Reklama

Reklama

Skautův průvodce zombie apokalypsou

  • USA Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (více)
Trailer 1

Tři skauti a dlouholetí přátelé spojují své síly s drsnou servírkou, aby se stali tím nejnepravděpodobnějším týmem hrdinů. Když jejich město zpustoší invaze oživlých mrtvol, je na čase složit toho nejdůležitějšího bobříka ze všech a pomocí skautských dovedností zachránit lidstvo před zombie zkázou. (Magic Box)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (386)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Sice se řadím k těm co se domnívají, že pro dospívající chlapce existuje řada jinších zábav, než v neználkovské hučce dělat objekt touhy skautským vedoucím, kupříkladu lízání olovnatých barev na čas, ale ukazuje se, že i toto má své plusy. V případě úniku zombizačního syfla z přísně nestřežené laboratoře tak otravné degeny odmítne pozřít i beznohý popelář v pokročilém stádiu rozkladu. Film sám sebe přehnaně ,,nežere" a nárazově působí i pousmání. Což věc je dobrá. Nyní mi omluvte, jdu si našít odznáček mladého komentátora a pak zkusím ulovit nějakého bobříka. Dámy, namydlit! ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Standartní blbost pro náctiletý a nic co by mě vytrhlo z klidu a občasnýho zívání. Sem tam jsem se uchechtnul, občas dobrej vtípek nebo pěkná likvidace, slušná kamera a pár dobrých nápadů. Dal bych slabý 3*, ale po pravdě už mě nebaví koukat furt na to samý co tu bylo stokrát a v lepším provedení. Navíc když už zombie komedie, tak mi o dost víc šmakuje osmdesátkovej černej humor, než prvoplánovitý puberťácký fórky. Řečeno slovy klasika : Na tohle už jsem moc starej. Tak co se mnou? Asi odstřelit, tyhle trendy nechytám.45% ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Viset z okna nad trampolínou plnou zombie za vetchý penis vetchého starce? Ano, i tak lze plnit povinnosti k sobě samým, bližním, vlasti a přírodě.. Ten teenagerovský odér mi místy kroutil palce, ale přál jsem těm třem junákům (a barmance od Lawrence ze Stydkého pysku) o dost víc než nemrtvým a to není u mě málo. Aniž bych se obával z kafilérky uprchlého pudla s nutkáním znásilnit mou nohu, dávám Landonovi na uniformu tři skautské známky. Za vtip, za rozvernost a za policejní přednosti.. ()

666teen 

všechny recenze uživatele

Těsně po tom, co jsem dostal nášivku za Vyjebání Dvou Světšlušek, bez ohledu na to, že jsem nesplnil Vykouření Vedoucího, jsem si dal lehký oddech. Vypral jsem si zacákanou košilku, Šáteček jsem schoval do rohu. Stojí mezi golfovými holemi strýce Helmuta...Ti nemrtví, kousaví, ejakuláti mě nedokážou zastavit . Já jsem skaut, kdo je víc? ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Jsou tři, chodí do skauta, kamarádí se od útlého dětství. A zatímco jeden plní bobříky s nadšením sobě vlastním, druhý by raději nějakého bobříka pohladil a ten třetí by rád obojí. Puberta holt dělá čáru přes rozpočet každému. Kamarádský rozvrat je však záhy zažehnán, město je v ohrožení, zombíků přibývá a je třeba začít vyjednávat. Rychle a drsně. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Podle ukazatelů u silnice je jedním z blízkých měst od dějiště filmu Haddonfield, ve kterém se odehrává hororový snímek Halloween (1978). (hansel97)
  • Při finální likvidaci zombí na diskotéce je vidět, že má Augie (Joey Morgan) jen pár kulečníkových koulí v zásobníku. V průběhu filmu jich ale vystřílí veliké množství, aniž by munici doplňoval. (Danny F.)
  • Píseň, co začne hrát v Bentley, aby odlákala zombie, je „Crank That“ od Soulja Boy. (Yoshimitsu)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama