Reklama

Reklama

Mel Gibson se ve filmu Blood Father představuje v roli bývalého člena motocyklového gangu "Hells Angel" Johna Linka, kterého právě propustili z vězení. Svobodu si ale neužije příliš dlouho - jeho 16letá dcera Lydie se dostane do problémů s drogovými dealery poté, co je namočena do krádeže špinavých peněz. Nevinná Lydie si na útěku před nimi neví rady, a tak se rozhodne pro zoufalé řešení - zavolá otcovi, jenž není jen motorkář, ale i bývalý opilec a narkoman. Ti dva se navíc řadu let neviděli a nerozešli se úplně v dobrém. Lydia však pod otcovou ochranou stále vidí svou nejlepší šanci na přežití. Když se tedy John rozhodne udělat po letech první správnou věc i za cenu možného návratu do vězení a své dceři pomoci, krvavá cesta může začít... (Bohemia MP)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (394)

H34D 

všechny recenze uživatele

Mel Gibson se směle může řadit mezi drsňácké veterány, kterým věk možná bere mládí, ale přidává charisma. Film je proto vystavěn z drtivé části kolem něj a bez něj by fungoval asi jako Plán útěku bez Arnolda a Sylvestera, tedy vůbec. Nicméně v souhrnu ani pořádný motorkářský vous nestačí k tomu, aby vzniknul dobrý film. Dění filmu je tak zoufale nezajímavé a vedlejší postavy jsou tak extrémně nenápadité, že to ani pár minut akce s Melem nezachrání... 6/10 ()

Jhershaw 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k režisérovi a kladným ohlasům jak na IMDb tak na rottentomatoes jsem asi čekal trochu a víc a možná něco jiného. Co se povedlo - Mel se do role hodí (záměrně neříkám hraje), a odlehčení v podobě vtipných dialogů bodlo. Co by mohlo být lepší - víc akce. Jdu-li na půlnoční film, čekám odvaz, akci nebo nějaký bizar. Ale tady se pomalu buduje.. ale co, napjatá atmosféra těžko. ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Bývalý trestanec John Link (Mel Gibson) je kontaktován svojí pohřešovanou dcerou Lydií (Erin Moriarty) ohledně půjčení hotovosti, protože se dostala do situace, kterou sama nezvládne... Mel Gibson je stále bourák a má na to, ale chtělo to trochu vypilovanější příběh. Akce špatná nebyla, ale zkratkovitých 82 minut filmu bylo prostě málo. V závěrečných titulcích filmu je uvedno, že vznikl v roce 2015. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi to do doby než Gipsn sundal svůj drsnej plnovous, pak si vzal sáčko a přestal hlaškovat. A to mi to ze začátku přišlo drsný jak Ístvůd. Dceru mohl mít taky hezčí a nedoporučuji s dabingem, za kterej bych rozdával facky nohou. Ostatně jako u každyho českýho dabingu v poslednich 20 letech. Průměr se zamorenym okem. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na nový film s Melem Gibsonem jsem se docela těšil. Výsledek mě ale mírně znejistil. Nejdřív jsem se chtěl nalákat rozhovorem, který si pro nás připravil Pomo s režisérem a Melem. Jenže zatímco režisér byl plný standardní francouzské arogance, tak Mel tam tak stál a bylo mu evidentně všechno jedno. Doufal jsem tedy, že film to zachrání, ale ani moc nezachránil. Zatímco Mel předváděl standardní postavu jeho proporcí, tak kameraman byl za kamerou asi nalitej. Byla to taková snaha o kultivovanou rozklepanou kameru, která sice předváděla hezké záběry na zajímavých místech, ale místy mě rozklepaností pěkně štvala. A stejně mě štvala i ta filmová dcera Mela, což se do konce filmu nezměnilo. Jak se říká, tak v jednoduchosti je síla. Tady je ta jednoduchost až moc přímočará. Závěrečná akční sekvence ale byla fajn. Škoda ale, že se Mel zase upíchl v další jednohubce na jedno shlédnutí. ()

Galerie (104)

Zajímavosti (9)

Reklama

Reklama