Reklama

Reklama

Osmnáctiletá Helen (Carla Juri) ráda experimentuje. Zvláště v sexu. Také v oblasti hygieny má několik vlastních svérázných teorií. Své okolí šokuje upřímností a komentáři, jež by pravá dáma nikdy nevypustila z úst. Helen už je prostě taková. S kamarádkou a "pokrevní sestrou" Corinnou spiklenecky porušuje jedno společenské tabu za druhým - až do doby, než Helen skončí v nemocnici po prekérní nehodě při holení intimních partií. Ale i na nemocničním lůžku pokračuje ve své poněkud drsnější cestě za vyrovnáním s bolavými místy svého dospívání a tajně doufá, že se jí podaří usmířit své rozvedené rodiče. Spojence nalezne v ošetřovateli (Christoph Letkowski), kterého svou přímočarostí úplně odzbrojí. Nejtajnější aspekty ženského světa se všemi bizarnostmi a skrývanými touhami ukazuje film Vlhká místa s nevídanou otevřeností a humorem. (Aerofilms)

(více)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (152)

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Ako hovorí spoločné hodnotenie, je to film na 50% z každého hľadiska. Hudba ako z rodinnej drámy, dej ako predohra pre nemecký stereotyp. Postoj k spoločnosti by som postavila stranou. Ja si skôr nie som istá, aký pocit môže vyjadriť môj postoj k takýmto herečkám. Z časti to bude asi obdiv k tomu, že sú schopné sa „znížiť“ na úroveň tohto typu fekálneho, alebo tampónového „humoru“. Zaujímalo by ma, čo ich k tomu vedie. Druhý postoj by bol asi pohŕdanie. Keď to ale preberiem z inej stránky, tak je to stále kus kokotiny o jednej nehygienickej mrdke. A jej jebnutom okolí. A keby si môj žalúdok pri menení menštruačných tekutín neurobil výlet do môjho krku, a následne to nezopakoval pri pizza - príbehu, brala by som tento film omnoho pozitívnejšie. Knihu by som si ale prečítala so záujmom. Neviem si totiž predstaviť, ako môže byť niečo takéto vyjadrené slovami. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle alespoň mělo nějakou úroveň. Feuchtgebiete je ovšem totální hovadina. Hovadina v obou smyslech. Tedy blbost i nechutnost. Blbost samozřejmě těžce převažuje a těch nechutností je tam pouze pár, ale stojí za to. Frajerka mi v podstatě dokonale znechutila další zájem o něžné pohlaví. Přičemž po zhlédnutí mi absolutně uniká, proč je něžné pohlaví něžným pohlavím vůbec nazýváno. Když jsem si letmo přečetl pár komentářů pod filmem, tak jsem si povšimnul, že veškeré zdejší slečny se vlastně chovají úplně stejně. Což lze považovat za docela nepříjemné zjištění. Přiznávám, že jsem se párkrát pousmál. Především scénka s pizzou, kterou její čtyři stvořitelé dokonce nakonec obohatili troškou sebe sama, neměla chybičku. Bohužel, drtivá většina stopáže je absolutně o ničem a je příšerně stereotypní. No jo, Německo odhalilo svoji pravou tvář. Tohle oni milují. Tím se oni baví. Ještě že jsem na tom nebyl v kině. Připadal bych si tam jako největší hovado a absolutní debil. Takhle debilní příběh jsem snad roky neviděl. Frajerka se nemyje, vaginou vytírá posrané veřejné záchodky a fláká holení intimních partií. Jednoho krásného dne si rozřízne hemeroid, či co a skončí v nemocnici, kde se zamiluje do nesmělého ošetřovatele. Z toho bychom se měli zřejmě všichni udělat a napálit sem minimálně 6 hvězdiček. Úplně mě to minulo. Odpad. ()

Reklama

Chlupis 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od ostatních si nemyslím, že jsou Vlhká místa šokujicí film. Jsou ale tak ohromně nudná a přes svou mediální kampaň paradoxně plná všemožných klišé, že za návstěvu kina jednoduše ani trochu nestojí. Hranice se holt v dnešní době, kdy se po plátnech kin prohání režiséři typo Neó nebo Trier, posouvají jinak. Dokonce i v mainstreamu. ()

papaJA21 

všechny recenze uživatele

Jediné co mě na tom filmu vážně štvalo, že je tak famózně natočený a musím ho dokoukat až do konce. Už dlouho jsem neviděl preciznější kameru, která si bravurně poradila s choulostivými intimními scénami, přechody mezi realitou, sny, tužbami a vzpomínkami a bohužel taky s četnými fekálními scénami, které jsou opravdu dotažené na hranu a občas mi nebylo úplně nejlíp od žaludku. Každopádně to asi k předloze patří. Asi si knihu budu muset přečíst. Za zmínku stojí také odzbrojující soundtrack, který spolu s kamerou a hereckým výkonem hlavní představitelky stojí opravdu za pozornost. Ovšem předem varuji, nejde o jednoduchou záležitost a chce to kus odhodlání. ()

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Možná je to revoluční teenagerská komedie, která kašle na pravidla žánru a naservíruje divákovi všechno bez servítek. Možná je to revoluční film o problematickém dospívání v nefunkční rodině. V každém případě tyto dva žánry ale nefungují v kombinaci. Už dlouho jsem nebyl z nějakého filmu tak rozervaný, protože na jednu stranu je to výtečně zahraná a výtečně natočená komedie, u které jsem se na mnoha místech smál, na mnoha místech aktivně WTFoval, ale také na mnoha místech vrtěl hlavou a nechápal, co a proč se děje. Na druhou stranu jsem ještě nikdy neviděl film, ve kterém by čtyři chlapi masturbovali nad pizzou, stříkali sperma ve zpomaleném záběru a do toho hrál valčík Na krásném modrém Dunaji. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo od 24. září 2012 do 16. listopadu 2012 v Berlíně (Německo) a na Mallorce (Španělsko). (ČSFD)
  • Celosvětová premiéra proběhla 11. srpna 2013 na filmovém festivalu Locarno ve Švýcarsku. (ČSFD)

Reklama

Reklama