Reklama

Reklama

Skautův průvodce zombie apokalypsou

  • USA Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (více)
Trailer 1

Tři skauti a dlouholetí přátelé spojují své síly s drsnou servírkou, aby se stali tím nejnepravděpodobnějším týmem hrdinů. Když jejich město zpustoší invaze oživlých mrtvol, je na čase složit toho nejdůležitějšího bobříka ze všech a pomocí skautských dovedností zachránit lidstvo před zombie zkázou. (Magic Box)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (386)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Výborná záležitost, kterou jsem si pustil s velkou chutí - ten film jsem zatoužil vidět okamžitě, jakmile jsem se dozvěděl, že existuje. V rámci žánru mi to přijde velmi dobré a fandové podobných filmů si zde jistě přijdou na své. Na Sarah Dumont se kouká více než dobře, ostatní herci vcelku plní, co se od nich očekává, a až na ojedinělé výjimky ten film naštěstí nikdy nesklouzne do nějaké vyložené nechutnosti, ze které by se chtělo člověku zvracet, což kvituji s povděkem (tou výjimkou je scéna, kdy ten tlusťoch sedí na hajzlu a utírá si zadek - to jsem fakt vidět nemusel; jinak o výčet zdařilých scén se už postarali kolegové ve starších komentářích). Věřím, že toto je film, jehož natáčení si tvůrci užili a který se bude návštěvníkům letošního Festivalu otrlého diváka hodně líbit. Vidět film tam a po pár pivech v sobě, zřejmě bych neměl problém jít i na plné hodnocení. UPDATE 20. 2. 2018 - Na druhé zhlédnutí už mě to tak nebralo. Ten film je prostě příšerně debilní, herečtí představitelé všech skautských rolí jsou neuvěřitelně odporní a nesympatičtí, celé je to strašně klišoidní, předvídatelné a americky stupidní, a aby si to člověk užil, musí zcela vypnout mozek. Sarah Dumont mě ovšem brala snad ještě víc než prve, takže hlavně ona to podle mě zachraňuje, a škoda, že tam nemá víc hereckého prostoru (obecně mi je líto, že ta holka v podstatě jinak moc nehraje, a na nějakou větší slávu to už asi nevidím, vzhledem k tomu, že už jí je 31 let - škoda, tělo má jako bohyně). ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Konečne po dlhšom čase teen hororová komédia, ktorá má ambície zabaviť aj staršieho diváka. Šialené a uletené. Niektoré scénky sú tak bizarne hlúpe, až je to vynikajúce, mal som čo robiť aby som výbuchy smiechu držal ako-tak na uzde. Ale nie vždy sa to podarilo, napr. scéna s penisom mi ostane v pamäti hodne dlhý čas. Ešte šťastie, že máme skautov, poslednú líniu obrany planéty Zem. Lord Powell by mal zo snímku veľkú radosť. 80/100 ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Docela prijemny prekvapeni. Jasne, dalsi Zombieland nebo Soumrak mrtvych se nekona, ale i tak jsem se bavil. Je tu par fakt dokonalejch foru, nekolik super akci a par hodne drsnejch az nechutnejch scen, jedina skoda je, ze jako celek to ne vzdy perfektne funguje a je tu sem tam nejaky hluchy misto, urcite z toho slo vytezit jeste vic. Trikove i pres viditelne nizsi rozpocet naprosto v pohode a herecky obsazeni je parta sympataku, rad na to jeste nekdy mrknu znova. Slusny 4*. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Občas se ve mně probudí mé sadomasochistické choutky a pustím si i nějaký ten zombie film. Osobně tento hororový subžánr vůbec nemusím (až na pár vyjímek typu REC a staré Romerovy klasiky), ale tento film mě skutečně zaujal svým obsahem. Sám jsem do devatenácti chodil do skautu, takže jsem byl zvědavý, s čím že se tvůrci vytasí tentokrát. Hororové komedie a zvláště ty se zombíkama občas dokáží pobavit i mou maličkost a tady se režisér Landon trefil do černého. Popravdě jsem si sledování jeho filmu, opravdu užíval od první minuty. Morbidní zábava plná černého humoru, slušných gore scén i solidních hlášek dávala docela zabrat mé bránici. Mám rád, když se podobné filmy neberou moc vážně a divákovi naservírují pořádnou porci ujeté podívané, při které divák doslova vypne a hlavně se nenudí. Bizarních situací je tu přehršel, protože tvůrci rozhodně nešetřili své „choré“ mozky a divákům naservírují množství neskutečně bláznivých scén, na které se hned tak nezapomene. 70% ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Sice se řadím k těm co se domnívají, že pro dospívající chlapce existuje řada jinších zábav, než v neználkovské hučce dělat objekt touhy skautským vedoucím, kupříkladu lízání olovnatých barev na čas, ale ukazuje se, že i toto má své plusy. V případě úniku zombizačního syfla z přísně nestřežené laboratoře tak otravné degeny odmítne pozřít i beznohý popelář v pokročilém stádiu rozkladu. Film sám sebe přehnaně ,,nežere" a nárazově působí i pousmání. Což věc je dobrá. Nyní mi omluvte, jdu si našít odznáček mladého komentátora a pak zkusím ulovit nějakého bobříka. Dámy, namydlit! ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Podle ukazatelů u silnice je jedním z blízkých měst od dějiště filmu Haddonfield, ve kterém se odehrává hororový snímek Halloween (1978). (hansel97)
  • Při finální likvidaci zombí na diskotéce je vidět, že má Augie (Joey Morgan) jen pár kulečníkových koulí v zásobníku. V průběhu filmu jich ale vystřílí veliké množství, aniž by munici doplňoval. (Danny F.)
  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedná scéna. (Johnny.ARN)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno