Reklama

Reklama

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) a Chris (Anthony Mackie) jsou kamarádi už od dětství a jejich vánoční setkání se již dlouhá léta pravidelně mění v noc plnou nespoutaného hýření a bujarého veselí. Nyní ale stojí na prahu dospělosti, tradice se chýlí ke konci a poslední společná pařba by měla být nezapomenutelná. A proto je potřeba najít "Nutcracka Ball" - Svatý grál všech vánočních večírků. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (179)

Fíla 

všechny recenze uživatele

Takových filmů je hodně, ale tady mě baví, všichni 3 hlavní aktéři. Konečně není Seth Rogen jen za trapáka, ale i trochu za herce, Gordon-Levitt, jako nesmělý mladík, který svou postavu Ethana, hraje hodně vtipně, protože se z trojice dostane snad nejvíce do trapných situací, které jsou "ANO" vtipné. Jako Vánoční pařící komedii, jsem si tohle moc užil. Anthony, který si hraje, na jakousi sportovní hvězdičku, která si užívá své chvíle slávy, až ve 34 letech. Snaží se zapadnout svou osobností, do "lepší společnosti," kde nakonec zjistí, jak už to bývá, skuteční přátelé nadevše. Já osobně filmy, ve kterých účinkuje Rogen, nemám nijak v oblibě, ale tihle 3 si sedli a dokázali mě pobavit, velice dobře. ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem se naladit na štědrý den a jak jsem se v roce 2019 dívala na film Městem chodí Mikuláš, tak jsem se rozhodla zkusit tohle. A v uvzovkách scénáristovi můžu ironicky poděkovat. Takto zprasit vánoční atmosféru orgiemi, drogami, chlastem, nedůstojným chováním, sprostými slovy.. No, film který se zajisté vysílá po 23.00 hodině, odehrává se to v době vánoc, ale kdo se těší na štědrý den jako já, tak ať se na tuto bizarní sra*ku opravdu nedívá. ()

Reklama

liberita 

všechny recenze uživatele

Seth Rogen s neobvyklou hereckou partiou, hoci kamoš James Franco sa predsa len mihne pár zábermi. Po dramatickýchh úlohách ma potešilo zase raz vidieť Josepha Gordon-Levitta v humornej pozícii a prekvapila účasť Miley Cyrus a Michaela Shannona. Night Before dobre pobaví, hoci je s ňou trochu problém v nevyváženosti, film má scény spôsobujúce záchvaty smiechu a potom ďalšie, ktoré by ste radšej pretočili. Zaujalo ma využitie ducha Vianoc (minulosti, prítomnosti a budúcnosti) známe z Dickensa a pobavili hlavne patálie Rogena (obzvlášť tá v kostole). ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Komedie nebo vlastně skoro všechny filmy, ve kterých hraje Seth Rogen se mi nikdy moc nelíbí, což je trochu zvláštní jelikož proti Sethovi vůbec nic nemám, naopak mi přijde jako velký sympaťák, jen filmy ve kterých hraje mi přijdou trochu před čáru. Stejně jako v tomhle filmu. Je sice krásné, že to je vánoční komedie pro teenagery, jelikož se tam řeší drogy, drogy, drogy a sex, ale nic velkého nebo originálního to není. Jen další komediální blbost. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„A BUDE TO NEJLEPŠÍ VEČER NAŠEHO ŽIVOTA!…“ /// Tahle věta je dost vohraná (zvlášť v našem věku) – pár chlápků si de vyčistit disketu a hned se z toho snažej dělat událost, na kterou se nezapomene. Nebo aspoň voni maj vo čem v těch svejch nudnejch životech kecat. Tohle je podobný. Teda smyslem. Provedením se dostávaj dál, než vostatní (nekončej v pajzlu pochybný kvality, kde místní štětka za panáka rumu volizuje předkožky…). Snažej se (možná to byl úkol pro celou tu rotu scénáristů), aby se tady děly věci a průsery větší než ve Vegas. Faktem je, že toho tihle tři týpci hodně podělali. Ale poučili se! Navíc přátelé jsou (kurva prostě jsou!) důležití! Takže je to místy sentimentální, vobčas brutální a taky vtipná prostoduchá vánoční zábava, pro nenormální adventní obecenstvo! (dáme to letos po Popelce? Jasan, dones travku…) No tak já du radši vo chlup vejš... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem Žid a mým vánočním přáním je ukřižovat m(M)esiáše. 2.) Zjistím, že Miley Cyrus (ani Hannah Montana) nemusej bejt trapný. 3.) Thx za titule „sonnyboy“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Nahé fotky Isaaca (Seth Rogen), které má v telefonu, byly pořízeny dvojníkem. (kellne)

Reklama

Reklama