Reklama

Reklama

Doug Harris (Josh Gad) je milý, ale absolutně nespolečenský typ. Brzy se má ženit, ale čelí velkému problému: chybí mu svědek. Zůstávají poslední dva týdny, než si vezme dívku svých snů (Kaley Cuoco), a proto podle rady známého navštíví Jimmyho Callahana (Kevin Hart), majitele a generálního ředitele Best Man, Inc., společnosti, která poskytuje nejlepší svědky pro sociální nevyspělé muže v nouzi. Co následuje, je veselá svatební šaráda, při níž se Doug a Jimmy, nyní jeho falešný svědek, tajně snaží utajit tento „podvod". Netrvá dlouho a mezi dvěma muži se vytvoří neočekávané a postupně se prohlubující pouto. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (148)

vteco 

všechny recenze uživatele

Naprosto tuctová zámořská komedie, která sází na zvrhlé vtípky a mraky narážek či gagů různé kvality. Vtipné scény střídají ty, které film razantně posílají do šedých průměrů a jestli se někdo těšil na Penny z Teorie velkého třesku, tak bude bohužel zklamán. Jedním z mála pozitiv je zde charisma Kevina Harta, které ale také nemá v oblibě úplně každý. Obyčejná ujetá komedie, při které se pořádně zasmějí snad jen Američané. [45%] ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Prvotná idea v podstate podobná ako pri I Love You Man, takže som sa dosť obával, čo chcú z tohto námetu vlastne vymlátiť znovu. Ale napokon musím uznať, že to bolo celkom vydarené a dokonca som sa na tom aj pár krát zasmial (čo sa mi pri amerických komédiách stáva čoraz menej). Ale na moje prekvapenie v tom nebolo až toľko klišé ako by sa dalo čakať. Škoda viacerých absurdností, ktoré ten celý výborný dojem trochu ťahali smerom nadol, ale tak na americké pomery tohto žánru to bol aj tak nadpriemer. Za normálnych okolností 3-hviezdičkový film, ale trochu sa to vymykalo z priemeru, takže +1* navyše. ()

Reklama

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Cítim sa hrozne!" – „Kašli nato! Keby si vedel, čo o tebe babka hovorí, podpálil by si ju naschvál." Klasická americká komédia (tentoraz to výnimočne nemyslím v zlom), ktorá striedavo baví i nudí. Tých zábavných miest však bolo určite viac, hlavne pri aplikácii "párty trikov" priamo na svadbe som sa rehotal ako kôň. Na jedno pozretie a zabitie nudy celkom fajn film. 50 % ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Po dlhej dobe fakt dobrá komédia, kde som sa pár krát naozaj nenútene schuti zasmial. Josh Gad bol skvelý a Hartova partička na čele so samotným Hartom, čo viac dodať. Kevin je borec a trošku mi v tejto úlohe pripomenul aj keď len trošku najslávnejšieho černošského komika (pre mňa osobne) a Eddieho Murphyho (v jeho najlepších časoch samozrejme). No dobre, podobá sa skôr na Chrisa Tuckera, ale to neva. Bláznivá odviazaná komédia. 85% ()

mandella 

všechny recenze uživatele

Překvapení roku - Kevin Hart může být ve filmu snesitelný. Kevin Hart je v něčem i vtipný. A Josh Gad dokáže být přitažlivý (WTF? Fakt jsem to napsala?). Tohle je slušná komedie, dobře šlape, nemá hluchá místa, ale zato dobré obsazení a zapamatovatelné gagy (zapálená babička). Dobrá buddy komedie, bude dvojka? ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Na konci filmu herec Jorge Garcia povie hlášku: „I've got a bad feeling about this flight.“, čo je narážka na seriál Lost (od r. 2004), v ktorom povedal to isté. (Jump3r2)
  • Josh Gad (Doug Harris) vo filme povie, že jeho superhrdinom je Pac Man. Vo filme Pixely (2015) si Josh zahral práve spomínaného Pac Mana. Lenže tam nepredstavoval superhrdinu, ale záporáka. (MikaelSVK)
  • Po závěrečných titulcích následuje krátká scéna, kdy hlavní hrdinové filmu hrají tenis. (tb_23)

Reklama

Reklama