Reklama

Reklama

Být úspěšným lupičem vyžaduje mít pevné nervy. A když jste k tomu i učitelem na střední, potřebujete nervy jako špagáty a vražednou bezohlednost. A přesně díky tomu u školní tabule uspěl bývalý zločinec a současný samozvaný učitel Zeki Müller (Elyas M'Barek) v bláznivé školní komedii Fakjů pane učiteli. A nyní je všemi milovaný kantor Zeki Müller zpět.  K jeho smůle jej v pedagogické kariéře čekají i zásadní nepříjemnosti: především ranní vstávání a voprsklí studenti. Prostě a jednoduše mu kariéra učitele připadá mnohem náročnější než jeho dosavadní poněkud trestná činnost. Díky kontaktům z minulosti také přijde ke slušné hromádce kradených diamantů, které rafinovaně ukryje do plyšového medvídka. Jenže jeho tak trochu potrhlá kolegyně Lisi Schnabelstedtová (Karoline Herfurth) plyšáka bezelstně věnuje dětské charitě v Thajsku. Souhrou náhod ředitelka školy zoufale shání učitele, který by jel se studenty na školní výlet do zahraničí. Chce, aby její "Goethovo gymnázium" předčilo svého namyšleného konkurenta, "Schillerovo gymnázium". Obě školy totiž soupeří o uznání ministerstva školství. Zeki se této příležitosti chytí. Vidí v tom šanci, jak získat diamanty z východoasijské země zpátky. Spolu se školním kroužkem ekologie, mezi nimiž nechybí exot Etienne, který z 11% trpí Aspergerovým syndromem, a parta grázlíků z 10. B v čele s Chantal, odcestuje do chudé rybářské vesnice v Thajsku. A tam se všichni tvrdě a nemilosrdně střetnou s učitelem Hauke Wölkim a jeho třídou šprtů a šplhounů ze Schillerova gymnázia. A aby toho na Zekiho nebylo málo, tak se jeho studenti navíc rozhodnou zabránit svému zbožňovanému učiteli, aby našel „své" diamanty a pověsil učitelování na hřebík. Jak Zeki, který je pořád jednou nohou v podsvětí a druhou ve sborovně, skončí? (Cinemart)

(více)

Diskuze

MikeCool

MikeCool (hodnocení, recenze)

Tak takovou frontu v hradeckém Cinestaru jsem ještě v životě neviděl. Těžko říct, na co se ta fronta až na schody chystala, ale podle mě drtivá většina chtěla vidět tohle pokračování komedie z Německa společně s novým Bondem řekl bych. :)

na příspěvěk reagoval Prometheus69

hansel97

hansel97 (hodnocení, recenze)

Gtados

Taky docela čumím, že se dostalo až přes 80, ale už to hodně klesá a myslím, že se to zastaví tak okolo 70. Dal jsem tomu čtyři hvězdičky, ale těch 80% musí znamenat, že tomu musí dost lidí dávat plnej počet, což mi přijde fakt šílený, ale nic proti gustu. Každopádně to určitě ještě dost spadne.

Matty

Matty (hodnocení, recenze)

Nevím, jestli to bylo jen dabingem (jedničku jsem viděl v původním znění), ale dvojka mi přišla mnohem horší.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

RigorMortis

RigorMortis (hodnocení, recenze)

Uvidíme, čo to bude. Jednotka bola perfektná a keď už natočili dvojku tak dúfam, že bude kvalitou na tej istej úrovni.

hansel97

hansel97 (hodnocení, recenze)

Ten dabing je příšernej, ale neuvěřitelně se těším, tak to budu muset zkousnout. Vážně mě sere, že to mohlo být v kinech před měsícem, kdyby se nepatlali s odporným dabingem a dali tam titulky. Tohle není 3D, tak jaký je důvod, prosím? Naprosto stejně zbytečná volba dabingu jako letos např. u Divoké dvojky, ze které mám husí kůži ještě teď, jak špatně dabovali...

 

Snad se aspoň naučili překládat a nezabíjet vtipy jako minule, když udělali ze "SWAGhetti YOLOnese" "SWAGety s kečupem." Fuj!!!

Stejně tipuju, že po zhlédnutí ripu s titulkama, pak budu měnit hodnocení z kina na vyšší...

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Matty

Matty (hodnocení, recenze)

Podle distribučního listu nebude k dispozici žádná titulkovaná kopie. Distributor zřejmě předpokládá, že dnešní teenageři neradi čtou, zato mají rádi český dabing. Ale možná se jim to osvědčilo s jedničkou, nevím.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Junys

Děsíš mě.... 8)

 

Mno mě to při nejmenším přijde jako parodie na " Kdo přežije... což je samo osobě taky parodie. :D

Takže, by to fungovat mohlo... i když se tentokrát tvůrci vydali, trochu jiným směrem. I CZD ujde. :)

Junys

Junys (hodnocení, recenze)

Trailer vypadá dobře tak uvidíme jestli bude konkurovat jedničce a nebo to bude jako u většiny filmu kde je jednička jalová 

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Uživatel hansel97 smazal svůj příspěvek.

hansel97

hansel97 (hodnocení, recenze)

TheSlezy

Ještě tomu rozumět. :D Nebo zrovna tomuhle stačila i moje úroveň němčiny, ale trailer se vůbec nechytám.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama