Reklama

Reklama

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) a Chris (Anthony Mackie) jsou kamarádi už od dětství a jejich vánoční setkání se již dlouhá léta pravidelně mění v noc plnou nespoutaného hýření a bujarého veselí. Nyní ale stojí na prahu dospělosti, tradice se chýlí ke konci a poslední společná pařba by měla být nezapomenutelná. A proto je potřeba najít "Nutcracka Ball" - Svatý grál všech vánočních večírků. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (179)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Příjemná a řádně přisprostlá vánoční pohodovka s věčně vypáleným Sethem Rogenem a jeho partou. Tempo je sice trochu nevyvážené a hluchých chvilek není málo, ale ty vyvažují některé naopak velmi vyvedené momenty a hlášky. Michael Shannon ve vedlejší roli jako Mr. Green neměl chybu. Nechybí ani trocha vánočního sentimentu a trochu mě mrzí, že jsem na tenhle film narazil v srpnu. Vánočnímu opáčku se ale tenhle kousek rozhodně nevyhne. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Bong je mi svědkem, že tyhle trávou a nekorektností čpějící záležitosti miluju jako pěkně tvarované dámské pozadí, nemluvě o tom, že Seth Rogen je jedním ze skupinky vyvolených....každopádně tohle už bylo naprosto zbytečné. Bez nápadu, umaštěné, lehce zapomenutelné. Ač kostelní scéna patří k tomu nejlepšího za posledních x let, zbytek páchne víc než rozlitým pivem recyklací. Recyklací stokrát omletých gagů, dialogů a výrazů. Navíc jestli jsem psal o Rogenovy jako o vyvoleném, tak s Levittem mám už přes dvacet let docela problém a Mackie byl, je a zřejmě i zůstane jenom slušně placenou přidržtaškou. Už se těším na další bosí běh po střepech jenž znamenají úlet, ale tenhle vánoční večírek brzy vytěsním ze své paměti. ()

Reklama

maddy 

všechny recenze uživatele

Zhulená komédia pri ktorej písaní s najväčšou pravdepodobnosťou hulil jej scenárista, pretože to je mišmaš skutočne všetkého. Od hrubozrnnej komédie, cez číru romantiku, drámu o dospievaní, až po takmer celorodinný film so záverečným posolstvom. A funguje to jedine ako taký „buddy movie“ vďaka sympatického ústrednému triu (Gordon-Levitt, Mackie, Rogen), inak to je bohužiaľ ako komédia trestuhodne nevtipné a ako romanca silne nefunkčné. Vtipná scéna je po celú stopáž jedna, možno dve (kostol) a po väčšinu času sa skôr zdá, že si to Seth Rogen s kamošmi síce počas natáčania evidentne užívali, ale natočili si ho hlavne preto, aby sa bavili oni. Či sa baví aj divák tu už bolo všetkým jedno. A tak namiesto akokoľvek nápaditých humorných scén to je zase raz celé o zvracaní, padaní, hulení, blúznení a prvoplánových cameo úlohách, ktoré občas fungujú (Shannon), inokedy sú úplne zbytočné (Franco) a niekedy až okato nevyužité (Miley Cyrus: „Volaj ma Hannah!“). To tu skutočne nikoho nič iné nenapadlo? Night After si z toho nebudem pamätať ani jednu jedinú scénu a to nie je pre komédiu práve najlepšie vizitka. S Jonathanom Levinom to ide strmhlav dole vodou. Najprv prekvapil nadpriemerným 50/50, potom neurazil, ale ani nenadchol priemerným Warm Bodies a teraz sklamal podpriemerným Night Before. Až sa bojím čo z neho vylezie nabudúce, pokiaľ bude v tomto klesajúcom trende pokračovať. CELKOVO: 2* (4/10) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Seth Rogen a jeho kámoši si natočili další film, který je hlavně proto, aby se bavili oni. Ale sem tam se jim daří, aby pobavili i diváka. Díky jejich obhroublému humoru, který tentokrát nejde až tak daleko, i když epizoda s Jamesem je skvělá, se jim daří udržet vaši pozornost. A mě osobně naprosto dostala žádost o ruku. Ano, jsem z těch, co jim Miley nevadí. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Tento komentář sponzorovala firma Red Bull: Odkazy prošpikovaná jízda na nejokázalejší vánoční párty v Novém Yorku. Geniální zfetovaný Rogen dává bránici zabrat každou druhou scénu. Jinak film o důležitosti Vánoc pro naši generaci. O kamarádství, děsu z toho mít děcko i strachu z neúspěchu v práci i životě. Těžká témata dávkována jeden pomalý šluk za druhým. A Michael Shannon je jako d(uch)ealer Vánoc skvělý. Scéna Žid v kostele nemá chybu. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Nahé fotky Isaaca (Seth Rogen), které má v telefonu, byly pořízeny dvojníkem. (kellne)

Reklama

Reklama