Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Woo-Jin se každé ráno probudí v jiném těle. Pokud stráví noc se ženou, musí každé ráno odejít dřív, než se ona probudí. Když v obchodě s nábytkem potká sympatickou Yi-Soo, zamiluje se. Počká na den, kdy vypadá dobře, a pozve ji na večeři. Rozhodne se, že s ní chce být stále. (Jirka_Šč)

Recenze (51)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Prvá tretina filmu v ktorej sa zoznamujeme s nie tak bežnou zápletkou, kedy sa neustále mení tvár hlavného hrdinu, má úchvatnú atmosféru. Lenže akonáhle sa rozbehne romantická línia, tak moje nadšenie začalo upadať. Splnilo sa to, čoho som sa obával. Že chémia medzi párom, kedy sa neustále mení herec hlavného predstaviteľa, nebude fungovať. Z jej strany ešte nejaká tá chémia fungovala, ale zo strany hercov, ktoríi sa striedali každú chvíľu som nič necítil. Tým pádom ma táto časť začala nudiť. A akokeby nestačila márna snaha o romantiku, tak od polovici filmu sa zmení žáner na drámu v ktorej sa riešia praktické problémy tohto netradičného úkazu a to bolo ešte horšie, lebo nejaké dojatie nad útrapami páru som necítil už vôbec. Náhle romantické finále v Prahe mi bolo prakticky ukradnuté, ale aspoň ma potešilo zopár českých dialógov. Výsledkom je film pri ktorom moje obrovské prvotné nadšenie postupne kleslo na bod mrazu. Ale citlivejším povahám to možno sadne viac, takže aj tak film odporúčam vyskúšať. 6/10. ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Tak nějak nevím, to téma je fakt originální, probouzet se každý den jako někdo jiný, kluk, holka, starý, mladý, děcko a ze začátku to originalitou jen srší ale místo aby se to rozjelo bud v nějakou crazy scifi komedii, nebo vážné vztahové drámo tak to zůstalo tak nějaké nijaké, pomalu plynoucí nudné romantické nic. Pořád stejná melancholická hudba, pomalé tempo bez výraznějších zvratů a emocí. A ani ta Praha to nezachránila. Tentokrát jdu proti proudu, tohle byla na Korejce celkem slabota. ()

Reklama

Jinny 

všechny recenze uživatele

Předně - pokud jste zvyklí na odlehčený styl amerických romantických komedií, tak Vnitřní krása je v tomhle jejich protiváha. Sem tam prolítne mezi herci vtípek, ale ve své podstatě je tenhle film vážný. V první polovině je neuspěchaně představený hlavní hrdina, jeho problém a jeho vyvolená. Druhá polovina je trošku natahovaná a slabší, ale dočkáme se v ní několika správně emotivních výstupů. Rozhodně je to film, který můžu doporučit pro večer s vaší drahou polovičkou. Nebo si počkejte na nevyhnutelný americký remake, kde uvidíte hvězdnou přehlídku cameo rolí a Prahu na konci vystřídá Paříž. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Sledovat The Beauty Inside je jako cestovat časem, do dob, kdy byla korejská kinematografie na úplném vrcholu svých sil. Jako před deseti lety jsem dostal ultimátní melodrama, červenou knihovnu pro všechny beznadějné romantiky, plochou a sotva vykreslenou krasavici, obvyklé dějové zákruty, vypilovanou vizuální stránku, exotická lokace... a přepálenou stopáž. Obdivuhodně zvládnutá premisa, zvláště v úvodu se scénárista/režisér zapotí, aby nenápadně odhalil, že ta nová tvář na plátně není zároveň novou postavou (a že si vystačí vlastně jenom se třemi). Pokud jste vždycky chtěli vidět nekomediální variaci "Na Hromnice o den více", neváhejte. 85 % ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Možno tak prvá tretina bola na parádu, že som bol priam očarený z toho, aký originálny námet dokázali Kórejci zas vytiahnuť. Ale potom sa to akosi dostalo do romantickej slučky, ktorá svojvoľne pomaly ale isto udusila celý potenciál tohto sľubne vyzerajúceho "sci-fi" filmu. Od tej chvíle ako sa formuje romantická zápletka už to ide nepretržite dole vodou a napriek niekoľkým zlomom v deji to výrazne strácalo na atraktivite. Záverečná fáza plná sentimentu a klišé, ktorá silou mocou hrala na city, ma teda nijako nedojala. A napokon zo 4*, o ktorých som bol počas väčšiny filmu rozhodnutý, napokon padli na tri. Tým najlepším z celého filmu napokon zostala prvotná fáza prezentujúca ten skvelý námet s obrovskou dávkou potenciálu. Romantický sentiment tomu žiaľ neprospel... ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

  • V roli Kim Woo-jina se vystřídalo 123 herců, mezi nimi jak ostřílení veteráni, tak především nespočet vycházejících hvězd korejské kinematografie a reprezentantů hallyu wave. (Zdroj: Filmasia)

Reklama

Reklama