Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Legendární závoďák Blesk McQueen z ničeho nic zjistí, že ho nová generace závodních aut poslala mimo závodní dráhu, kterou nade vše miluje. Zpátky do hry mu může pomoci pouze mladá automechanička Cruz Ramirezová, která však sama pomýšlí na vítězství a inspirace od Doktora Hudsona Horneta. Slavný závoďák s číslem 95 musí ve Zlatém pístu všem dokázat, že nepatří do starého železa. (Falcon)

(více)

Videa (37)

Trailer 1

Recenze (262)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Najväčším plusom Áut s poradovým číslo tri nie je príbeh, ale to, ako úžasne vyzerajú. Čo by sa mohlo dezinterpretovať ako niečo v tom zmysle, že príbeh je slabší, ale všetko zachraňuje vizuál. Nie je to pravda, skôr len dôkazom toho, že Autá 3 skutočne vyzerajú dokonale. Dokonca aj ten predvídateľný príbeh má v sebe originálne momenty a záverečný zvrat ma celkom slušne prekvapil, on totiž posúva celú sériu do akejsi ďalšej fázy a je jasné, že už neexistuje cesta späť, asi ako v Rockym, z ktorého sa stal Creed a podobne to bude zrejme pri štvorke, ak niekedy vznikne. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Pro mne nakonec za tři. Abych se přiznal, nebralo mě to tolik jako minulé díly. Chyběl nějaký zajímavý zvrat či nějaká epic akce. Vzhledem k tomu, že Blesk už není nejmladší, tak zakončení jeho kariéry mi přišlo fajn, ale i zde se moc tlačilo na pilu a absolutně chyběl humor a to mě mrzelo nejvíc. Opravdu ani jedna vtipná situace. Cruz Ramirezová byla fajn, ale nic nového to moc nepřineslo. Sečteno podtrženo neurazí nenadchne, ale znova bych se na to asi nepodíval, aspoň né v dohledné době. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je naozaj na počudovanie, že Pixar má najviac pokračovaní popri najlepšej tvorbe ( TOY STORY ), paradoxne v tej najhoršej ( AUTÁ ). Ale biznis je biznis. Je však otázne, či si detičky popri otravovaní rodičov kvôli zakúpeniu nejakého toho Autíčka, všimli aj príbeh, ktorý si myslím, že je morálny, poučný a korektný, ale asi veľmi nie pre prvý stupeň základnej školy. Myslím si. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[78%] Vyvrcholení trilogie autíček se zde neslo ve velmi nostalgickém duchu. Takže opět to bylo zábavné a vtipné, ale mnohem méně – spíše to bylo pojato mnohem dospěleji s velmi citlivým přístupem. A určitě to nebylo na škodu. Blesk McQueen byl opět dobrý, stejně jako bláznivý kámoš Burák. Finále mě trochu překvapilo, ale za mě dobrá pointa. Hodně se to zaměřovalo na závody a ta animace zde dosáhla opravdu velké preciznosti! Chvílemi jsem si myslel, že sleduji závodní hru. Takže jako ukončení téhle trilogie to asi lépe dopadnout nemohlo, i když se tu našlo pár nedostatků, ale ty vem čert. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Pixar zapomněl,že natočil Auta 2,jejichž děj ve třetím díle nejpíš úplně ignoruje a přinesl nám recyklát jedničky,který je primárně sázkou na jistotu,která funguje.Technická stránka opět na max,vtípků celkem ubylo (nebo mi to alespoň tak přišlo) a o nějakém zvratu či překvapení nemůže být řeč.Na druhou stranu byly ale třetí Auta velmi příjemně strávených 100 minut.Na pixar je to sice málo,ale vzhledem k filmům které stvořili v posledních letech je to vlastně nadstandard...80% ()

Galerie (73)

Zajímavosti (19)

  • Ve filmu se objevily nové postavy ztvárněné dalšími auty. Smokey, učitel a trenér starého doktora Hudsona je ztvárněn Hudsonem Pickup z roku 1946. Bývalá závodnice Piston Cupu Louise Nas je ztvárněna Nashem Ambassador z roku 1949. Natalie Certain, pracovnice Racing Sport Network je zase moderní Tesla Model S. Zlý školní autobus Miss Fritter na demoliční derby je zase ztvárněn modelem International Harvester Loadstar z roku 1967 (Martin_Happy)
  • V mnoha scénách, jako například při odvozu Bleska do nového centra Nerezky, nebo při zkoušení rychlostní jízdy na pláži, nesedí stínová kompozice, stíny zde buď chybí, nebo jsou v každém záběru z jiného směru. (PAULOO)
  • Tvorcovia sa nechali inšpirovať okruhom Daytona 500 z Floridy, kde sa snažili nasať jeho atmosféru. Získali množstvo užitočných informácií, trebárs štvornásobný šampión NASCAR Jeff Gordon im vysvetlil rozdiel medzi mladým a starším pretekárom. (krasomama)

Související novinky

Pixar se vydá cestou originality

Pixar se vydá cestou originality

16.05.2019

Pouze jeden z pěti posledních filmů od studia Pixar nebyl pokračováním zajeté značky. Tím snímkem byl Coco, zbylé tvořily Hledá se Dory, Auta 3, Úžasňákovi 2 a letošní Toy Story 4: Příběh hraček. To… (více)

Toy Story 4 dorazí v létě 2017

Toy Story 4 dorazí v létě 2017

07.11.2014

Pixar nám příští rok nabídne hned dva originální filmy. V hlavě bude příběhem pěti emocí malé holčičky a The Good Dinosaur nám představí apatosaura s dobrým srdcem. Od roku 2016 se ale Disneym… (více)

Reklama

Reklama