Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Legendární závoďák Blesk McQueen z ničeho nic zjistí, že ho nová generace závodních aut poslala mimo závodní dráhu, kterou nade vše miluje. Zpátky do hry mu může pomoci pouze mladá automechanička Cruz Ramirezová, která však sama pomýšlí na vítězství a inspirace od Doktora Hudsona Horneta. Slavný závoďák s číslem 95 musí ve Zlatém pístu všem dokázat, že nepatří do starého železa. (Falcon)

(více)

Videa (37)

Trailer 7

Recenze (263)

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Jako druhé pokračování by to bylo perfektní. Jako první film je i tento plný emocí, asfaltových, kamenných i písečných dráh, příjemného humoru, rychlých vozů i starších veteránů a příběhem rovný realitě. Jde o zralejší pokračování co se opravdu povedlo. Až na změnu dabingu u určitých postav. 90% ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Pro mne nakonec za tři. Abych se přiznal, nebralo mě to tolik jako minulé díly. Chyběl nějaký zajímavý zvrat či nějaká epic akce. Vzhledem k tomu, že Blesk už není nejmladší, tak zakončení jeho kariéry mi přišlo fajn, ale i zde se moc tlačilo na pilu a absolutně chyběl humor a to mě mrzelo nejvíc. Opravdu ani jedna vtipná situace. Cruz Ramirezová byla fajn, ale nic nového to moc nepřineslo. Sečteno podtrženo neurazí nenadchne, ale znova bych se na to asi nepodíval, aspoň né v dohledné době. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Autá 3 vo všeobecnosti nesklamali a tvoria skvelý rodinný film, ktorý si vďaka širokému spektru tých najrôznejších vtipov užijú všetky generácie. Štúdio Pixar/Disney opäť dokazuje, že po technologickej stránke je na absolútnom vrchole medzi animákmi. Autám však napriek odovzdaní štafety novej generácii chýba originalita. Príbeh je bez hanby okopírovaný z najznámejších športových filmov, pričom ho poháňa jedno cliché za druhým. Absurdný filmový vesmír nás však ale aj naďalej udivuje a my sa ho jednoducho nevieme nabažiť. Kvôli mnohým chybám v storytellingu však dostáva film Autá 3 hodnotenie 69% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Auta jsem nikdy moc nemusel, oba díly jsem viděl jednou a už si z nich moc nepamatuji, ačkoliv by bylo rozhodně lepší si před trojkou jedničku zopakovat (hrozná dvojka se ignoruje). To jsem ovšem neudělal a začátek pro mě tedy byl o něco problematičtější, ale nakonec jsem se naladil na správnou vlnu a musím uznat, že síla, jakou Auta 3 zapadly v kinech plně vynahrazuje kvalita filmu samotného. Jistě, už dávno to není ten Pixar, který tak milujeme, kvalitou jsme někde na úrovni Hledá se Dory, ale u mě ji auťáci mírně převyšují. Celkově bych řekl, že příběh Bleska McQueena a spol již byl završen a že by se interní zdroje měly zase nahrnout do jiných značek, nejlépe těch nových a originálních. Vlastně mi ale myšlenka těchhle sequelů po tak dlouhé době nevadí. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nový, vyloženě "rockyovský" příběh Bleska McQueena se rozjížděl skřípavě a dlouho se zdálo, že nemá co nabídnout. Zábavný trénink velezkušeného matadora (aby stačil nastupujícímu dravému, lehce arogantnímu mládí, které zná jen supermoderní techniku, zatímco on spoléhá na starou dobrou "špinavou" přírodu) a celkem nečekané vyústění, kdy se dosud vedlejší postava stává středobodem a přebírá štafetový kolík, ho však dobře promázly a ospravedlnily jeho vznik. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (19)

  • Po titulkách nasleduje ešte krátka scénka. (ČSFD)
  • Autá 3 sú posledný film, ktorý napísal Daniel Gerson. Tento scenárista podľahol rakovine mozgu 6. február 2016 vo svojich nedožitých 50tich rokoch. (LuiCJ)
  • Na autosalóne v americkom Detroite, spoločnosť Pixar odhalila auto Bleska McQueena v životnej veľkosti. (MikaelSVK)

Související novinky

Pixar se vydá cestou originality

Pixar se vydá cestou originality

16.05.2019

Pouze jeden z pěti posledních filmů od studia Pixar nebyl pokračováním zajeté značky. Tím snímkem byl Coco, zbylé tvořily Hledá se Dory, Auta 3, Úžasňákovi 2 a letošní Toy Story 4: Příběh hraček. To… (více)

Toy Story 4 dorazí v létě 2017

Toy Story 4 dorazí v létě 2017

07.11.2014

Pixar nám příští rok nabídne hned dva originální filmy. V hlavě bude příběhem pěti emocí malé holčičky a The Good Dinosaur nám představí apatosaura s dobrým srdcem. Od roku 2016 se ale Disneym… (více)

Reklama

Reklama