Reklama

Reklama

V zábavné komedii plné nezřízených pitek se představuje Vince Vaughn v roli tvrdě pracujícího podnikatele, který se společně se svými dvěma spolupracovníky (Dave Franco a Tom Wilkinson) vydává do Evropy, aby tu uzavřel životní obchod. Jejich výprava se ale brzy vymkne kontrole, když se triu smolařů staví do cesty ty nejšílenější překážky, jako jsou hospodské potyčky během Oktoberfestu, zmatky v hotelu, rozbitá navigace nebo celosvětový festival fetišistů. NAKONEC se těmhle šílencům snad i podaří smlouvu uzavřít, jen musí celý výlet přežít. Na ex! (Bontonfilm)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (117)

dalia 

všechny recenze uživatele

Nenáročná komedie, ale svým způsobem milá a se sympatickými herci, kteří tvoří vtipně různorodou trojici. Pár vulgárních žertíků už bylo přes čáru, alespoň podle mého názoru (scéna na záchodcích v baru). Jinak docela vtipná zápletka, prostě film pro pohodové odreagování se spoustou povedených i méně povedených žertíků a pozitivní, vlídnou atmosférou, což obzvlášť oceňuji. Typicky americký happyend, ale u tohoto typu filmu se hodil. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

dá se za komedii považovat něco,co diváka donutí za hodinu a půl jen 2x mírně zvednout koutky?osobně si myslím,že ne a ačkoliv byl tenhle byznys zkraje provázen solidními ohlasy,v reálu je jen další z nekonečné řady sterilních (ne)komedií,která recykluje pořád jeden a ten samý nápad.V tomhle případě to navíc tvůrci podpořili Vincem Vaughnem,který hraje stále a dokola jednu a tu samou postavu...jen se pokaždé jinak jmenuje.Ze zbytku obsazení (které na papíře není vůbec špatné) nejvíc vyčnívá Dave Franco,bohužel ale ne v tom pozitivním smyslu.Ti co by nakonec mohli film vytahnout trošku výš se pouze mihnou (Sienna Miller,Nick Frost,...)...40% ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Nenáročná kombinace lehce natrpklé komedie, přestárlého středoškolského roadtripu a klasické stále stejné Vaughnovky. Vaughn si jede pořád tu svoji lajnu, Franco má bavit okoukanou laciností a Wilkinson přijal roly toho třetího vzadu, který sem tak vystrčí růžek svou senilní naivitou. Vypadá to, že Starbuckem nadějně nastartovaný Ken Scott to nevzal krůček po krůčku (jak to po Pozdravech ze spermobanky vypadalo), ale střihl to tygřím skokem rovnou do šuplíku "vulgárnější odreagovačky". A proč ne? Podobné snímky mají svůj význam a svého kupce si vždycky najdou....nakonec, já bývám často jedním z nich. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Chvilku se to tváří jako lehce hořká komedie o chlapovi ve středním věku s obyčejnými problémy, pak jako echt hovadská variace na Eurotrip plná laciných a ne moc dobře fungujících vulgarit a okoukaných fórů. Vaughn hraje to samé co posledních deset let, Wilkinson před kamerou evidentně moc být nechce a Franco je za dementa. Duu Scott/Vaughn jsem po pohodových Pozdravech ze spermobanky docela fandil, tohle je ale těžká nuda. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Podle toho, co píše distributor, jsem očekával nějakou tu variaci na Eurotrip, v tomto případě Germantrip, ale to jsem se šeredně přepočítal. Vlastně to bylo o ničem. V první polovině filmu se nebylo na co dívat, tim míň se čemu smát a tak jsem jen trpně doufal, že s příjezdem do Německa se to změní. Nezměnilo. Scott se sice snažil přitlačit na rádobyvtipnou strunu, ale absolutně to nefungovalo a nefungovala ani nesourodá trojice Vaughn-Wilkinson-Franco. Ztráta času. 10% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (8)

  • Film sa nakrúcal v Bostone a Framinghame v americkom štáte Massachusetts a taktiež v štúdiu s názvom "Studio Babelsberg" v nemeckom meste Brandenburg. (Hudakfilms)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

02.02.2015

Super Bowl je každoročním svátkem nejen pro fanoušky amerického fotbalu, ale také filmu. Studia totiž utrácejí miliony dolarů za to, aby mohla mezi reklamy procpat své půlminutové TV spoty, obvykle… (více)

Reklama

Reklama