Reklama

Reklama

Prázdniny v Provence

  • Slovensko Prázdniny v Provence
Trailer

Obsahy(1)

Léto neskončilo, zábava trvá. Vojta Kotek, Jakub Prachař a Kryštof Hádek se po zimní komedii Padesátka vrací na plátna kin s letní atmosférou a s francouzskou vůní v komedii Prázdniny v Provence. Režisér Vladimír Michálek je obsadil do rolí tří kamarádů a členů hudební skupiny, kteří utečou před svojí manažerkou až do slunné Francie k tetě jednoho z nich. Trochu se poflakují, hodně si užívají a taky potkají krásnou a sympatickou dívku, která umí lámat srdce. Každý z velké trojky kámošů je jiný, společně pak vrství více či méně šílené situace. Zavilý hulič marihuany, hláškující filosof a nesmělý basák dělají všechno ve větším, než malém množství. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Jenda 

všechny recenze uživatele

Někdo si chěl nechat proplatit dovču v Provence, která je teď v kurzu, a tak vznikl tupý film o blbejch smažkách, který nedělaj nic jinýho, než co by od nich kdokoli čekal, a přiblble u toho tlachaj... Update: Citace režiséra:" ve chvíli, kdy přijedete do Francie, nemáte v ruce hotový scénář a víte, že za pár dní musíte natočit alespoň nějaký hotový tvar…" Mno tak asi tak... ()

ABLABLABLA odpad!

všechny recenze uživatele

Wau... Kdyby existovalo něco níž než odpad, tak to tu je. Jo už vím, co by to mělo být - kok*tina. Nejlepší komentář má troufalka. Upřímně jsem se u něj pobavila stokrát víc než u samotného filmu, který inzeruje "léto neskončilo, zábava trvá". Žádnou letní atmosféru, ani francouzskou vůni a už vůbec komedii nečekejte. Nejkratší a přesto nejvýstižnější komentáž pak Dzeyna. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Štáb si prostě udělal výlet do Provence (teda pokud se to točilo v Provence), kde natočil zmatené cosi, co nedávalo vůbec žádnej smysl. Vlastně to byl jen sled zmatených záběrů, kde se buď chlastalo víno nebo hulilo cokoliv. Ústřední trojka se sice snažila a Pfauserová je roztomilá, ale kde nic není, ani smrt nebere. 5% ()

DAPDO odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle byl očistec. Přitom Michálek natočil už pár dobrejch filmů...Obsazení mi nevadilo, mám ty herce dokonce i rád. Nechápu. Ve svejch hodnoceních jsem moc odpadů filmům nedával a když jo, tak to už musela bejt fakt maxikokotina. Po shlídnutí Prázdnin v Provence přemejšlím, jestli jsem viděl vůbec někdy horší film. Sorry jako ! ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Že film napsal stejný člověk, co Řachandu, jsem se dozvěděl až po projekci. Teď už mě tedy neudivuje absence jakéhokoli příběhu.. Narozdíl od Řachandy jsem se ale v tomhle případě poměrně dost smál a to především díky K. Hádkovi. Ten člověk je teď snad všude a jsem za to rád - 40%. Tento film leda v letńáku s lahví rosé v ruce ;). ()

Galerie (28)

Zajímavosti (9)

  • Film se natáčel přímo v Provence ve městečku Six-Fours-les-Plages ležícím na pobřeží mezi Marseille a Nice. (SONY_)
  • „Jsem jeden z party kamarádů a členů kapely, kteří zdrhnou do Francie. Zároveň ale hraju i nadšeného botanika, kterého zajímá všechno zelené a vůbec všechno, co roste. Kam přijdu, tam prošmejdím zahradu a všechny stromy a keře,“ říká o své roli Vojta Kotek. (SONY_)
  • Ve 12. minutě chlapci nakládají náklad vína do auta a přijde Petr Dražinský (Igor Bareš). Dostane flašku vína a sklenici. Začne si do sklenice nalévat a láhev drží v levé ruce. Následně přijde velmi rychlý a krátký střih a láhev drží v pravé ruce. Po prostřihu je opět v levé. (Mydlivoj)

Reklama

Reklama