Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová show Leoše Mareše, která se musí jednoduše vidět! Těšit se můžete na zajímavá témata a neméně zajímavé hosty. (oficiální text distributora)

Recenze (89)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Mareš se prostě nedá pochválit. To je borec na hovno. Už je načase, aby vytáhl kožichy ze skříně, jestli mu je už tedy nesežrali moly. Na tyhle pořady by se měl vysrat. Na to se nedalo dívat. Brýle, jak když je sebere Potterovi seniorovi a on navíc nemá herecký talent. To je marný s ním. I image moderátora ztratil. Jeho sežraly prachy, hamižnost a angažování se do každého pořadu, který by mohl mít sledovanost. Tenhle ji neměl, ani přes řadu hostů, kteří v podstatě, spolu s ním, nevyprodukovali zhola nic. Jen tlachání o ničem a nebetyčnou trapnost. A ten přifařenej Hezucký, co má samé "hihihi hahaha" a pak se urazí jak piča při první narážce na jeho osobu, tak takový lidi taky miluju. Hodně uznám, ale tohle se fakt nedalo. Kdyby místo vysílacího času, který je vyhrazen této mrzké sračce, dali dlouhý reklamní blok, bylo by to pro mě relativně zábavné hádání, která reklama bude následovat. Takhle doporučuji hodně rychle vypnout televizi, nebo se "zmarešujete". A to byste přece určitě nechtěli. Mé hodnocení: 0% ()

gorerated odpad!

všechny recenze uživatele

Úplné totální dno suchýho hajzlu někde v zahrádkářské kolonii. To měl být jako zábavný pořad? Ne tedy že by mě cokoliv České produkci kdy překvapilo, vrchol nevkusu a trapnosti jsme už zažili 1000x a tohle je jen další do pořadí. A nevím proč si někdo myslí že to vyčpělá fetka diskoték (To já ne, někdo mi hodil něco do pití) a trubka z rádia zachrání. Už z upoutávek bylo nadmíru jasné že sliz "trapnosti" poteče z LCD jako menzes! Táhle, dlouze a několik dní! ()

Reklama

UnholyEvil 

všechny recenze uživatele

Už pouhý nápad udělat předělávku originálního QI je zavrženíhodný, obsazení Mareše (na post, který v originálu zastupuje Stephen Fry) by si zasloužilo minimálně trestní oznámení. Hezucký je neuvěřitelně neohrabaný a až na několik vyjímek jsou i ostatní hosté více trapní než vtipní. Říká se mi to nelehce, ale veškerý patriotismus musí stranou, jelikož humor je něco, v čem si s Velkou Británií prostě nezadáme. Zatímco ostrované zvládají s grácií glosovat a ohánět se satirou a ironií, my se tady bohužel uchylujeme zatím pouze k vulgarismům. Tento pořad je z hlediska kulturního srovnání v tomto ohledu naneštěstí velice výstižný. Chápu proto, pokud se českému národu líbí. Pro příště bych navrhovala najmout kvalitní překladatele a vysílat originál s titulky. A pokud kvůli tomu přijdou Mareš a jemu podobní o práci (alespoň u médií), žádná škoda... ()

Thomick odpad!

všechny recenze uživatele

Kdokoliv, kdo tady používá slova jako "prča" a "legrace", by si měl dát facku, naučit se pořádně anglicky a začít s originálem. Tady se pro výběr otázek nikdo nic celkem zajímavýho nedozví, matlaj se originální pravidla/zábavný prvky (Mareš tam s těma bodama střílí jak u Verdunu, ohlašovací zvuky jsou vrcholem demence) a tak nějak mi i přijde, že si vlastně všichni ti rádobychytří hosti docela dobře uvědomujou, že akorát trapně napodobujou svý britský - ani nechci říct - kolegy (ne, věčně vytlemenej Mareši, gigantický brejle z tebe inteligenta automaticky neudělaj). Ta vznešenost a drzost zároveň, kterou nabízí Fry a spol. ... k tý se česká verze (očekávaně) nepřiblížila ani na tisíc kroků. ()

Rousse 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně velmi příjemné překvapení, kdy jsem se při sledování TV pořadu nenudila, nedělala se mi husí kůže nad jeho trapností a neměla jsem chuť rvát si vlasy a ptát se "Proč??!!!". Je jasné, že pro diváky, kteří hledají zábavu u talentových soutěží všemožných druhů, "zábavných" pořadů komerčních TV a momentálně ty, kteří oplakávají rušení pořadu Nikdo není dokonalý, tohle asi nebude to pravé ořechové...ale třeba se mýlím a pořad se udrží déle než pár měsíců. Za mě osobně doufám, že jo. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama