Reklama

Reklama

Pod černou vlajkou

(seriál)
Trailer 2
USA, (2014–2017), 35 h 12 min (Minutáž: 49–65 min)

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Toby Stephens, Luke Arnold, Clara Paget, Mark Ryan, Hakeem Kae-Kazim, Jessica Parker Kennedy, Patrick Lyster, Langley Kirkwood, Jeremy Crutchley, Tom Hopper (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(38)

Píše se rok 1715 a nad piráty se začíná pomalu smrákat. Světové mocnosti jim vyhlašují  absolutní válku, protože ohrožují prosperitu zámořského obchodu. Obávaný bukanýr, kapitán Flint, přibírá do své posádky mladého nováčka Johna Silvera a společně se vydávají na výpravu za obřím pokladem, který by mohl zachránit upadající pirátskou základnu… (TV Prima)

(více)

Diskuze

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

UnholyEvil

Je fakt, že Ned Low si u mě dokázal respekt získat a to měl, řekl bych, až takovej... no, nepříliš drsňáckej hlas. U Vanea se to hold snaží asi kompenzovat tímhle no. Ostatně podobně na mě působí i McConaughey v True Detective. Tam to s tím "hlasitým šeptem" taky docela přehání :D

na příspěvěk reagoval UnholyEvil

UnholyEvil

UnholyEvil (hodnocení, recenze)

Helo

On ale moc drsňácky nezní, spíš zní, jako by měl vadu řeči. Každá jeho věta má ten samý melodický průběh a ještě ke všemu má velice nepříjemný nosový tón hlasu. Takhle se z něho člověk podělává z úplně jiných důvodů, než z respektu:D

na příspěvěk reagoval Helo

UnholyEvil

UnholyEvil (hodnocení, recenze)

Helo

Já to nemyslela špatně:D A tak trochu tě chápu, protože kdo by chtěl v roli znít jako kdyby měl rakovinu hrtanu, když má jinak úplně normální hlas, že:D

na příspěvěk reagoval Helo

Free_player

Free_player (hodnocení, recenze)

KevSpa

tak o tom neni pochyb ! :D ....   jinak jsem zvědavej, kdy se tam oběví Billy a jakou tam ještě sehraje roli - teda pokud přežije to  pražení na tý pláži :D 

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

KevSpa

Vane je taky borec (i když SPOILER mi toho padoucha zabil až moc rychle :( ). A Rackham je taky vtipnej :D

Milky.

Milky. (hodnocení, recenze)

WTF, mě až teď došlo, že to je detektiv z VEXED, po odkoukané první sérii. Mě asi jebne :-D

erased

erased (hodnocení, recenze)

M.a.t.t.

Nekaž mi to, samozřejmě to není jen tím, ale především jsem oproti první sérii tak nadšenej právě kvůli těm četným dobrodružstvím na moři, na které se prostě dívá skvěle. :)

na příspěvěk reagoval KevSpa

KevSpa

KevSpa (hodnocení, recenze)

pabulator

A tohle je přesně ten problém zdejších hodnotitelů. Jak bylo přede mnou řečeno, o akci ten seriál není. Ale dnešní (hlavně mladé) publikum už si nedokáže vychutnat seriál, pokud se tam v jednom kuse někdo neřeže. A to je hodně smutné.

M.a.t.t.

M.a.t.t. (hodnocení, recenze)

Nejak by som sa nespoliehal na to, ze teraz bude v kazdom dieli akcia na vode. O tom ten serial nikdy nebol...

na příspěvěk reagoval erased

erased

erased (hodnocení, recenze)

pabulator

Já si právě zrovna moc akce z první série nepamatuju. Kromě té postelové, které je, pravda, mnohem míň. Bohudík za to. Naopak tady zatím v každém díle jedna "lodní" šarvátka plus něco málo navíc, takže jsem maximálně spokojenej.

M.a.t.t.

M.a.t.t. (hodnocení, recenze)

KevSpa

Asi tak. Fakt vynikajuci diel. Vsetky linky zabavne a sposob, akym Flint znova prebral velenie nad lodou nemal chybu :)

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

David Slade se ujal piráta Malkoviche

David Slade se ujal piráta Malkoviche

14.08.2013

Začátkem příštího roku uvidíme na obrazovkách velký pirátský souboj. Stanice Starz nahradí Spartaka seriálem Black Sails z produkce Michaela Baye o mladších letech Flinta a Silvera ze slavného… (více)

Neil Marshall a další bitva o Západozemí

Neil Marshall a další bitva o Západozemí

09.07.2013

Pokud nás tvůrci čím dál sledovanější Hry o trůny něčím rozčilují, určitě je to vyhýbání se velkým bitevním scénám. Když už ale náhodou k nějaké akci dojde, stojí to za to. I proto byla epizoda… (více)

Reklama

Reklama