Reklama

Reklama

Kousavou, sarkastickou CLAIRE SIMMONS fascinuje sebevražda jedné ženy z podpůrné skupiny pro pacienty trpící chronickou bolestí, mezi něž patří i ona. Jak zjišťuje podrobnosti o Ninině sebevraždě a jak se rozvíjí její vztah s Nininým manželem, začne se prát i se svou vlastní, velmi krutou osobní tragédií. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (119)

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Nelíbilo se mi, co tu jiní chválí - že více méně celý film nevíme, co se vlastně hrdince stalo a čí vinou. Na druhou stranu by film mohl sloužit jako instruktážní video, že za každou cynickou krávou se schovává příběh, který může (ale nemusí) její chování ospravedlnit. Důležité je však vyznění, že každá pomocná ruka se nachází na konci vlastní paže a každé léčení začíná v hlavě. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kdyby jen ten film nebyl vyprávěn celou dobu tak strašně tajemně, jako že na vás na konci čeká nějaké velké prozření, dal bych mu ještě výrazně větší hodnocení, ale jeho vykořenění mi nedává jinou možnost. Herecky je to dobré, ale chtělo by to, aby to na diváka nehrálo něco, co tam vlastně vůbec není. ()

Reklama

Dlubal David 

všechny recenze uživatele

Drama bez emocí? To je Dort. Deprese bez emocí. Drama bez dramatu. ■ Jennifer ANISTON měl možnost český divák poprvé opravdu vidět v seriálu Přátelé. Nejinak tomu bylo i u mě. Už tehdy mi přišla herecky absolutně nezajímavá, ale čekal jsem, že časem se z toho dřeva aspoň něco vyklube, nestalo se tak. ■ Tento film by byl sám o sobě plytkým a nudným vyprávěním, ale díky Jennifer to je nuda na entou. Ten film je tak chladný, že divák by měl být před sledováním upozorněn, aby si připravil přikrývku, neboť může dojít k omrzlinám dolních končetin. ■ První půlka filmu je absolutně bez emocí. Ve druhé je na okamžik možno spatřit záchvěch emocí, ale to je sakra málo. Vždyť tohle má být dechberoucí dramatický příběh a ne chladné barevné obrázky, které se hýbou a nutí diváka se dívat z okna a tiše přemýšlet, kdy už asi bude konec tohoto nanicovatého představení. ■ (Č) 1 ■ (P) [Čtvrtek, 25-V-2017; 19:38] [1080p] ϿϾ [PZ-cz] [38/100] ■ (C) [38/100] ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Jako většina lidí, znám Jennifer spíše z jejích komediálních rolí, ale přesto jsem věřil, že zvládne i dramatickou roli. A zvládla ji výborně. Nemám snad co vytknout. Její bolest, jak už fyzickou, tak i psychickou, jsem jí naprosto věřil. Výborná byla i Adriana Barraza a potěšily i vedlejší role jako Anna, Sam, Britt, Felicity a další. Povedené drama s pár vtípky. ()

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Herecký výkon Jennifer Aniston, bol v tomto filme nad moje očakávania výborný. Keby film hodnotím len na jeho základe, tak je určite vyššie. Jej úloha bola zahratá aj napísaná skutočne výborne, ale to ostatné vo veľkej miere zaostávalo. Najviac my však dodnes leží v žalúdku to, že ju po vyslovení jej názoru vylúčili z terapeutickej skupiny. Neviem totiž dodnes čo to malo znamenať, či to absolútne neprofesionálne správanie pracovníčky bolo scenáristickým nevydareným žartom alebo absolútnou neznalosťou. Nech už to teda bolo tak či onak, je to hlavná príčina môjho nižšieho hodnotenia. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Jennifer Aniston bola inšpirovaná jej kamarátkou a kolegyňou Stacy Courtney, ktorá bola kaskadérkou. Vážna nehoda, pri ktorej takmer zomrela, jej pomliaždila nohy a ukončila jej kaskadérsku kariéru. Absolvovala 23 operácií, bola závislou na oxycontine. Nevzdala sa a svoj boj vyhrala a stala sa koordinátorkou kaskadérov vo filmoch. (megajalec)

Reklama

Reklama