Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vychutnejte si speciální prodlouženou verzi nové show Leoše Mareše. Čekat na vás bude ještě víc zajímavých témat s neméně zajímavými hosty. (oficiální text distributora)

Recenze (40)

stephano 

všechny recenze uživatele

Vim že je to britská kopie, vim že to uvádí Leoš Mareš ale nemůžu si pomoct tohle se povedlo. 4 díl. je naprosto senzační, to sem se smál prakticky celou dobu. Pro ty co tu dávaj tak slabý hodnocení mám jen to, že pravdepodobne videli 5 minut a šli do toho s tim že se jim to libit nebude. Jinak neznám zábavnejsi pořad momentálne v český televizi. ()

Pejska 

všechny recenze uživatele

Osobně zrovna Mareše nemusím, ale tento pořad mě mile překvapil. Nejde ani o zajímavosti, které plynou ze "soutěžních" otázek, jako spíše teze a teorie které se okolo rodí. Miloš Knor nebo třeba Ivo Šmoldas téměř vždy s kamennou tváří prohlásí komentář, který to suverénně zabije. Je to pohodová neškodná zábava nasycená českým humorem. ()

Reklama

PECHY15 

všechny recenze uživatele

Velmi ubohé, možná kdyby Mareš zase nahodil kabát a rozjel nějakej z těch svejch songů tak bych se i smál, protože ty jeho vtipy jsou skutečně pod průměrem (zdá se, že stále navazuje na svou šňůru trapnosti v Superstar). Ubohý pokus o vyžírání Britů, podobně jako u všeho ostatního (big brúdr, vyhulení, x tractor atd.) co nám ta naše slavná televize servíruje. Jedna hvězda za zajímavosti. ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch show stylů, který jsem mněl rád. Mám ( snad ) všechny odvisílané díly nahrané a sem tam si je pustím. Mně tohle prostě bavilo. Patrik Hezucký tady konečně nedělal nějakýho trapáka a choval se normálně ( a Já ho začal mít i docela rád ) Adéla Banášová si dokáže dělat srandu i sama ze sebe ( což bych od ní nečekal ) Jakub Kohák tady perlil v každém dílu kde se oběvil, Bohumil Klepl to sem tam taky hodil nad běžnou normu a Ivo Šmoldas byl prostě geniálně svůj. Trochu mi tady vadil Leoš Mareš, kterého opravdu nemusím už od doby co se vyskytl v ESU, ale co už, dalo se nad tím mávnou rukou a nebyl tady za takovýho kreténa, za jakého jsem ho mněl. Dávám silné 4 hvězdy a je mi líto že se nenatočilo víc dílů. Takový pořad mi tady hodně chybí. ( v rámci zájmu, jsem si pustil i anglický originál ) ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Šmoldas a spol, proč ne, ale za primitiva a morgoše Hezuckého, kastráta Mažeše, nemůžu nad hvězdu. Něco tak antikoncepčního a přitom zároveň paradoxně tak genitálně pračuráčího, to je na medaili, kterou jsem ochoten oběma zmiňovaným přibít hřebíkem dvoukilem na jejich mongoloidní čela, pochopeytelně jen pokud se Hezucký umyje a Mažeš si oholí Brežněva plného roztočů a břitkých vtipů... ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama