Reklama

Reklama

Sněhová královna 2

  • Rusko Sněžnaja koroleva 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Gerdě se s pomocí skřítka Orma podařilo porazit Sněhovou královnu a vysvobodit bratříčka Kaye. Ostatním skřítkům se zalíbila svoboda, kterou do té doby nepoznali a Orm se stal jejich hrdinou a vzorem. Z ledu a sněhu však povstali nové temné síly, kterým dokáže čelit jen po boku svých věrných přátel. Orma tak čeká napínavé dobrodružství plné nebezpečí a nástrah, na jehož konci zjistí, že přátelství, štěstí a pravá láska překoná všechny překážky a zvítězí i nad tím najvětším zlem! (Mirius FD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (21)

Chlo0opek 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že hodně malá přítomnost Sněhové královny v Sněhové královně 2 byla tomuto filmu přínosem. Ačkoliv ani postava skřítka Ormy není také 2x sympatická, přinesla orientace na jeho osobu do snímku věc, která jedničce chyběla - a sice humor, vtip. Ten zde docela fungoval a příběh měl alespoň spád. Graficky to také vyloženě špatné nebylo, i když jak již jsem psal, Orma se mi ani tak moc nezamlouval. Ve výsledku lehce lepší 3*. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie ruskej snehovej kráľovnej v celkom zaujímavom vizuálnom prevedení a taktiež so zaujímavým námetom. Avšak miestami som sa už dosť strácal a niektoré scény boli doslova zbytočné. Každopádne svoje kúzlo to malo, aj keď jednotka je vždy len jedna a toto je už len priživovanie sa na niečom obohranom. 55 % ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $15,640,057▐ rusáci nechcú ostať moc pozadu tak tvoria aj animované filmy, lenže tých je už tak moc a zo všelijakých krajín, že len máloktorý dokáže niečo výživné ponúknuť a to je prípad aj tohto animáku, kde animácia je v pohode znesiteľná ale príbeh ničím zvláštnym neokúzli a na zábavnosť sa tu až moc okato tlačí, tá tu moc nesedí, neberie /videl v kine 3D verziu: 45%/ ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Po dějové stránce méně zajímavé a povedené než byl první díl. Hlavní myšlenka byla poměrně jednoduchá, zápletka a její rozuzlení dost očekávané. Pokud mě první díl zaujal, tak tady jsem se místy trochu nudil a fakt že hlavní postavou měl být Orm, který se mi v prvním díle líbil, tomu nepomohl a skřítek to podle mě sám příliš zajímavým ani zábavným neudržel. Animace zhruba stejná jako u prvního dílu, hudba se mi líbila o něco víc. Pro děti to nemusí být špatné, pro mě však jen slabší průměr 4,5/10. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pokračování, které by klidně mohlo tát jako samostatný film, protože zde sice jsou nějaké ty postavy z minulého dílu, ale ta návaznost je taková celkem volná. Animace je pořád docela dobrá, ale ten příběh mě prostě nebaví. Je to takové předvídatelné a já se u toho docela nudím. Navíc ten hlavní hrdina mi tu přijde otravný. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (1)

  • Pro Sněhovou královnu 2 bylo vytvořeno 5 tisíc obrázků. (Hannahh)

Reklama

Reklama