Reklama

Reklama

Everly

Trailer

Strhující a napínavý thriller vypráví příběh exkluzivní prostitutky Everly, která zradila svého šéfa a stala se policejní informátorkou. To ale její boss nenechá bez odplaty a pošle na Everly a její rodinu několik zabijáků. Částka 50 tisíc dolarů vypsaná jako odměna za její zabití je pro každého z nich víc než lákavá. Aby Everly ochránila svou dceru a matku, bude muset překonat ty nejtěžší nástrahy a nakonec možná přinést i oběť největší. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Je to sice dost akční a i celkem dost krvavý a brutální, ALE Salma Hayek není zrovna můj typ, takže péro z ní mi zrovna 2x nestálo, občas mi některé scény přišly dost komický a nereálný ( u jiných akčních filmů by mi to nevadilo - nevím proč zrovna tady jo ). Každopádně pokud si vzpomenu, tak si tohle pustím na ŠTĚDRÝ DEN :o) ()

dee-key 

všechny recenze uživatele

To takhle jednou o Vánocích v centru velkoměsta jedna šlápota vyšlápla toho dne z postele levou nohou a hodinu a půl masila japonské kuplíře a chamtivé prostitutky vším možným arzenálem, výbušniny nevyjímaje. A kupodivu, až na pár otravných sousedů si toho nikdo moc nevšímal. Typická žánrová doslova komorní řezničina s kočkou v hlavní roli, hromadou nereálné akce a hepiendem. Kdyby měl John Wick prsa a nevytáhl by paty z obýváku, vypadalo by to takhle. Pokud potřebujete u něčeho vypnout úplně všechno kromě proudu a zajímá vás, jaká je Salma ve svých padesáti pořád zachovalá, jděte do toho. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Bože to byla neskutečná kundovina toto. I v mým měřítku. Mám skoro až lehce rozpačitej pocit, že to hodnotím jak to hodnotím, protože větší dějovou a veškerý logice na prdel dávající kravinu už jsem hodně dlouho neviděl, ale má to svý naprosto ultimátní momenty. Škoda, že do toho srali tu trochu zbytečnou dějovou linii z rodinou hlavní hrdinky, to tam fakt bejt nemuselo, ale jinak se jedná o stylově krvavou a černohumornou nálož která musí každýho fajnšmekra potěšit. Při pár scénách jsem se fakt válel smíchy po zemi. Nejlepší je to s tím psem jak mu hodí ten granát. Prej pejsku míček! míček! Počkej to není míček... a plesk! Takže intelektuálové a milovníci realistických filmů si budou muset už z principu jednu či dvě hvězdy odebrat. Ti ostatní se skvěle pobaví.85% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Lynch rozjel těžkou grindhouse jízdu, ale místy to vypadalo, jako by si s ní nevěděl rady. Parádní momenty, které mohly patřit k žánrovým vrcholům vzápětí devalvovaly ty slabší, což platí zejména pro tupé dialogy, kterých tu bylo neúměrně moc a zbytečnou rodinnou linku. Ale pokud film zůstával v akční rovině, tak bylo vše v pořádku, notabene když je Salma pořád takový kus. Na konci jsem byl relativně spokojený, ale ten pocit, že pokud by se námětu chopil někdo zkušenější, byla by z toho bomba, zůstal i tak. 60% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Rozkošný masomlejn ve skvělém střihu s velkou kopicí mrtvol, kdy kromě jiného dojde i na střeva ven - jo, kyselina je prevít. V žánrové kolonce chybí komedie, páč tohle je černohumorná vybíjená, kdy aport s granátem je jen jedním střípkem z masakru, kdy se prostě člověk musí smát. Cynický film, který by se obešel bez rodinných dojemných scének, proto nedávám plný počet. Sice jsem Salmě tu postavu úplně nevěřil, ale možná vypadala opravdověji, než kdyby byla chladným zabijákem. Oddechová podívaná, kdy je třeba se povznést nad mrtvoly a nikoho nelitovat. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (4)

  • Everly si měla zahrát Kate Hudson. Produkce se ale protáhla a herečka už se dále projektu nemohla účastnit. Nakonec studio rozhodlo, že postavu ztvární Salma Hayek. (Terva)
  • Film měl premiéru na festivalu Fantastic Fest 20. září 2014. (Terva)
  • Na začátku filmu je Everly (Salma Hayek) postřelena a má průstřel ma levé straně boku. Poté, co začne uklízet spoušť, si dá sprchu a chystá se převléknout. Předtím si začne ošetřovat a ovazovat ránu na boku. Rána je najednou na pravé straně. (Mydlivoj)

Reklama

Reklama