točí akční thriller 13 Hours a do budoucna ho chce urvat hned několik projektů. Nejhlasitěji o něj bojují válečný akčňák Sabotage, sci-fi Time Salvager a… (více)

Reklama

Reklama