Reklama

Reklama

Film Joy vypráví hodně divoký příběh jedné životní cesty hlavní hrdinky, která se dokáže postupně postavit všem překážkám a překonat mnoho různě velkých průšvihů. Joy jde tvrdě a nekompromisně za svým životním snem a řídí se především svým citem. Postupně se stává nezpochybnitelnou hlavou jak své rodiny, tak i jí založené obchodní dynastie. Joyin úspěch je spojen s jejím revolučním vynálezem, „zázračným" mopem, který se stal obchodním trhákem v oblasti úklidových prostředků. A protože každý dobrý nápad a jeho úspěch mívají i své odvrácené tváře, na Joy čekají zrada, závist a svět nemilosrdného obchodu. Z přátel se stávají protivníci a z nepřátel spojenci. A to nejen v podnikání ale i v její rozvětvené rodině. Joy ale už není žádnou naivní holkou a tak si dokáže podle vlastních představ upravit jak svůj život, tak i život své více než trochu výstřední rodiny. (CinemArt)

(více)

Diskuze

MikeCool

MikeCool (hodnocení, recenze)

Pro mě příjemné překvapení :-) Být mnou, nominoval bych Joy na oscarová ocenění za nejlepší film, reřii, scénář, ženský výkon v hlavní roli a kameru... :-)

woody.birch

woody.birch (hodnocení, recenze)

Včera jsem měl možnost tenhle film vidět. No.... A jsem docela zvědavý, jaké bude mít hodnocení, až se objeví v distribuci. V Americe je asi doopravdy možné zbohatnout na vytíracím mopu. I když u nás byl Horst Fuchs (nebo jak se to jmenoval) také hvězdou v prodeji čehokoli. :-)

viktorka181

viktorka181 (hodnocení, recenze)

Monoxid

Poslední scéna s flintou ano. Jinak je Jennifer prostě o tolik hezčí, než Renée (i v nejlepších letech), že se to snad ani nedá srovnat:))

na příspěvěk reagoval MontyBrogan

Tristan Rafael

Tristan Rafael (hodnocení, recenze)

Nechápu, že má David O. Russell stejný obsazení jako v Terapie láskou, ... Lawrence, Cooper, De Niro..  zase si zahrají rodinku.. Divný..

na příspěvěk reagoval viviak

DEXTER099

DEXTER099 (hodnocení, recenze)

Odpudivý příběh a k tomu otravná Jennifer.Snad jediné co je plus je účast Roberta

Brooks

Brooks (hodnocení, recenze)

Trailer navnadil a to moc. Jennifer sedia tieto dramaticke ulohy ovela viac nez Hunger Games alebo X-men. Tesim sa.

Michi88

Michi88 (hodnocení, recenze)

Koukám, že David zase vypouští film v ten správný čas na to, aby dostal 160 nominací na Oscara a další ocenění. Doufám, že se jednou těmi nominacemi a Oscary udáví.

Související novinky

Co čeká Jennifer Lawrence?

Co čeká Jennifer Lawrence?

14.10.2015

Jen málokdo by asi polemizoval o tom, že je teď nejviditelnější mladou herečkou Jennifer Lawrence. Hvězda Hunger Games a X-Menů se od svých 22 let chlubí Oscarem, nijak ji to ale nevede k tomu, aby… (více)

Reklama

Reklama