Reklama

Reklama

To byl zítra flám 2

  • USA Hot Tub Time Machine 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Když je Lou, který se stal "otcem internetu", zastřelen neznámým útočníkem, Jacob a Nick se znovu vracejí strojem času ve vířivce do minulosti, aby zachránili svého přítele. Nechtěně však přistanou v budoucnosti s Adamem juniorem. V pokračování originálního komediálního hitu teď musejí změnit budoucnost, aby zachránili minulost - což je vlastně přítomnost. (HBO Europe)

(více)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (96)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Tentoraz sa vírivkou nepôjde do minulosti ale do budúcnosti. Herecké obsadenie: Absencia Johna Cusacka bola citeľná. Dával do príbehu istú racionalitu. Adam Scott bol veľmi slabou náhradou a skôr to bol taký chlapec na facku ako nijaký ťahúň príbehu. Prevedenie: Veľa dobrých scén na ktorých sa dalo zasmiať, dosť fekálny humor ako aj v prvom diely ale mne sa tento typ humoru páči. Horšie to už bolo s príbehom, ktorý tam skoro vôbec nebol. Pocity: Čo sa týka zábavy, dá sa na to pozerať. Čo sa týka dôvodu existencie druhého dielu, ten doteraz nechápem. Jednotka bola príjemná nostalgická a vtipná. Dvojka zbytočne iba tlačila na pílu. Pridaná hodnota: Myslím, že pri podobných filmoch sa o tom asi ani netreba baviť. 57% ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Výlet do budoucnosti už neni tak zábavnej, jako výlet do minulosti. Možná je to taky tim, že chybí John Cusack a Rob Conddry už nehraje snesitelnýho, ale nesnesitelnýho idiota. Pár nápadů se přece jenom objeví (TV soutěž, "myslící" auta) a člověk se občas zasměje hlavně tomu, co předvádí Craig Robinson, ale nevtipnejch / trapnejch momentů taky nebylo nejmíň (vulgární humor tentokrát nevycházel). Třetí hodně slabá hvězda za obnažený pěkný buchty. ()

Reklama

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Človeče, mne to snáď sadlo viac než sterilná jednička. A vôbec nevadí, že Johna Cusacka si nemohli tvorcovia dovoliť. Humor na hrane vkusu a Lou konečne besní ako sa na chuja jeho formátu patrí. Snáď len ten prípič, čo hral jeho synovca (Adam Scocott) trochu kazí partu. Neverím, že scenárista bol čistý. Toto si ešte dám. ()

Triple H 

všechny recenze uživatele

Vonkoncom sa nestotožňujem s komentármi naokolo. Jednotka mne osobne veľmi vtipná neprišla, ale pri dvojke som sa nasmial až až. Nie je tu ani náznak nejakej ambície - skrátka film vie, že je blbina a tak len kopí jednu absurdnú scénku za druhou. Jednoducho parta komikov freestyluje a jamuje. A to je presne čo ja od komédie s názvom "Hot tub time machine" očakávam. V podstate až prekvapivo dobrá vec, ktorá je na rovnakej úrovni ako Ferrellove Land of the lost - tzn. fajnšmekrovina, ktorú divák očakávajúci konvenčnejšiu komédiu nedá. P.S.: Film som pozeral opitý. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Filmy o cestovaní v čase mám rád. Kľudne môžu byť ladené i v komediálnom duchu. Nedávno som natrafil na snímok "To bol zajtra flám". Je to príbeh o štyroch chlapíkoch, ktorí sa vrátili späť v čase a zmenili tak svoju budúcnosť. Celkom som sa pri tom pobavil. Teraz som si pozrel druhú časť ("To bol zajtra flám 2"). No už ma to tak nebralo ako pôvodný film. Zdalo sa mi to dosť nudné a miestami až trapné. Hodne tam chýbal aj John Cusack. Je to úplne zbytočné pokračovanie. ** ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • V tejto časti sa už neobjavil herec John Cusack, pretože jeho postava bola nahradenou inou. (Hudakfilms)

Reklama

Reklama