Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film natočený podle slavného bestselleru Simony Monyové. Dva muži a jedna žena v komediálně laděném příběhu mileneckého trojúhelníku, kde muži rozhodně nevyhrávají. Ústředním tématem filmu jsou komplikované vztahy mezi lidmi, sobectví a posedlost. Hlavním hrdinou je úspěšný psycholog uprostřed krize středních let. Jeho příběh je ironickou až bizarní ukázkou toho, jak může člověku zkomplikovat život tajná milenka jeho nejlepšího kamaráda. Ve snaze pomoci příteli ve vztahových potížích rozpoutá hlavní hrdina takový příval událostí, po kterém už v jeho životě nezůstane kámen na kameni. Jiřího Dvořáka v hlavní roli doplňuje Nela Boudová jako jeho manželka a Milan Šteindler. V dalších rolích se představí Klára Krejsová, Jiří Vyorálek a další. (Česká televize)

(více)

Recenze (102)

eileen 

všechny recenze uživatele

Musím si to pustit ještě jednou a v klidu, od osmi u nás moc klidu není :-), ale i tak můžu napsat, že mě to nijak zvlášť nenadchlo, a jak jsem se těšila. Knížky Monyové mám ráda, není to sice kdovíjak hluboká literatura, ale přesně taková jednohubka vhodná do autobusu a na pobavení, ze kterého často i mrazí. Tuto předlohu jsem četla, ale nezaujala mě zdaleka tolik, jako některé další, daleko zdařilejší a vtipnější a hlavně uvěřitelnější, škoda, že ČT nesáhla po lepší. Herecké výkony ale stojí za vidění. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Jiří Dvořák je sympaťák a jeden z nejlepších českých herců současnosti. Myslet si můžete co chcete, ale tohle je můj názor a stojím si za tím. Jakžtakž utáhl nutnou druhou Sanitku a tady je s přehledem to nejlepší. Jen je škoda, že jednoduše nemá co hrát. Jeho česká variace na Základní instinkt, kdy chlapa ovládá ženský rozkrok, byl vtipný do momentu, kdy těch chlapů začalo být nějak moc. Ke konci se už zvrtlo v takovou grotesku. Ale od Kláry Krejsový bych se nechal ukecat, to zase asi jo. ()

Reklama

patrikus 

všechny recenze uživatele

Tříhvězdičková TV komedie... herci místy trochu přehrávají, proč? To bylo úplně zbytečné, není nutné se přece za každou cenu chechtat. Hezká představitelka milenky. Na hudbu si vlastně vůbec nepamatuji, asi mě nezaujala. Jinak se mi líbil ten Vyorálek... ! Pro obyčejného televizního diváka dobré, vtipné... proč ne... ()

Henry Morgan 

všechny recenze uživatele

Tak trochu ujetý, tak trochu mimo, tak trochu nereálný, a snad právě proto bych si myslel, že to sklidí větší ovace. Jsme tak úzkoprsý národ a přitom furt řveme po zlepšení vlastní kinematografie, ovšem experimenty zatracujeme a zajeté klišé vyzdvihujeme. Jsme banda protiřečících si opic, které místo aby alespoň trochu ocenily snahu, styl a žánr, raději se podrbou na olysalém zadku a na všechno serou! ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Obšourníci všech zemí, spojte se! Zapálená lýtka, třeste se!" Zápletka, postavy i repliky jak z průměrného dílu Bakalářů. Ovšem tu Felicii mi byl čert dlužen. A nemlich teď, v době vrcholícího fotbalového MS v Kataru a vrcholící krize mého středního věku. Dvacítka jako lusk, náruživá milovnice sexu i fotbalu (!), piva a brambůrků, co může špekatý, již lehce šedivějící bourák, s lýtky v plamenech, chtít od života víc? Snad jen kvalitní, nedrobivou sádru při své hospitalizaci na chirurgii, neb jeden nikdy neví, kdy si ho na nemocničním lůžku osedlá milenka či v úterý (!) kamarádova manželka. KVÍZOVÉ OKÉNKO: [-] Když vám vaše milenka, ta nestydatá ďábelská pichna, napíše fixou na záda "Jdeš od válu, stařeno, F.", nejlepší výmluva před manželkou je: A) Napsal jsem si to tam sám, já čtverák. B) Udělal to ožralý Šteindler. C) Napsal mi to tam Fantomas. [-] Samozřejmě že C) je správně, ostatně díky podpisu "F" tahle výmluva zní nejvěrohodněji :-)). Celkově suché, jak sádra z finální scény, jejíž potenciál zůstal hanebně nevyužit. Chtělo to Evženův návrat na pokoj, aby i on mohl manželce dát zpětnou vazbu, např.: "Stará, ty už si taky zajdi na oční, pro brýle." :-)  Dvě tučné čárky fixou. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Snímek se natáčel v Brně, konkrétně v MČ Brno-Lesná na tenisových kurtech Tělovýchovné jednoty Start Brno. (majky19)
  • Malou roli si ve filmu zahrál i správce lesenských kurtů Leoš Skoupý. Ztvárnil zde podstatě sám sebe, protože se staral o údržbu kurtů. (majky19)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno