foto

Mackenzie Davis

  • nar. 1.4.1987 (30 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Mackenzie Davis je kanadská herečka narozena 1987 ve Vancouveru. Chodila na McGill Universitu v Montrealu, v Kanadě. Pak vystudovala herectví na Neighborhood Playhouse v New Yorku. Prosadila se vedlejší rolí ve filmu What if. Mezi její další úspěchy patří Halt and Catch Fire, Breathe in, I Just Want My Pants Back, Na mol.

Denisa "dendahol" Holešová

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tully
2017 Blade Runner 2049
Izzy Gets the F*ck Across Town
2016 Always Shine
2015 A Country Called Home
Hříčky přírody
Marťan
2013 Breathe In
Musíme odsud vypadnout
(Ne)zadaní
Plato's Reality Machine
The F Word
2012 Na mol

TV seriály

2017 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Ten of Swords (S04E10)
Search (S04E09)
Goodwill (S04E08)
další epizody (10)
2016 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
NeXT (S03E10)
NIM (S03E09)
You Are Not Safe (S03E08)
další epizody (9)
Černé zrcadlo (TV seriál)
San Junipero (S03E04)
2015 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Heaven Is a Place (S02E10)
Kali (S02E09)
Limbo (S02E08)
další epizody (10)
2014 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
1984 (S01E10)
Up Helly Aa (S01E09)
The 214s (S01E08)
další epizody (10)
2012 I Just Want My Pants Back (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(21)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace