Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Nejnovější řada seriálu Fargo se odehrává v Minnesotě a Severní Dakotě v roce 2019. Když se Dorothy "Dot" Lyon (Juno Temple) díky nečekané sérii událostí dostane do sporu s úřady, je tato zdánlivě typická žena v domácnosti ze Středozápadu náhle vržena zpět do života, o kterém si už myslela, že ho nechala za sebou. Šerif Severní Dakoty Roy Tillman (Jon Hamm) po Dot už dlouho pátrá. Rančer, kazatel a ústavní právník Roy, věří, že on je zákon, a proto stojí nad zákonem. Po jeho boku stojí jeho věrný, ale neschopný syn Gator (Joe Keery), který se zoufale snaží dokázat svému otci, že je lepší než on. Ale je beznadějný případ. Když tedy dojde na lov Dot, Roy najme Oleho Muncha (Sam Spruell), tajemného tuláka záhadného původu. (AMC Czech)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Tak já jsem docela zklamanej. Juno hraje jako o život a jenom díky ní jsem to dokoukal. Tím ale pozitiva končí. Humor zmizel. Hlavní záporák (Hammův Roy) ještě ujde, i když nelze nesrovnávat s vynikajícím Costnerem v Sheridanovu majstrštyku - ten vyhrává o parník. Jistě taky proto, že není zdaleka jednoznačně zápornej, zatímco tady máme ty figurky takový placatý a bez vývoje. Když teda nepočítám za vývoj postavy manžela, kterej se úrazem elektrickým proudem změní z hodnýho truby na troubu úplně vymatlanýho. Hrátky s kamerou, pokud jsou, tak obvykle nefunkční, nebo dokonce zatraceně rušivý - gradující finálová scéna je roztrhaná stmívačkama - proboha, proč? Divák má bejt napnutej, ne nasranej! Lehký rejpnutí si do Trumpovejch voličů mě fakt nedokáže uspokojit tak, aby to v mejch očích ospravedlnilo vznik týhle série. A to toho nafoukanýho psychopata, guru všech zdejších nácků, fakt nesnáším. Policajt, kterýmu naše hrdinka (jaksi zbytečně) zachrání život, je příliš hloupej a nešikovnej, což je pro naplánovanej průběh děje zjevně nezbytný, leč mně by vyhovovalo aspoň trochu vyrovnanější "partnerství" vycvičenýho profesionála s talentovanou amatérkou. Ale úplně největší hřeb do celý stavby je ono mystycký pětisetletý monstrum ze Skotska, který nám dějem hejbe tak nějak zcela zásadně a ze všech nejvíc, a při tom se na něj nedá dívat. Nejde neporovnávat s "Coenovic" Javierem Bardemem a  bohužel, Sam Spruell z toho vychází jako jeho nechtěná a nevtipná parodie. Konec byl skoro ezoterickej - "všechno přemůže láska". K tomu měli hrát, kurva, Nedvědi, a bylo to dokonalý. :D Víc než za tři nemůžu a to jsem hodnej. A byl bych rád, kdyby toho tvůrci nechali, dokud je čas. 

sickening

sickening (hodnocení, recenze)

Som jediný kto fandí hocikomu inému len nie hlavnej aktérke ? To nieje dobre pre dalsi vývoj deja keď je jasne že tam bude do poslednej časti, za mna a teraz ma ukrižujte, mi je oveľa viac sympatickejšia jej svokra, na prvý pohľad mrcha 

puzic

puzic (hodnocení, recenze)

1. a 2. séria byla úžasná, tohle je taky dobrý. Trochu méně akční, ale OK.

thf/42

thf/42 (hodnocení, recenze)

5, serie je celkem povedená, hlavne po nudné 4. Trochu ve stylu Barbie, trochu feministické, ale dopuručuju..

bratr.Milan

bratr.Milan (hodnocení, recenze)

Podle traileru se zdá se, že se nám série Fargo silně inspiruje jinou slavnou sérií "Sám doma". Možná to naznačuje, že klesající kvalita jednotlivých sezón (alespoň podle zdejšího hodnocení) bude pokračovat. 

Reklama

Reklama