Reklama

Reklama

Skautův průvodce zombie apokalypsou

  • USA Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (více)
Trailer 1

Tři skauti a dlouholetí přátelé spojují své síly s drsnou servírkou, aby se stali tím nejnepravděpodobnějším týmem hrdinů. Když jejich město zpustoší invaze oživlých mrtvol, je na čase složit toho nejdůležitějšího bobříka ze všech a pomocí skautských dovedností zachránit lidstvo před zombie zkázou. (Magic Box)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (386)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla ukrutná hovadina. Přesto místy skvěle zábavná. Už trailer mi říkal, že u tohodle se zasměju, ale nečekal jsem nic velkého. Začátek dává jasně najevo, že tohle bude absurdní blbost, tak to prosím lidi neberte vážně. Jasně, výtečnému Zombielandu (2009) to nesahá ani po kotníky. A některý humor je už trošku na hraně. (Prsa strážnice, trampolína nebo ožužlávání zadku) Asi u třech míst jsem se smál jako, že to bylo vážné dobré a několikrát jsem se pousmál. Herci jsou sympatičtí, i když neznámý. Logan Miller háže každou chvíli nějakou vtipnou hlášku. Takže jo, já se docela bavil, ale znova bych to vidět nepotřeboval. Je to přesně takové jako očekáváte, třeskně ujetá filmová hororová jízda plná zombie, krve a přiblblého humoru. Nic víc, nic míň. (60 %) ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

7/10 Christopher Landon sa tu síce len rozbieha, ale Scouts Guide to the Zombie Apocalypse je nadupaná béčková chlapčenská fantázia so sprostými dialógmi, krvavými mordami a prepáleným príbehom o dospievaní. Až je škoda, že Landon a spol s týmito motívmi nepracovali viac a o niečo vážnejšie (napr. ako s nimi v podobne šialenom príbehu narábal McG v The Babysitter). ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak od Ch. Landona jsem zatím viděl filmy: Feťáci, Disturbia - což jsou 3 hvězdičkový filmy a ještě Abnormal pasivity 2,3 což jsou filmy nad hranicí odpadu ( aspoň za mě ). No a tímhle filmem svůj stín rozhodně nepřekoná. Rozhodně to není špatný, ale film má jak spoustu vydařenejch a vtipnejch scén tak i spoustu nudnejch,a slabších pasáží. Navíc si myslím, že hlavní trio skautů mohlo být vybráno rozhodně líp a to se týče i hudby. Samotný finále je sice hodně krvavý, ale místy taky hodně zmatený a nepřehledný. Výsledkem je tak průměrnej snímek, kterej nadchne spíš mladší obecenstvo. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Ta evidentní přisprostlost u zombie žánru mě moc nelákala a navíc mám moc rád Zombieland a tohle na mě působila jako laciná kopírka... Ale byl jsem hloupý. Tohle je ve skutečnosti vynikající svébytná zombie komedie. Fajn příběh plný puberťáckého humoru doopravdy funguje. Je to ujetý, sprostý, je tam hodně brutality i nějaká ta nahota, ale zároveň to stále funguje i jako dobrodružství party kamarádů, jejichž přátelství je v ohrožení. Nenechte se zmást, tohle není jen nějaká bláznivá parodie, ale poctivá a dobře natočená komedie. (8/10) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Ty vole, tys sejmul Bambiho!" Poněkud nevyvážená komedie s výborným rozjezdem, ubíjejícím skautingem a večírkovým masakrem. ,,Já musi, musi, musim...sah sem si! ale asi silikonky..." Zombie jelen, zombie kočky, zombie město, natahovací (a následně utržený) pinďour, trampolina a skákající zombie. Nejvíce se mi líbily právě ty drobné vtípky mimo obraz - nakukující zombie při první puse, zombie na tříkolce a podobně. Jinak stále nemohu přijít zcela na chuť zombíkům, co běhají rychleji než živí...uznejte, jak může člověk po smrti své tělo zrychlit? V tomhle jsem měl, vlastně mám raději osmdesátky. Jako vždy mě nenadchlo digitální gore, songy (kromě téměř kultovní skladby od Scorpions) nebyly zrovna moje káva, ba co dím, byly strašné, ale chvílemi jsem se bavil. 3,5* ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedná scéna. (Johnny.ARN)
  • Zhruba v čase 10:20, kdy se auto srazí s jelenem, se rozbije přední sklo na straně řidiče. V dalších záběrech je ale rozbité sklo u spolujezdce. (masekjc)
  • Při finální likvidaci zombí na diskotéce je vidět, že má Augie (Joey Morgan) jen pár kulečníkových koulí v zásobníku. V průběhu filmu jich ale vystřílí veliké množství, aniž by munici doplňoval. (Danny F.)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama