Reklama

Reklama

VOD (1)

Kousavou, sarkastickou CLAIRE SIMMONS fascinuje sebevražda jedné ženy z podpůrné skupiny pro pacienty trpící chronickou bolestí, mezi něž patří i ona. Jak zjišťuje podrobnosti o Ninině sebevraždě a jak se rozvíjí její vztah s Nininým manželem, začne se prát i se svou vlastní, velmi krutou osobní tragédií. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (119)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Srovnávání se se ztrátou nejbližších vždycky zavání citovou vydíračkou a toho jsem se bál i tady. Obavy ale byly, díky Bohu, plané. Postava hlavní hrdinky byla napsaná tak, že jakékoliv účelové hraní na emoce bylo vyloučené a když pak na nějaké vzedmutí citů došlo, působilo to přirozeně. Jenniffer Aniston si tu vystřihla zatím svou nejlepší roli a nějakým záhadným způsobem jí to seklo i nenalíčené, zjizvené a potácející se v cynické depresi. 75% ()

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Zvláštny patvar. Žánrovo nevyrovnaný, postavený na silnom a veľmi chcenom presvedčení, že Jennifer Aniston má na viac než "len" komédie. Slabý scenár, nevyrovnaná dramaturgia a všetky absurdne koncipované scény s Annou Kendrick (akokoľvek majú mať svoj význam) mu podrážajú nohy a inokedy výborní herci nemajú vlastne čo hrať (viz cameo, ak sa dá tak nazvať, Williama H.Macyho). Z celých 98 minút si tak odnášam vlastne pomerne smutné zistenie, že viac než vývoj hlavnej postavy ma bavili scény s jej opatrovateľkou - Adriana Barraza je vynikajúca. ()

Reklama

Axident 

všechny recenze uživatele

Vlažná procenta zde bych přičítal bezútěšné depce, byť prokládané vulgárním sarkasmem jak o život nevděčnou roli sebezničujícně hrající Aniston. Tohle není biják, co by vám udělal jakkoliv dobře. Claire, po nehodě, při které ztratila syna a zdraví, psychické i fyzické, se sjíždí léky proti bolesti mixované s vínem a vulgárním popíráním skutečnosti.... Navíc překvapivě sympatická role pro Worthingtona. Ne, tenhle film nemá šanci na jakoukoliv širší diváckou odezvu a za mě palce jasně nahoru a obrovské plus pro riskující Aniston! ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Krásny príklad toho, ako obsadenie dokáže potiahnuť film a potešiť diváka. Koľko tej žene? 300? A stále vyzerá tak, žeby strčila do vrecka všetky zmaľované čubky, ktoré sú o polovicu mladšie ako ona. A to bez makeupu. Príbeh ako horská dráha, raz v pohode, raz nie, ale Jennifer to svojím hraním drží a len kvôli nej som to dopozeral. Keby tam bol niekto iný, išlo by to do zatratenia, takto dám 2 z 5 ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Člověk se do toho musí ponořit. To co Claire prožívá je hodně velká depka, která je mnohem mnohem větší,než samotné bolesti, ze kterých se časem vylíže. Hodně těžký film, kdy ty bolestivé vzdechy ufuněné a nateklé Aniston mám někdy plné zuby. Dobře to holka zahrála. Tomuhle filmu jsem věnovala trpělivost a vyplatilo se......... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • V desiatej sérii časti 4 seriálu Priatelia s názvom O torte, objedná Rachel (Jennifer Aniston) pre dcéru tortu s čokoládovou polevou. Rovnakú dá urobiť vo filme Becky v jeho závere. (megajalec)
  • Jennifer Aniston bola inšpirovaná jej kamarátkou a kolegyňou Stacy Courtney, ktorá bola kaskadérkou. Vážna nehoda, pri ktorej takmer zomrela, jej pomliaždila nohy a ukončila jej kaskadérsku kariéru. Absolvovala 23 operácií, bola závislou na oxycontine. Nevzdala sa a svoj boj vyhrala a stala sa koordinátorkou kaskadérov vo filmoch. (megajalec)

Reklama

Reklama