Reklama

Reklama

Film vypráví o člověku, který spravuje boty. Tímto řemeslem se totiž jeho rodina živí už čtyři generace. Jednoho dne najde u otce ve sklepě kouzelný šicí stroj, který mu umožní zkusit si život jiných lidí, když si nazuje jejich boty. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (148)

AdminkaDF 

všechny recenze uživatele

koukala jsem na to nadvakrát, protože jsem u toho poprvé usla. Druhý den jsem tomu ale ještě dala šanci. Tak trochu mě Adam deprimoval. Měl roli zoufalýho postaršího chlapa, kterej nemá děti, ženu a je na světě docela úplně sám. Bylo mi ho líto. Ne botaře, ale Adama... Film má moc pěknou myšlenku - "když si obuješ boty někoho jiného, přijmi i jeho zodpovědnost..." Celkové zpracování se podle mého názoru ale příliš nezdařilo. Nehodnotila bych jako komedii - vůbec ne, spíš mi to přišlo dost smutný. Stará nemocná máma, o kterou se stará a se kterou bydlí, ho nakonec opustí, což bere hrozně, protože se na něj v dětství vysral i jeho otec a propadá panice a smutku. Proto se pouští do nebezpečné jízdy s nebezpečnými lidmi, aby matce obstaral za dobré peníze náhrobek. Rozuzlení příběhu je dost předvídatelný. Od začátku jsem věděla, kdo je kdo ()

marrrrian 

všechny recenze uživatele

The Cobbler je tak priemerný, že sa naň skoro neoplatí písať komentár. Ale zároveň je v ňom nádych niečoho, čo človekom pohne. Zadrháva na príliš karikatúrovaných postavách, ktoré so sychravou a neutešenou atmosférou mesta úplne nekorešpondovali. Hlavná postava silne nedomýšľavá, no po postupnom vykreslení sa s ňou divák stotožní do postačujúcej miery. Hlavne podmanivý soundtrack dodáva dianiu správny nezbedný tón, vďaka ktorému je každému jasné, že film chce mať nadhľad a má byť príjemnou hovadinkou, ktorá neurazí. Práve na základe toho je to stráviteľné a občasná vážna nôta tiež nenarobí škodu. Za pozretie to však stojí minimálne kvôli nápadu a obsadeniu. ()

Reklama

Veronica27 

všechny recenze uživatele

Tak musím říct, že jsem nevěděla, co mám čekat.Je fakt, že to zase až tak moc komedie nebyla, určitě jsem se neválela po zemi smíchy, ale pár úsměvných momentů tam určitě bylo.Nápad s kouzelným, šicím strojem a možností vyzkoušet se v podstatě převtělit do jiných lidí se mi líbil, nakonec se z toho vyvedla fajn spíše krimi, se špetinkou komedie.Takže za mě určitě fajn a příjemně překvapilo. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět, který byl hezky zpracovaný. Mohlo se to ale udělat lépe a více natlačit třeba na citovou stránku. Místy je to opravdu blbina, u čehož jsem si říkala, na co se to sakra koukám?! Ale nakonec to krásně uteklo, místy to bylo opravdu vtipné a Adam Sandler se ukázal trochu ve vážnější roli než před tím. Dustin Hoffman byl skvělé osvěžení. Je to film, který neurazí, ani nenadchne, ale není potřeba ho vidět pravidelně. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Jop, tohle je přesně ten typ filmů, ve kterých bych dnešního Sandlera rád viděl, Cobbler je totiž snímek, u kterýho vám za vašeho kdysi oblíbeného herce nebude trapně. Naopak, zase jednou takový to filmový pohlazení, kde i ti největší zmrdečci jsou vlastně docela fajn chlapíci. K tomu si připočtěte jako vždy parádního Buscemiho a o kvalitní a příjemný filmeček, který sice diváci Machrů nebo Jacka a Jill se zívnutím odmávnou (ale o to víc se líbí mně), máte postaráno (chválím parádně vypointovaný konec). Palec hore, Adame, ser už na crazy komedie a hrň se do tohoto. (Myslím, že si začnu svých křusek víc vážit :-). ()

Galerie (116)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v New Yorku. (rafix)
  • Přijmení Adama Sandlera (Max Simkin) znamená v hebrejštině švec - tedy název filmu. (JORDY)

Reklama

Reklama