Reklama

Reklama

Vítejte v Dillfordu, kde před třemi dny bylo vše mírumilovné a klidné jako obvykle: upíři byli na vrcholu sociálního pořádku, zombie byly na dně a lidé byli mezi nimi. Ale tato křehká rovnováha byla rozdrásána, když do Dillfordu dorazila mimozemská apokalypsa a ukončila všechnu harmonii. Nyní jsou všichni proti všem – sání krve, pojídání mozků, boj o život – a všichni utíkají od mimozemšťanů. Je na třech teenagerech (každý z jedné rasy), aby se spojili, zjistili, jak se zbavit mimozemšťanů, a pokusili se znovunastolit pořádek tohoto „normálního" městečka. (noelcoward73)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (90)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nečekaně dost zábavná Hororová komedie, kdy jsem se lámal smíchy snad po celou dobu, fakt výborný humor a nespočet cool hlášek. A největším plusem je velice sympatické (a známé) obsazení, s neskutečně sexy Mackenzie Davis a dokonce se mi tu líbila i Vanessa Hudgens. Zombie, upíři, vlkodlaci, ufouni = Vítejte v Dillfordu. Bavil jsem se a určitě zhlédnu víckrát. JSEM JAKO ZOMBIE BUFET, SNĚZ CO MŮŽEŠ ! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Asi jsem čekal, že to bude ještě o něco vtipnější, ještě o něco zábavnější, ale po snímku "Skautův průvodce zombie apokalypsou", který byl tematicky hodně podobný, je tohle celkem špatné. Ten svět, který je nám na začátku představen, není využit naplno a je z toho vlastně jen rádoby komediálně hororová "moralita". ()

Reklama

ZdenoLo 

všechny recenze uživatele

Nahádzať do jedného vreca zombikov, upírov, vlkodlakov a ešte aj mimozemštanov chce poriadnu dávku odvahy. Ešteže v žánre hororová komédia sa dá popustiť uzdu fantázie v podstate až do extrému. No nie vždy sa to samozrejme vypláca. Ale toto bol samozrejme ten lepší prípad. Pobavilo a aj vizuálne dobre vyzeralo..takže za moje hodnotenie sa nehanbím. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Příjemná kravina na jedno zhlédnutí, která má zajímavý nápad, je dobře udělaná a na to, čím je, je taky dobře napsaná. Ty postavy bůhvíjak zajímavé sice nejsou, ale aspoň mi nepily krev. A podrobněji to asi nemá smysl rozebírat, snad jen kromě toho, že po zničení stěn (abych moc nespoileroval) mi to už přišlo zbytečně překombinované. 3* ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jde o hodně zvláštní hororovou komedii, ke které jsem přišel „jako slepý k houslím“. Především bych chtěl ocenit zajímavý tvůrčí nápad, jen to celkové zpracování poněkud pokulhávalo. Tedy alespoň v rozporu s mými představami. Z tohoto tématu se dalo vytřískat rozhodně více. Bylo by však potřeba ubrat romantických keců a přidat více akce a gore. Zvláště když masky upírů i zombie byly docela slušně udělané a to samé se dá říci i o speciálních efektech. Poněkud horší už to bylo s rozpoložením hororových a komediálních prvků, protože co si budeme nalhávat, těch opravdu hororových tu zas až tolik nebylo. Mela v ulicích kdy se lidé – upíři a zombie začali masakrovat, byla tím nejlepším, co tu bylo k vidění. Do té doby šlo totiž spíše o přehlídku romantických blábolů, sexuálních narážek a filozofických keců, což rozhodně není zrovna moje krevní skupina a dost jsem se nudil. Nepotřeboval jsem se dívat na další napodobeninu Twilightu. Zas na druhou stranu se mi líbilo soužití tří odlišných ras, kdy si upíři mohli skočit do obchodu koupit krev, zombíkům stačilo ke štěstí pár konzerv s mozky a lidi byli někde uprostřed. Hříčky přírody tak coby film balancují někde mezi šedým průměrem a lehčím podprůměrem. Nic co bych musel vidět někdy znovu. Potenciál to mělo, ale ten zůstal využit tak z poloviny. 50% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Logo vlka, ktoré môžeme vidieť na stene v telocvični, je emblémom Univerzity Nového Mexika. (Da_reba)
  • Dej filmu sa odohráva v Dillforde, fiktívnom meste v Ohiu. (Da_reba)
  • Scenár k filmu sa v roku 2010 objavil na "Čiernom zozname", čo je zoznam najlepších scenárov, ktoré neboli spracované do filmovej podoby. (Da_reba)

Reklama

Reklama