Reklama

Reklama

To byl zítra flám 2

  • USA Hot Tub Time Machine 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Když je Lou, který se stal "otcem internetu", zastřelen neznámým útočníkem, Jacob a Nick se znovu vracejí strojem času ve vířivce do minulosti, aby zachránili svého přítele. Nechtěně však přistanou v budoucnosti s Adamem juniorem. V pokračování originálního komediálního hitu teď musejí změnit budoucnost, aby zachránili minulost - což je vlastně přítomnost. (HBO Europe)

(více)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (96)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Pokračování komedie to byl zítra flám se v podle mě tedy moc nepovedlo.Jedna oproti prvnímu dílu ,kterému jsem dal tři hvězdy tu chybí evidentně nějaký nápad co by nepůsobil tak křečovitě.Za druhé je tu opravdu až moc humoru za hranou a spíš to působí trapně než vtipně.Za třetí neúčast Johna Cusacka ( i když to není můj oblíbenec a ty dvě vteřiny co se tu mihne nepočítám) filmu škodí.Celkově jsou pro mě nejvtipnější asi dva momenty.První je přirovnání cestovaní časem k Terminátorovi a druhá závěrečné titulky.Za mě tedy celkově 35% a dvě hvězdy. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Jsem asi prvním komentujícím, který dvojku považuje za vydařenější než jedničku. Více ztřeštěnosti, více ujetých nápadů (citlivá ale i pomstychtivá auta, asketický synovec či skutečně vypečený televizní pořad), více škodolibosti a černého humoru. A překvapivě též trocha náročnosti, pokud jde o přemýšlení, jak to s tím cestováním v čase vlastně je, což graduje v závěru a do absurdna je to rozvedeno v závěrečných titulcích. Dobře jsem se pobavil :-) ()

Reklama

Motinski 

všechny recenze uživatele

Prvý diel bol celkom príjemná oddychovka. Veľa si požičal z kvalitnejších filmov, ale zabavil. Tu sa nevydarilo skoro nič, humor je úchylný, príbeh trápny a všetky postavy nesympatické. Toto sa nemalo vôbec točiť. Dúfam že ich ani vo sne nenapadne spraviť ďalšie pokračovanie. ()

Moena 

všechny recenze uživatele

Je to marný, je to marný, je to marný. Točit dvojky komedií tak, že se pokusíme zopakovat vtipy z jedničky, akorát v jinačím kabátě prostě nefunguje. Dialogy jsou při nejlepším trapné, každá potenciálně vtipná scénka je roztažená do nesnesitelné délky a hlavně základní premisy filmu (cestování časem/budoucnost) přinesou jen málo zajímavých nápadů a i ty zašlape postupně do země scénáristická neschopnost a trapný fekální humor. I to cestování časem je většinou úplně blbě a nedává smysl. Jednička byla docela zajímavá a originální. Dvojka je katastrofa. Snad někoho nenapadne v tom pokračovat. A jestli tak, snad zase s Johnem Cusackem. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Dosť nasilu diel. Viac menej je to iba o tom, že Rob Conddry je vymastený debil a zvyšok ho musí tolerovať. A popri tom sa dostávajú do šialených situácií. Občas som sa zasmial, ale brutálna komédia to nie je. Ako plusy hodnotím Rko a extrémne sexi Biancu Haase. Niekde medzi 2-3*. Dám tri len za to, že Bianca ukázala kozy. 50% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • V tejto časti sa už neobjavil herec John Cusack, pretože jeho postava bola nahradenou inou. (Hudakfilms)

Reklama

Reklama