Reklama

Reklama

Když je manažer rizikového milionářského investičního fondu James King (Will Ferrell) dopaden za podvod a má jít sedět do San Quentinu, dá mu soudce 30 dnů, aby si mohl dát do pořádku své záležitosti. Zoufalý James se obrátí na Darnella Lewise (Kevin Hart), aby ho připravil na život za mřížemi. Ale navzdory Jamesovu názoru na motorkáře, Darnell je tvrdě pracující živnostník, který nikdy nedostal ani pokutu za špatné parkování, natož aby byl kdy ve vězení. Oba muži společně dělají všechno, aby se z Jamese stal „tvrďák", a během této přípravy zjišťují, jak se v mnoha věcech mýlili - včetně názoru jeden na druhého. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (216)

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele

"TEN ČŮRÁK JE BÍLEJ JAK MAJONÉZA" Will Farrell je čůrák. Will Farrell je nesympatickej xicht. Will Farrell neumí hrát. Will Farrell není dobrej komik. Nudná nekomedie, celkem to zachraňoval Hart, ale nijak zvlášť, vlastně spíš vůbec!Jestli chcete komedii s tímhle námětem, pusťte si radši Ten Nejlepší (Big Stan), uděláte líp. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

"Fuck! Fuck someone! Fuck a tit! Fuck a tit hard !!...........komedie, která celkem pobaví a rozhodně neurazí, po Zprávařovi zase jeden film, který je prostě ušitý Ferrellovi na míru a bláznivý a uječený Hart to celé jenom zvýrazňuje a podtrhuje.................moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

Reklama

papadoce 

všechny recenze uživatele

Začína ma bolieť srdce, keď musím dávať komédiám Kevina Harta nízke hodnotenia. On totiž Kevin Hart je jediný svetlý moment filmu. To naopak Ferrell je vysoko nesympatický anti vtipný kokot. Námet možnože nie je až taký tupý, ale jeho prevedeniu niečo chýbalo, niečo komediálne a to sa neodpúšťa ak tvorcovia tvrdia, že natočili komédiu. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Three black pieces.“ Dvojice Ferrel – Hart si vzala na paškál všechny možné stereotypy z vězení, gangů, tréninků a ze střetu bohatého a chudého. Vznikla z toho výborná komedie plná ztřeštěného humoru. Nejlepší moment bylo, když se dva černí gangsteři málem porvali kvůli neshodám ohledně penzijního připojištění, nebo co to bylo, co je to tam Ferrel naučil. Velmi příjemně se koukalo na Alison Brie, která tu svou zlatokopku zahrála nejvíc sexy způsobem, jak jen to šlo. Také mě potěšilo, že se příběh nesoustředil na krimi linku hledání viníka, ale právě na přípravu na pobyt ve vězení. Get Hard je parádní odreagovávací film. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Scenár a z neho vytvorený film bez väčších nápadov. Dvojica W. Ferrel a K. Hart nie je zlá, ale teraz ich herecká hra nebola príliš presvedčivá. Film s podobnou tematikou s R. Schneiderom bol kedysi mnohonásobne lepší. Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

Galerie (63)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v New Orleans v USA. (willy1)
  • Postava, kterou hraje Kevin Hart, se jmenuje Darnell, což je Hartovo pravé prostřední jméno. (Káronoš)

Související novinky

Shakespearovská rivalita po ferrellovsku

Shakespearovská rivalita po ferrellovsku

02.12.2014

Will Ferrell se naposledy objevil ve dvojce Zprávaře a příště ho uvidíme v komedii Get Hard, kde si zahraje milionáře, který se svědomitě chystá na pobyt v base. Na cestě pak má i ztřeštěné… (více)

Reklama

Reklama