foto

Sam Spruell

  • nar. 1977
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Three Seconds
2018 Enemy of Man
Outlaw King
Svět je tvůj
2017 Cowboy Dave
Sand Castle
Valerian a město tisíce planet
2016 Morgan
2015 Legendy zločinu
Marťan
2014 96 hodin: Zúčtování
Krvavé peníze
2013 Hvězda kriminálu
Konzultant
Šestnáct
2012 Sněhurka a lovec
2011 Hello Carter
2010 Sex & Drugs & Rock & Roll
2008 Odpor
Smrt čeká všude
2007 Královna Alžběta: Zlatý věk
Tick Tock Lullaby
2006 Venuše
Z Londýna do Brightonu
2004 Everything in This Country Must
2003 Zabijte krále
2002 K-19: Stroj na smrt

TV seriály

2015 Catastrophe (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Mistr popravčí (TV seriál)
Hlad (E04)
Modla (E03)
Proti všem (E02)
další epizody (4)
Poslední loď (TV seriál)
Město zatracených (S02E01)
2014 Poslední loď (TV seriál)
Všude dobře, doma nejlíp (S01E10)
Testy (S01E09)
Do baru přijdou dva námořníci... (S01E08)
další epizody (10)
2013 Mayday (TV seriál)
2012 Eternal Law (TV seriál)
2010 Luther (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Uprchlík (TV seriál)
2009 Ashes to Ashes (TV seriál)
Truth Canal (S02E06)
2008 Město neřesti (TV seriál)
The Fixer (TV seriál)
2007 Holby Blue (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 9 (S06E09)
2005 Ghost Squad, The (TV seriál)
2004 MI5 (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2003 P.O.W. (TV seriál)
Zločiny v zahradách (TV seriál)
2002 Foylova válka (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)

Dokumentární

2004 Slavné bitvy Británie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace