Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ohně hoří, láva se valí. Gigantické sopečné tarantule chrlí žíravou lávu a ohnivým dechem spalují své oběti zaživa. Staré sopky, které staletí dřímaly v horách na pobřeží Kalifornie u Santa Moniky, se probudí a v mohutných erupcích vyvrhují na Los Angeles oheň, lávu a gigantické pavouky lavalantule, kteří doteď žili v roztaveném magmatu pod zemským povrchem. Po výbuchu sopek se dostali ven a chrlí smrt na Los Angeles a jeho obyvatele. Spálené město andělů se ocitlo na pokraji totální zkázy. Jediný, kdo se dokáže postavit z očí do očí létajícím žralokům a monstrózním rojům krvelačných lávových tarantulí, je zapomenutý herec a bývalý akční hrdina Colton West. Jeho sláva sice už dávno pohasla, ale má skvělou příležitost, aby ji vzkřísil a zachránil svět. Svým hrdinstvím tak může znovu získat nejen fanoušky, ale i přízeň své rodiny, ztracených přátel a staré lásky, kterou kdysi nehezky zavrhl a zranil. (TV Prima)

(více)

Recenze (75)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Policajná akadémia - Losangelská misia versus Modrá ustrica versus Mám problémso žralokmi...bavil som sa naozaj dobre ale tretiu hviezdičku dať nemôžem, pavúky teda nič moc a pochopiteľne aj dej primeraný tomuto żánru, ale toto jednoducho vyšlo. Vyššie hodnotenie však nemôžem dať, najmä s ohľadom k tomu aby moje hodnotenia ostávali objektívne aj keď tentokrát som v pokušení to porušiť. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Podobně jako žraločí tornáda jde o parodii na podobné filmy - což ne každý, zdá se, pochopil. Ale našinci z Ameriky chápali velmi dobře - ostatně, scény na Hollywood Blvd. mluví za vše, pokud tam člověk byl a ví, jaký to má význam. :-) Ok, ale přes velmi dobrou snůšku gagů (matka a rozbíjení zasklených bojových propriet) nebo fakt, že nikdy nevíte, kdo přežije, či ne, se objevují občas hluchá místa (třeba mládež v tom skladišti) a ne všechny fórky jsou dovedně vygradovány do dobré pointy. Ale přesto je to zábavný kousek a nečekal bych, že Steve Guttenberg to utáhne. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Mne toto sebareflexívne béčko až céčko prišlo nesmierne zábavné. Mendez presne chápe, čo točí a aj Guttenberg a jeho starí známi. Los Angeles je proste mesto zhmotnených filmových snov a preto sa tento "dej" musí odohrávať práve tu a práve s vyhasnutými filmovými hviezdami. Je to tak zlé, až je to dobré, ale tentokrát je to nakrútené tak, aby to bolo zlé, až to bude dobré a to je ojedinelá výnimka. Neviem prečo, ale na um mi prišlo slovo Birdman, čo je teda poriadny fór... ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Police Academy 8: Lavalantula Apocalypse! Na tento film mě nalákalo zejména obsazení ve stylu Policejní akademie po dvaceti letech. Samotný snímek je ve výsledku typická céčková ptákovina s bídnými efekty, příšernými replikami a těžce předvídatelným dějem. Nicméně mě i tak pobavilo cameo Iana Zieringa a postava Niy Peeples, která tam okolo sebe vše s nadhledem mydlila. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Najprv žraloci lietajúci v tornáde, potom pavúci pľujúci lávu. Kam na takéto nápady Asylum chodí :D ? Okrem uleteného nápadu nám Asylum doprialo aj takmer celé herecké obsadenie Policajnej Akadémie- na čele so Stevom Guttenbergom, ktorý sa hlavnej úlohy zhostil podobne dobre ako Ian Ziering v Sharknade. Takže herci miestami prehrávali, ale ich prejav bol prispôsobený tomu v akej blbosti hrajú. Mendez je známy režisér podobných šialeností, takže film si ukočíroval a ponúkol divákom presne to, čo môžu od názvu Lavalantula čakať. Hlúpe a ujeté béčko s tragickými efektami, dostatkom pavúkov flusajúcich lávu a veľa vtipnými, resp. dostatočne absurdnými úmrtiami. Stretnutie Guttenberga a Zieringa, ktorý ma zrovna problémy so žralokmi pobavilo. Že by si Asylum začalo budovať univerzum? Marvel sa už určite obáva. A ešte niečo. Vysvetlí mi niekto, ako sa do podobného filmu dostal Leigh Whannell??? Ak to mám popísať celkovo, tak v rámci podobných ujetostí ide o jednu z tých lepších a poctivé zetko neberúce sa vážne ani na pol sekundy. Taký hit ako Sharknado to však s najvyššou pravdepodobnosťou nebude, na to je film ešte príliš umiernený... Protekčné a subjektívne nadhodnotené 3*. Bavil som sa. 50% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Steve Guttenberg (Colton West) přijal nabídku k účasti ve filmu poté, co se s lítostí vyjádřil k odmítnutí role v prvním Žralokonádu (2013), ze kterého se později stala kultovní série s nejedním pokračováním. V jedné ze scén jeho postava potká Iana Zieringa, který je právě zaneprázdněný bojem se žraloky, což je přímá narážka na výše zmíněné Žralokonádo, v němž Ziering ztvárnil hlavní roli. (Stanislaus)

Reklama

Reklama