Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film natočený podle slavného bestselleru Simony Monyové. Dva muži a jedna žena v komediálně laděném příběhu mileneckého trojúhelníku, kde muži rozhodně nevyhrávají. Ústředním tématem filmu jsou komplikované vztahy mezi lidmi, sobectví a posedlost. Hlavním hrdinou je úspěšný psycholog uprostřed krize středních let. Jeho příběh je ironickou až bizarní ukázkou toho, jak může člověku zkomplikovat život tajná milenka jeho nejlepšího kamaráda. Ve snaze pomoci příteli ve vztahových potížích rozpoutá hlavní hrdina takový příval událostí, po kterém už v jeho životě nezůstane kámen na kameni. Jiřího Dvořáka v hlavní roli doplňuje Nela Boudová jako jeho manželka a Milan Šteindler. V dalších rolích se představí Klára Krejsová, Jiří Vyorálek a další. (Česká televize)

(více)

Recenze (102)

teckax 

všechny recenze uživatele

Super mega blbá pejčovima na entou! Já vlastně doteď přemýšlím, proč jsem nedala odpad?! Co je na tom vtipného, co je na tom ze života? Jakože manželka ti sežere, že nemáš kalhoty, protože ta holka, co ji načapala pod stolem je po prstýnku pátrající kleptomanka, která ti je ukradla!? Jako vážně? Fuj, to bylo pitomé.... ale občas není na škodu si zasebemrskačit idiotským filmem. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

O mrtvých jen v dobrém……ale co to mělo být? Současná komedie? Ha ha ha milostný čtyřúhelník? Potřebujeme zalepit hodinku na veřejnoprávní televizi? Nevím, ale za mne málo zábavné, málo originální, málo inteligentní, málo všechno. Jediné, co trochu funguje je Dvořák s Boudovou. Jinak Šteindler, klasická trapárna (rok od roku klesá níž a níž), Krejsová má učebnicové pozadí (tedy jestli nebylo dublérky :D), ale jinak…. Postavičky z terapie – tak to byla hodně pátá cenová. Vím, že Česká televize nestojí a nepadá s mými korunkami, ale stejnak bych si za své koncesionářské poplatky zasloužil víc. ()

Reklama

A.ZziK 

všechny recenze uživatele

Jak je možný, že na něco takovýho jdou veřejný peníze, to fakt nechápu. Opravdu slabá musela být už předloha (i když jsem ji nečetl, třeba se pletu :)) a ještě to převádět na film.. Opravdu neexistuje dostatek kvalitních předloh? Zbytek nemá cenu moc řešit, protože to obávám se vychází z knihy, ale tak jako tak se ani nikdo ze zúčastněných moc nepředvedl. Takže tak maximálně jedna * za nahej zadek slečny sledující fotbal s lahváčem v ruce. Ach jo. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Čt nasadila poněkud odvážnější žánr, což po všech těch Bohdalkách s Dvořákem a divákově brutálním předávkování Donutilem vítám. Jiřího Dvořáka i Nelu Boudovou mám rád a skvěle si jako pár sedli. Krejsová je zajímavý typ s pěknou postavou. Ne že by se mi nějak extra líbila, ale sálalo z ní něco co asi kvůli Dvořákovi sálat mělo. Kdo mi nesedl byl Šteindler. ten bohužel jako jeden z mála opustil před lety nespoutané vody Sklepa a coby filmový herec je nasazován do rolí ,,komediálních'' postav... Bohužel to, že je vtipný a vtipně hraje si myslí jen ti co jej nasazují a snad i on sám. na mne ať už v reklamě nebo v TV působí jak rudý hadr na býka. Film je zařazen jako komedie, což mi moc nepřišlo. A pokud tam něco k smíchu mělo být, bylo to křečovité a nevtipné. Např. scéna pod stolem v restauraci asi měla být jednou z nich, těžko se tomu ale smát po Policejní akademii, kde již před notnou dávkou let také jedna ze slečen zalézala pod ubrus... Tohle se prostě moc nevydařilo. Jeden monokl. * ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Ze všech tří filmů podle mrtvé Monyové se mi tento líbil asi nejvíc. Asi proto, že tohle byla fakt komedie a né vážný téma, jak u těch předchozích. Fakt se tady najdou vtipné situace (restarurace a kalhoty, záda, hotel a pouta, nemocnice, Šteindler). Resp. Šteindlera bych tam započítal jenom jako hroznyho ksichta, tomu se zasměju dycky, i když tady je jeho hereckej výkon docela hrubě podprůměrnej. Ale vyvažuje to krásná Klára Krejsová svou krásou, ucházející výkony Dvořáka a Boudové a vtipné postavičky v kroužku tragédů... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Snímek se natáčel v Brně, konkrétně v MČ Brno-Lesná na tenisových kurtech Tělovýchovné jednoty Start Brno. (majky19)
  • Malou roli si ve filmu zahrál i správce lesenských kurtů Leoš Skoupý. Ztvárnil zde podstatě sám sebe, protože se staral o údržbu kurtů. (majky19)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno