Reklama

Reklama

Doug Harris (Josh Gad) je milý, ale absolutně nespolečenský typ. Brzy se má ženit, ale čelí velkému problému: chybí mu svědek. Zůstávají poslední dva týdny, než si vezme dívku svých snů (Kaley Cuoco), a proto podle rady známého navštíví Jimmyho Callahana (Kevin Hart), majitele a generálního ředitele Best Man, Inc., společnosti, která poskytuje nejlepší svědky pro sociální nevyspělé muže v nouzi. Co následuje, je veselá svatební šaráda, při níž se Doug a Jimmy, nyní jeho falešný svědek, tajně snaží utajit tento „podvod". Netrvá dlouho a mezi dvěma muži se vytvoří neočekávané a postupně se prohlubující pouto. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (148)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Není to sice úplně na pět hvězd, ale tenhle film byl přesně to, co jsem v danou chvíli potřeboval! Plný mých oblíbených herců, plný perfektních scén. Už dlouho jsem se u nějakého filmu tak nenasmál. Mělo to prostě vše, co mě v danou chvíli činilo happy a já si ho užil do poslední minuty. Žádné otravné natahování a slepá místa, tohle byla prostě jízda od začátku do konce. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

"Obětovali jsme babičku pro dobro věci.." :-D. Famózní komedie v čele se skvělým Kevinem Hartem, já tohohle týpka prostě žeru! Velice chválím scénáristy, kteří dostali tento skvělý originální nápad, se kterým dosud nikdo nepřišel. Tady v té komedii mi sedlo naprosto vše, takhle narámně jsem se už dlouho nenasmál. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nejlepší komedie roku ne-li za poslední dekádu. Tohle mi absolutně proletělo pod radarem kvůli né příliš známému cástingu. Kevina Harta smím považovat za skvělého baviče na úrovni bratrů Wayansů. Film obsahuje všechny prkvy, které v komediích mám v oblibě ( tanec/párty, šikovné ženy, podivné individua, zvrhlý humor, buzerant a trefné fóry. Jako plus vynikající nápad a spousta hlubokých myšlenek týkající se žen, manželství, přátelství a tiátru kolem toho. Viděno už 3x a pokaždé jsem skončil pod stolem s nepříjemným záchvatem, takhle dlouho jsem se od srdce a upřímně snad ještě nezasmál. Perfektní věc jehož moudra v budoucnu určitě využiji. PS: Překvapivě velmi dobrý Dabing. ()

Mr.Nigga 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, která až příliš spoléhá na bavičský talent Kevina Harta. Bohužel mu ale nedává moc prostoru tento talent ukázat. Zápletka je vynikající, herecké výkony nejsou špatné. Scénář ovšem nefunguje, vše se zdá až příliš nucené a postavy nejsou ani trochu uvěřitelné. Škoda, kdyby mezi hlavními postavami byla trocha chemie, která by dávala smysl zakončení, bylo by to lepší. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dobra komedia s originalnym nametom, ktoru si uziju hlavne fanusikovia Kevina Harta, ktory tu konecne nehra ukecaneho chudaka ale pre zmenu ukecaneho frajera a väcsina jeho kecov je velmi vtipnych. Hlavny hrdina je tiez v pohode a s Hartom su solidna komicka dvojka. Bohuzial zvysok uz za vela nestoji. Najviac ma sklamali absolutne nevyuziti najati kamarati na cele s totalne zbytocnym Jorge Garciov. V poslednej tretine bolo na môj vkus uz dost vela hluchych nevtipnych miest. Cela linia s urazom so psom isla mimo mna. Ale prva hodina je fakt dost slusna, niekolkokrat som sa dobre zasmial (chudak babicka) takze za jedno pozretie to stoji. 6/10. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Na konci filmu herec Jorge Garcia povie hlášku: „I've got a bad feeling about this flight.“, čo je narážka na seriál Lost (od r. 2004), v ktorom povedal to isté. (Jump3r2)
  • Po závěrečných titulcích následuje krátká scéna, kdy hlavní hrdinové filmu hrají tenis. (tb_23)

Reklama

Reklama