Reklama

Reklama

Skautův průvodce zombie apokalypsou

  • USA Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (více)
Trailer 1

Tři skauti a dlouholetí přátelé spojují své síly s drsnou servírkou, aby se stali tím nejnepravděpodobnějším týmem hrdinů. Když jejich město zpustoší invaze oživlých mrtvol, je na čase složit toho nejdůležitějšího bobříka ze všech a pomocí skautských dovedností zachránit lidstvo před zombie zkázou. (Magic Box)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (386)

verbal 

všechny recenze uživatele

Komerční zombí epidemie v posledních letech sice naštěstí vytěsnila Tvajlajtem nastartovanou apokalypsu homoidních krvesajů, avšak vykopat z té obří sériové hromady nekrotických sraček něco, co se bez váhání nedá v rámci žánru mrtvolné kokotmédie odborně kategorizovat jako „slaboduchá pičovina pro zpomalené náctileté kokoty“, je vskutku jako hledat nehnijící mrtvolu v masovém hrobě. Sem tam se ale zadaří a člověk narazí na svižnou, vtipnou a inventivní slaboduchou pičovinu pro náctileté kokoty, plnou roztomilých vychytávek, cumlatelných prsatic, zombí kočiček a jelenů, bobříků kafilerování či poměrně sympatických a opravdu hrajících herců nové degenerace s lehce bulvárním nádechem. Představitel hlavní role je totiž jasným genetickým důkazem toho, že se Tomáši Hárdymu minimálně jednou někde v Texasu protrhla šprcka a ústřední slizák zase ukazuje, že si Árny i po všech těch tunách bobulí dokázal nakonec z posledních koulí nasmrkat alespoň metrosexuálního chcípáka, ze kterého sice Mistr Olympia nikdy nebude, ale zato ho zatím nepostihla dětská obrna jako dedyho. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Standartní blbost pro náctiletý a nic co by mě vytrhlo z klidu a občasnýho zívání. Sem tam jsem se uchechtnul, občas dobrej vtípek nebo pěkná likvidace, slušná kamera a pár dobrých nápadů. Dal bych slabý 3*, ale po pravdě už mě nebaví koukat furt na to samý co tu bylo stokrát a v lepším provedení. Navíc když už zombie komedie, tak mi o dost víc šmakuje osmdesátkovej černej humor, než prvoplánovitý puberťácký fórky. Řečeno slovy klasika : Na tohle už jsem moc starej. Tak co se mnou? Asi odstřelit, tyhle trendy nechytám.45% ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Sice se řadím k těm co se domnívají, že pro dospívající chlapce existuje řada jinších zábav, než v neználkovské hučce dělat objekt touhy skautským vedoucím, kupříkladu lízání olovnatých barev na čas, ale ukazuje se, že i toto má své plusy. V případě úniku zombizačního syfla z přísně nestřežené laboratoře tak otravné degeny odmítne pozřít i beznohý popelář v pokročilém stádiu rozkladu. Film sám sebe přehnaně ,,nežere" a nárazově působí i pousmání. Což věc je dobrá. Nyní mi omluvte, jdu si našít odznáček mladého komentátora a pak zkusím ulovit nějakého bobříka. Dámy, namydlit! ()

Geralt z Rivie 

všechny recenze uživatele

Zombie zpívající song Britney Spears by měl vidět každý :-D. Ujetou zombie apokalypsu se skauty a dokonalou Sarah by měl vidět každý. Kde je víc takových zábavných jednohubek? --- Rozpočet / výdělek / rozdíl / počet dní odehraných v kinech: $15 / ??? / ??? milionů / 21 dní < ?,?? > násobek rozpočtu. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Ty vole, tys sejmul Bambiho!" Poněkud nevyvážená komedie s výborným rozjezdem, ubíjejícím skautingem a večírkovým masakrem. ,,Já musi, musi, musim...sah sem si! ale asi silikonky..." Zombie jelen, zombie kočky, zombie město, natahovací (a následně utržený) pinďour, trampolina a skákající zombie. Nejvíce se mi líbily právě ty drobné vtípky mimo obraz - nakukující zombie při první puse, zombie na tříkolce a podobně. Jinak stále nemohu přijít zcela na chuť zombíkům, co běhají rychleji než živí...uznejte, jak může člověk po smrti své tělo zrychlit? V tomhle jsem měl, vlastně mám raději osmdesátky. Jako vždy mě nenadchlo digitální gore, songy (kromě téměř kultovní skladby od Scorpions) nebyly zrovna moje káva, ba co dím, byly strašné, ale chvílemi jsem se bavil. 3,5* ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Původní název filmu byl Skauti vs. Zombies. (willy1)
  • Při finální likvidaci zombí na diskotéce je vidět, že má Augie (Joey Morgan) jen pár kulečníkových koulí v zásobníku. V průběhu filmu jich ale vystřílí veliké množství, aniž by munici doplňoval. (Danny F.)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama