Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová show Leoše Mareše, která se musí jednoduše vidět! Těšit se můžete na zajímavá témata a neméně zajímavé hosty. (oficiální text distributora)

Recenze (89)

cheonsacz 

všechny recenze uživatele

Nechápu lidi co to hodnotí ještě před koncem odvysílání prvního dílu. Mě se to líbilo. Vtipné a hlavně to nebylo zbytečně dlouhé. Na originál to samozřejmě mít nebude, ale musíme brát ohled na to, že se to nesnaží překonat původní verzi, ale naopak se to snaží postavit na vlastní nohy coby česká verze. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Maximální spokojenost. Všichni moc dobře víme, jak to s těmi soutěžními a podobnými show na těch našich českých televizích chodí. Většina jich je úplně zbytečná, trapná, nezábavná a říkáte si, proč na to vlastně koukáte. Toto je příjemné překvapení, humor (místy sice ne moc inteligentní, ale účinný), který vám zaručeně rozpohybuje bránici - už dlouho jsem se tak od srdce nezasmál. Zatím i celkem slušný výběr hostů, i když někdy Leoš šlápne vedle (viz. například druhý díl - úplně zbytečný Zbigniew Czendlik). O bodování tam moc nejde, to nikoho nezajímá. Hlavní jsou hosté a jejich výběr - ti také budou určovat, zda trend tohoto pořadu bude vzestupný a nebo klesající. ()

Reklama

Sejk odpad!

všechny recenze uživatele

Podle Mareše tento pořad připravoval několik let. Už tohle nechápu, protože to okopíroval podle geniální anglické verze. Bohužel těch několik let jeho práce udělalo z pořadu průjem. Umění něco takového pokazit jen svou postavou. Sledovanost posledního dílu 300 000 lidí. Před tím Prima zrušila Nikdo není dokonalý, protože sledovanost klesla na 350 000 lidí. Mareši už táhni. Navždy! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ani mně moc nepřekvapuje, že tento vědomostní pořad po nějaké době pro nízkou sledovanost zrušili. Kam se vecpal Leoš Mareš, to většinou stálo z a hovno. Nevím jak ON, může být považován za snad i nejlepšího moderátora v ČR. A neúspěchy měl hlavně ve chvíli, kdy náplní pořadu nebylo zpívání mladých talentů, ale právě ON sám měl humornou formou vést celý obsah pořadu. Nebýt hostů, jejich vtipných grimas, hlodů a odpovědí, no a samozřejmě Hezuckého, který ze sebe toho blbečka dělá rád – byla by to hotová katastrofa. Takhle se u toho divák alespoň zasmál, pokud zrovna Mareš v brýlích nekecal ty svoje nesmysly a rádoby humorné glosy… ()

Thomick odpad!

všechny recenze uživatele

Kdokoliv, kdo tady používá slova jako "prča" a "legrace", by si měl dát facku, naučit se pořádně anglicky a začít s originálem. Tady se pro výběr otázek nikdo nic celkem zajímavýho nedozví, matlaj se originální pravidla/zábavný prvky (Mareš tam s těma bodama střílí jak u Verdunu, ohlašovací zvuky jsou vrcholem demence) a tak nějak mi i přijde, že si vlastně všichni ti rádobychytří hosti docela dobře uvědomujou, že akorát trapně napodobujou svý britský - ani nechci říct - kolegy (ne, věčně vytlemenej Mareši, gigantický brejle z tebe inteligenta automaticky neudělaj). Ta vznešenost a drzost zároveň, kterou nabízí Fry a spol. ... k tý se česká verze (očekávaně) nepřiblížila ani na tisíc kroků. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama