Reklama

Reklama

Milenci těch druhých

  • USA Sleeping with Other People (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jake Harbor a Lainey Dalton spolu na univerzitní koleji zažili první sexuální zkušenost. A když se teď, o deset let později, náhodou potkali v New Yorku a vypráví si o svých životech, zjišťují, že jim to v životě a hlavně ve vztazích moc nevychází. Hlavně v oblasti věrnosti. Zatímco Jake je profesionální sukničkář a záletník, Lainey je zase neustále zraňovanou a zrazovanou kráskou. Proto se domluví a uzavřou mezi sebou přísně platonickou, naprosto upřímnou, přátelskou dohodu o vzájemné vztahové výpomoci. Cílem je oboustranná podpora při hledání zdravého a šťastného partnerství. Takového partnerství, které žádná nevěra nebo něco podobného nemůže narušit. Nebo snad ano? (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (182)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Další z řady romantických komedií, ve kterých nejlepší přátelé zjišťují, že tu pravou lásku mají celou dobu nadosah. Ale i když je to klišé jako prase, nebije to tady tolik do očí a to především díky ústřední dvojici, které to úžasně šlape a také díky celkem povedeným dialogům, které sice občas tančí na hraně trapnosti, ale nikdy přes ní úplně nepřelezou. Příjemná oddechovka. 70% ()

Dementra 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi tenhle nový trend (ne)romantických komedií, ve kterých účinkují vztahy zničení lidé. Až moc se v názorech na tenhle film zdůrazňuje sexuální stránka filmu, která tu není ta hlavní, přestože tu narázíme na pár alespoň verbálně explicitních scén. Podle mě tenhle film skvěle vypovídá o dnešních vztazích, kdy stále hledáme něco silnějšího a lepšího, ale něco nás pořád drží zpátky. Škoda, že Adam Scott tu hraje tak odpornou postavu, která nemá s (úžasnou) Alison Brie moc chemie, které by tu, vzhledem k jejich vztahu mělo být až až. ()

Reklama

poz3n 

všechny recenze uživatele

Tohle je má představa o filmu, u kterého si chci odpočinout. Je to v podstatě Když Harry potkal Sally dnešní doby. Je to vtipné, je to hodně otevřené a v mých očích se to drží na té hraně trapnosti, kterou mnohé podobné komedie překračují. A Jason Sudeikis s Alison Brie tvoří nečekaně sympatický pár, kterému jsem chtěl a musel fandit. 7/10 ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Ústredná dvojica má skvelú chémiu, takže vôbec nevadí že podobnú story sme už párkrát v oveľa lepšom (Harry a Sally) ale aj podstatne horšom (Love Rosie) prevedení viackrát videli. Tu je to ozvlášnené hlavne otvorenejším prístupom k sexu, čo je samozrejme len dobre. Škoda záverečnej štvrťhodinky, ktorá zničí celú tú krásnu civilnosť a hádže hrdinom zbytočne polená pod nohy. Ten film to vôbec nepotreboval. A keby skončil scénou pri dodávke bolo by to ešte lepšie. Ale na to tvorcovia zjavne nemali odvahu. 7/10 P.S. scéna rozhovoru na posteli je jedna z najlepších romantických scén za veľmi dlhú dobu a hlavne kvôli nej sa prikláňam k 4* ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Moderní romantická komedie dle mého gusta. Sice disponuje pro žánr typicky předvídatelným příběhem, ale jednotlivé zákruty po cestě k onomu očekávanému konci působí celkem svěže, především díky scénáři, který působí často velmi upřímně a jako ze života, kdy se nebojí tvrdších momentů a vztahových pravd a nechodí daleko ani pro sprosťárny a další peprnější prvky. K tomu si připočtěte sympatické herce a je jasné, že Milenci těch druhých jsou velmi povedeným snímkem o kterém by mělo vědět více lidí. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Jake (Jason Sudeikis) si na rande s Lainey (Alison Brie), asi v 32.minutě filmu, zmíní webové stránky noodlesalad.org, které by měly obsahovat něco o specifické sexuální praktice. Pokud tuto adresu zadáte do příkazového řádku, budete přesměrováni na stránky filmu Milenci těch druhých (2015). (Gyl)

Reklama

Reklama