Reklama

Reklama

Sára (Linda Cardellini) kdysi udělala tradiční chybu. Vzala si zlobivého kluka Dustyho (Mark Wahlberg), který byl zábavný a sexy, nicméně jen do chvíle, než se stal otcem. Jako táta zoufale nefungoval. I proto ho později vyměnila za Brada (Will Ferrell), jehož vždy zdobila zodpovědnost a serióznost, které si její děti bohužel neustále pletou s nudou. Brad by se klidně rozkrájel, kdyby ho braly jako tátu, ale ono jim to prostě nějak nejde. Pak se po čase navíc zjeví Dusty, který je pořád tou testosteronovou mašinou přetékající nápady, a rozhodne se Brada zašlapat do země. Brad si záhy uvědomí, že se slušností a zodpovědností by tomhle nerovném souboji neměl šanci obstát, a tak se do Dustyho pustí jeho vlastními zbraněmi, které však zoufale neovládá. I proto se z nenápadného pošťuchování stane regulérní válka, do které se coby rukojmí zapletou i ti, o které probíhá, tedy Sára a obě děti. (CinemArt)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (271)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak tohle, bylo dost špatně retardované, po celou dobu filmu sem vlastně sledoval, jak se Ferrell, snaží zavděčit svým nevlastním dětem. Zatímco Wahlberg to má všechno v malíku, tak Ferrell dělá ze sebe kašpara a obecného blba. A tomu sem se jako že měl smát ? Ano pes nazvaný Tumor a sejmutí invalidního kluka, mělo něco do sebe a konec byl celkem i zábavný, určitě zábavnější než celý film. Aaa morální ponaučení, ano i to ve filmu je a hned několikrát, ohgh........no fuj, až moc přeslazené. Dost o ničem trailer, naznačoval stoprocentní plodnost humoru, ale film poskytl asi tak pětiminutovku, cigáro a peníze na taxi. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Na rovinu, nebýt opravdu kurevsky cool Wahlberga, kvůli kterému jsem jen tak mimochodem byl vůbec ochoten věnovat této podívané svou hodinku a půl života, tak bych této záležitosti nedal víc než jednu upachtěnou * z milosti. Tohle je prostě další z případů, kdy vůbec nechápu, proč se k tomuto herci v postavení Mark Wahlberga vůbec propůjčují? Úspěch od toho nemohl očekávat v žádném případě, svůj herecký talent zde také zrovna neměl příležitost uplatnit, a kvůli penězům to také asi nebylo. No teď už je to ale stejně jedno, o jednu zbytečnou, nevídaně neoriginální rodinou blbůstku je na světě víc, pár diváků si u toho nejspíš odpočine, možná pár těch zoufalejších i pobaví, mrtvice u toho ale snad nikoho nepostihne, tak co. Abych byl ale k filmu krapet konkrétnější, nevlastní fotřík usiluje o přízeň dvou dětí, když tu po letech brnkne domů jejich pravý tatík, capartíci ho hned bezmezně milují, a tak se z toho vyvine „boj“ o dětské dušičky. Pointa pak musí být jasná hned každému už jen z obsahu, smutné je to ovšem o to víc, že oné pointy je následně dosaženo způsobem více než trapným, možná až zvracení vyvolávajícím. Respektive tu máme další důkaz toho, na jaké dno dokážou někteří tvůrci až klesnout. Co se zábavnosti týče, humor zde dostal devadesátiminutovou dovolenou, což zrovna u komedie považuji za poměrně vážnou absenci, emočně jinak chladné, bez tempa, bez nápadů, ale abych nebyl až tak zlej, až na ten nevkusný happyend jde jinak o poměrně neškodnou podívanou, ale prostě netuctovost a nápaditost zas stejně dostala jednou pořádně na prdel. P.S. John Cena v úplně poslední scéně během pár vteřin zvedá úroveň celého filmu o level výš 8D! ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Daddy's Home je vianočná komédia Paramountu a ponúka slušného zástupcu žánru. Herci sú skvele obsadení do svojich rolí, majú napísané dobré vtipy a s istou dávkou improvizácie vytvárajú potešiteľný celok. Netreba čakať hlboký dej, veľké momenty otáčajúce dej, ani grandiózne finále - Sean Anders s dvojicou ďalších scenáristov vytvoril nutnú kostru a na ňu navešali dobré gagy. Prediktívne vtipy, očakávané scény, jasné nahrávky na vtipné smeče, dočkáte sa všetkého. Paradoxne, aj Will Ferrell dokáže nastoknúť komédii dobrý atribút a to srdce dobráka. Že sa vydá do nevídaných zemí športov či podpásoviek je očakávané a vhodne zahrané. Navyše je tu Mark Wahlberg s rolou drsniaka. Ich symbióza funguje celkom dobre, dokonca tento solídny reunion dokázal naplno zopakovať parádny výkon Fízlov zo zálohy. Ale za tým stojí aj kvalita scenára a možností. ()

Sayko 

všechny recenze uživatele

Jak píše mistr Malarkey, dali by se vypíchnout nějaké fajn scény, u kterých jsem se i zasmál, ale jinak to byla taková ta klasická americká komedie nepřinášející nic nového.. Jako rodinná komedie pro delší chvíle to určitě obstojí, ale po týdnu nebudete tušit, o co vlastně ve filmu šlo a abyste se na snímek podívali znovu, k tomu vás určitě nepřiměje. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Velký zklamání, čekala jsem, že bejvalej raper a nynější herec s velkým pérem Marky Mark bude ukázkovej zmrd a on se celou dobu k Vilíkovi Ferrellů chová vlastně absolutně v pohodě, konflikty maj způsobem, že - ano mezi náma je dusno, ale ani jeden to nedáme moc najevo - a všechna ta jejich nenávist dospěje ke konci když si ve velkolepým finále div navzájem nevykouíi péra, neprotáhnou komíny a ve vší tý eufórii afektovaně jeden o druhym nevyřvávaj, jak zrovna ten druhej je to nejlepší co mohlo děti a maminu potkat. Takže veškerou vtipnost zachraňuje Vilík na basketbalovým hřišti a malej klučina co krásně rozbije držku pořádný kurvě plus pár jako napůl vtipných píčovin, který mi ale z hlavy vyšuměly rychleji než jsem je sem stihla napsat. Něco tam bylo, já fakt nevim. Chtěla jsem dát dvě hvězdy, ale jsem momentálně silně pod vlivem opiových látek, takže to vidím žůžovějc a mrdnu tam i tu třetí kurvu. ()

Galerie (117)

Zajímavosti (12)

  • Dvaja športovci sa zranili počas nakrúcania. Kobe Bryant si natiahol ramenné svaly a Tony Hawk, ktorý zastupoval Willa Ferrella v scéne so skateboardom spadol a museli zavolať záchranku. (shinigami491)
  • Když na závěr filmu přijíždí protivník Dustyho (Mark Wahlberg), zní píseň skupiny Metallica „For Whom The Bell Tolls“. (xisp)

Související novinky

Tom Cruise a další neskutečný kousek

Tom Cruise a další neskutečný kousek

22.04.2015

Studio Paramount právě na CinemaConu představilo svoje nadcházející filmy. Komedie o tom, jestli je lepší táta Will Ferrell nebo Mark Wahlberg, si moc pozornosti neodnesla, stejně ale nešlo o zlatý… (více)

Reklama

Reklama