Reklama

Reklama

Extant

(seriál)
  • USA Extant
Trailer 2
USA, (2014–2015), 17 h 59 min (Minutáž: 39–44 min)

Tvůrci:

Mickey Fisher

Hrají:

Halle Berry, Pierce Gagnon, Grace Gummer, Tyler Hilton, Goran Višnjič, Camryn Manheim, Hirojuki Sanada, Carl Ciarfalio, Tessa Ferrer, Kathryn Zenna (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Astronautka Molly se po třinácti měsících, které strávila sama ve vesmírném prostoru, vrací na Zem k rodině a pokouší se znovu zapojit do normálního života. Čeká ji ale velké překvapení... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (69)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

první díl tak napůl.Scény z vesmíru mají opravdu velmi dobrou hutnou atmosféru,ale ve scénách na Zemi to zatím trošku drhne.Dám šanci ještě jednomu dílu a uvidíme kudy se bude ubírat...60%...po 5 dílech je z Extantu slušná sci-fi jednohubka,které nechybí atmosféra i přesto,že není zrovna originální a míchá v sobě prvky s Já,Robot,A.I. umělé inteligence,Sunshine a kdo ví z čeho ještě.Hvězda nahoru...80%...po 11 díle : pomalu ale jistě se ze slibného nápadu stává standardní zbytečně natahovaný prefabrikát.10 dílů by tomu slušelo víc...60% ()

Franc1s 

všechny recenze uživatele

Začátek bavil, ale čím více dílů mám za sebou, tím více nechci vidět druhou řadu(kdyby měla být). Vše se zatraceně natahuje a z chytré sci-fi je jen ukecaná a uřvaná Halle Berry co chce být maminkou mimozemskýho haranta a manžílek co chce mít děcko robota. Nadšení, které bohužel zmizelo. 5/10 Ten spešl kosmickej oblek na konci neskutečně komickej, ostatně to víc věcí v tomhle seriálu, akorát SkyNet překvapil... :) Nedívejte se na to ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Dobré obsadenie hlavných postáv aj v prvej aj v druhej sérii. Napriek otázniku na konci pre ďalšiu neuskutočnenú sériu seriózne a postačujúce zakončenie. Len by to chcelo byť viac svojský, pretože inak to bola kombinácia všetkého so všetkým od Ja Robot a Terminátor cez telenovely až po Invázia zlodejov tiel a Vládcov bábik. Ale dalo sa. Hlavne druhá séria bola super, to jednoducho poznať, keď na pôde seriálu vystupujú áčkové hviezdy. ()

joudas 

všechny recenze uživatele

Taková ztráta času… Skutečně. Pilot ještě ušel, nabídnul poměrně zajímavou zápletku, ukázal lehce futuristický svět, blýsknul se pár CGI momenty, ale pak už to šlo od desíti k pěti. Nezajímavé a nesympatické postavy (všechny!), šnečí tempo, stupidní děj, hloupé chování všech lidí i jiných entit, akční scény na úrovni akčních scén z Ordinace v růžové zahradě (kdyby se o to pokoušeli), logické díry a takhle bych mohl pokračovat ještě dlouho. Zkrátka to na mě působilo jako nějaký céčkový seriál a ne jako něco, pod čím je mimo jiné podepsán také Steven Spielberg (viděl to vůbec?). A já vůl to sledoval úplně celé, protože jsem nejprve čekal zlepšení a pak už jsem to nějak ze setrvačnosti proklikal do konce (poslední díl kupodivu zas taková hrůza nebyla). Dokonce to vypadá na druhou řadu, tu už já ale rozhodně neuvidím. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Skromně pojaté scifi se stále krásnou padesátnicí Halle Berry. Seriál si vystačí s pár exteriéry, interiéry a skutečně pár herci na to, že je Země v globálním nebezpečí. Apocalypsa se zdá přiblížila z dalekého vesmíru a onu si ji vlastně lidstvo zavinilo samo. Sestrojit takto sofistikovaného robota + celou jeho armádu bez norem a zákonů je pro mě i pro scénáristy dost složitá věc. Vše to nějak řídí jakási ministryně něčeho a směle se řítí někam o čem nemáme páru. Druhá série se zvláštně vleče nudným rodinným dramatem. Vše se vyřeší jak mávnutím kouzelného producentského proutku v posledních dvou dílech. Asi už někdo tlačil, že do toho víc peněz nedá ´´seňore Spilbergo.´´ Navíc jednu velkou pro mě podstatnou věc ve scifi. Už mám plný zuby robotů a ufonů, kteří se chovají a vypadají jako lidi! 60% ()

Galerie (266)

Reklama

Reklama