Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová zábavná kuchařská a velkolepá „LIVE" show se Zdeňkem Pohlreichem, který zve celý národ, aby si pod jeho vedením připravil tříchodové menu během jediné hodiny v přímém přenosu. V této jedinečné show máte možnost Zdeňka poznat ve zcela nové roli showmana a učitele vaření, kdy každou sobotní noc bude mít celý národ šanci uvařit si nejlepší večeři svého života. V každém díle se těšte na hvězdného hosta a pořad plný překvapení a hlavně zábavy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

vesper001 

všechny recenze uživatele

V poslední době je Pohlreicha všude tolik, že mívám obavy, aby na mě nebafnul i z trouby. Utáhnout živou show je vyšší level než grilování masa nebo majitelů pochybných putyk, Zdeněk ale nepřestává být svůj, a mé chuťové pohárky reagují stále spolehlivě. Vadí mi ale hosté, kteří potí krev v úporné snaze zůstat vtipní a v pohodě a nevykrvácet při tom. Jak se říká, příliš mnoho kuchařů pořad připálí. Nebo tak nějak. ()

SniperG1 

všechny recenze uživatele

Pohlreich mě tady připadá jako pěkně namyšlený blbeček! Ty jeho vtipy už fakt nejsou vůbec vtipný! Neustálé trapné stírání mezi sebou tomu taky moc nepřidává! Co mě ještě štve je, že kamera prakticky vůbec nezabírá Pohlreichovu plotnu, na tož soupeřovu neustále - připálené maso atd! Ono to je vlastně živě, takže co kdyby to měl Pohlreich trochu připálené, to by byla ale ostuda že??! Prostě komerční sračka!! Dvě hvězdy dávám jen za užitečné recepty...40% ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Pohlreich by se již jednou provždy měl odloučit od nekonečného přebírání konceptů po Ramseym. Nesvědčí mu to. A to i z důvodu, že chtě nechtě Prima není Channel 4. „Ano, šéfe“ smysl v našich krajích nesporně mělo (zdejší stravovací návyky i restaurační úroveň výchovnou facku potřebovaly jako sůl) a navíc se mu podařilo celý pořad přizpůsobit našincům na míru. Ovšem že by Česko potřebovalo další generickou kuchařskou show s všemi těmi cool v(ý)stupy a rádoby celebritami, které „dělají humory“… To je naopak to poslední co tuzemské domácnosti/televize/kuchyně potřebují. Zamrzí to o to více, že nebýt těch celeblitek a vší té omáčky lacině útočící na první signální, tak to v jádru (kuchař, který ví co dělá, vaří "online" s diváky) špatné vůbec není, ale to jsme zpět u toho, že Prima není Channel 4. ()

Witta 

všechny recenze uživatele

Zdenda dobrý, ale Kostková mě srala už během prvních 2 minut jejího "účinkování". Jinak jak již psali ostatní, naprosto zbytečný koncept mozaiky internetových kuchtíků, který se naprosto minul účinkem. V pohodě byli hokejisti, méně už mě bavila vnučka vařící pro babičku, o které ve finále Zdenda prohlásil, že "je šťastná jako prase":-) ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

Mám rád dobré jídlo… Když tak nad tím přemýšlím, tuhle větu slýchávám často od různých přemoudřelých filantropů, kteří mají charakteristiku tvořenou ze samých záslužních činností a superlativ; „překrásný intelektuál, vznešený altruista, vystudoval všechny vědy, kandidát na ředitele vesmíru, má rád dobré jídlo…“ Z toho logicky vyplývá, že my, obyčejný plebs jen se dvěma vysokými školami, máme rádi jídlo vyloženě odporné: „ještě nevím, co bych si dal, ale musí to chutnat jako zvratky pomočeného bezdomovce před skvotem, protože mám rád hnusné jídlo, yeah!“ Nikdy bych si nepomyslel, že svět se bude rozdělovat na lidi, kteří mají a kteří nemají rádi dobré jídlo. Takže kdybyste byli zvědavi, po každém vysrání si kvalitně vytřu prdel. Měli byste si to zavčas zapsat do životopisu. Ehm, nicméně abych se vrátil k meritu věci. Mám rád dobré jídlo. Bohužel si ho nemám kde vychutnat. Sám nejsem příliš zdatný kulinářský velemág. Jednou jsem se pokoušel uvařit vodu na čaj a skončil jsem s popáleninami na čtyřiceti procentech těla a amputovanou končetinou. Bývalá přítelkyně také neuměla vařit. A když už se o to z mně neznámých důvodů pokusila, čerstvé a chutné ingredience dokázala mávnutím vařečky proměnit ve sračky. Avšak nikdy jsem jí to neřekl. Naopak jsem ji za to chválil, jednak proto, že jsem zmrd od přirození, druhak latentně doufám, že mého následovníka nedopatřením zavraždí. Třeba až mu v koprovce zaskočí rybí kost. Tenhle pořad jsem zkusil ve snaze přijít na to, jak se zapíná sporák, nicméně mně to bylo stejně k hovnu. Asi už navždy zůstanu u čínských poblívek z Lidlu za 2,90 v akci. Ale srát na to, moje životospráva je ztracená už od embrya, kdy jsem v děloze závodně inhaloval nikotin. Tím se také vysvětluje moje mentální retardace, buáááh ééééé! ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno