Reklama

Reklama

Buchty a klobásy, první mládeži nepřístupný počítačem animovaný film, vypráví o skupině potravin, které se pod vedením odvážné uzeniny rozhodnou odhalit pravdu o své existenci, a o tom, co se doopravdy stane, když jsou vyvoleni a opustí supermarket. (Falcon)

Videa (10)

Trailer 3

Recenze (787)

Dudek 

všechny recenze uživatele

U mě hodně přes čáru. I proto jsem překvapen, že dojmy, které ve mě tento snímek zanechal jsou spíše pozitivní. Je to hodně ostré, trapně vulgární, ale v tom všem špatném se dokáže vyloupnout velká spousta vtipných momentů. Navíc se Buchtám a klobásám nedá upřít, že se opravdu neotřele věnují dost vážným problémům a dokážou o nich trefně referovat. Takže trošku se stydím, ale líbilo se mi to. Navíc je to těžko zaměnitelné s čímkoliv jiným a bude dost těžké určité scény vyhnat z hlavy. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších nápadů posledních let. Rogen/Franco/Hill nám servírují opět jejich tradiční zvrhlý a vulgární humor, který nelze nemilovat. Líbilo se mi, jak zde vystihli problémy i ze dnešní doby od náboženství, rasismus po šikanu. Závěrečný grupáč je highlight celého filmu. Uvažoval jsem o 5*, ale bylo zde pár hluchých míst, což sráželo tempo, ale solidních 80%. ()

Reklama

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Nehorázná blbost, ze který se dalo vystříkat mnohem víc, ale i přesto nehorázně baví především svojí absurditou a Rogenovým "fuck off diváci, tohle je můj film" stylem. Lepší tři skořicové hvězdy, ale kvůli scéně "Meat Loaf" mírně nadhodnotím. EDIT: Po shlédnutí Angry Birds musím srazit na ty lepší tři. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Nakonec to nebylo tak hrozné, jak jsem se obával, naopak. Scénář je obstojný, místy je to skutečně vtipné, má to super soundtrack a je na tom znát, že si s tím hromada lidí dala hodně práce. Především pak všichni herci, kteří namluvili animované postavy - dabing je u tohoto filmu vážně skvělý a patří dík distributorovi, že film uvádí do kin výhradně v původním znění s titulky. Místy se mi tam přesto vkrádala nuda a některé fóry mi tak úplně nesedly - snad proto, že nejsem vyloženě cílovka (tou jsou podle mě v první řadě teenageři, kteří ten film musí prostě milovat). V prudérní Americe asi může humor tohoto filmu u leckoho narazit (protože je samozřejmě "politicky nekorektní" ažaž a prdel si dělá ze všeho a ze všech), ale u domácího publika, které má tu laťku citlivosti vůči sexuálním narážkám apod. úplně někde jinde, bych se o negativní reakce ani komerční úspěch film nebál. Tenhle film na sebe podle mě v pohodě vydělá a nedivil bych se, kdyby za pár let vzniklo pokračování. Odpočinková záležitost na léto, která pobaví - nic víc, nic míň. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Podívejte, není to žádná sláva, příběh má super zápletku, ale pak se odvíjí poměrně očekávanou cestou. Jenže ocenit takhle ostrý a odvážný humor prostě musím. Buchty a klobásy jsou animák, který plně využívá předností žánru, cáká na nás perverznosti, nadsázku, pubertální humor a.... To je v pohodě. :) 7/10 ()

Galerie (43)

Zajímavosti (20)

  • Premiéra byla odsunuta z  3. června 2016 na 12. srpna 2016, aby se zabránilo souboji s filmem Popstar: Vše pro slávu, který měl premiéru 3. června 2016. (Maulincio)
  • Podle Setha Rogena (Frank) bylo pro zajištění hvězdného obsazení zásadní angažmá Edwarda Nortona (Sammy Bagel, Jr.). Mnoho dalších herců kývlo když se dozvěděli, že bude ve filmu hrát on. (NIRO)

Reklama

Reklama