Reklama

Reklama

Rychlovky Ládi Hrušky

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2014, 15 min

Účinkují:

Ladislav Hruška

Obsahy(1)

To nejlepší z receptů gurmánského experimentátora. (TV Nova)

Recenze (79)

Šimpy odpad!

všechny recenze uživatele

Skoro úplný souhlas se Segrestorem, až na ten závěr. Mě to totiž nebaví, ale neuvěřiteně sere a u LH vždycky vzteky bělám do ruda. A hlavně, já si uvařit umim ;-). Jinak nejhorší na tom je, že tenhle pořad lidi chcou, milujou, sledujou a Láďu obdivujou...krásný obrázek a nastavené zrcadlo české společnosti 21. století...zlatej vožralej Babica! ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Tohohle mamrda nemusím už od doby, co si hrál na potravinového inspektora – přesto dokázal nejednomu prodavači hnout pěkně žlučí – inu proč ne, sračky se nemají prodávat. Nicméně když už se vrhl na „vaření“ sraček a ještě inspiruje řadu blbečků – tak to už je na pováženou. Zas na druhou stranu ty knížky mu asi pěkně vynášejí a lituju lidi, co se podle nich doma snaží něco uklohnit… ()

Reklama

Wiikii 

všechny recenze uživatele

To nejlepší z receptů GURMÁNSKÉHO EXPERIMENTÁTORA. Jak jsem si tohle přečetl, projela mě po zádech husí kůže. Ale jak už jsem psal zde Chutně a levně s Láďou Hruškou, jako inspirace dobré, leč nazývat pozitivním slovem experimentátor, člověka, který jen najde recept jiných lidí na internetu a pak se natočí při jeho výrobě. To není experimentátor, nýbrž gurmánská svině a to pěkně propečená. .. A představa, že z toho udělali i knížku. To je smutné. .... HODNOCENÍ: 10% (1*) ()

Kosmik 1 odpad!

všechny recenze uživatele

Přidávám se k odpadlíkům. Dnes v novinách jsem viděl foto, jak na podepsání jeho knihy o vaření se stála fronta, musel jsem se tomu smát. Teď ale nevím, co je víc blbější, jestli to jeho vaření nebo ti lidé, kteří mu to žerou a ještě si troufnou podle něj "vařit". Já bych udělal battle Hruška vs Babica. 0% ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Ak ste prepitá socka s od čuča vypálenými chuťovými bunkami dva dni pred dávkami a o bankovkách sa vám už ani nesníva, zoberte posledné medenáky do Lidlu na nákup gáblikov, ktoré samé o sebe nie sú nič moc. Zmiešajte ich dokopy s poriadnou hrsťou soli a podávajte s plátkom uhorky. Ak vám to bude trvať cca 15 minút, skúste predať vašu techniku moderného varenia Nove. V každej normálnej telke by ste dostali priestor medzi reklamou na ultraabsorbčné vložky a monoskopom. Láďa to však vzal z iného konca. Presvedčil o tom, že vie variť nielen vedenie Novy, ale i samého seba. Dostal priestor na pravé poludnie, aby národu ukazoval, čo všetko sa ešte dá považovať za "jedlo". Zrazu i tie rozvarené špagety z kantíny, či ukradnutý obed od kolegu-vegetariána chutia ako od Oliviera. Takže myslíte si, že viete variť? Varte! Myslíte si, že viete operovať mozog? Režte! Nova vám na to priestor dá. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama