Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní hrdinkou seriálu televize Nova Policie Modrava je zkušená kriminalistka Jana Vinická, která z osobních důvodů přichází z většího města na venkov a přijme uvolněné místo velitele stanice na Šumavě. Musí se však vyrovnávat s počáteční nepřízní místních policistů, kteří se nemohou smířit s tím, že jim velí žena. Jana má optimistickou povahu se smyslem pro humor a společně se svým týmem řeší v každé epizodě nový kriminální případ. V seriálu Policie Modrava se mísí napětí a tajemství s lidskými osudy, a to vše v autentických reálech a exteriérech Národního parku Šumava. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Uživatel smazal svůj příspěvek.

 (hodnocení, recenze)

Totální píčovina a opět to ubohé a neskutečně už úchylné rvaní bab do vedoucích pozc, debilita takového vnucování už je neměřitelná stejně jako debilita celého seriálu.

Barracuda_

Barracuda_ (hodnocení, recenze)

Důchodce kriminalistou? Nic proti Satoranskému, ale toto obsazení je přinejmenším směšné.

Amon Amarth

Amon Amarth (hodnocení, recenze)

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
TOTÁLNÍ  NASRANOST
V drtivé většině jsou jakékoliv pořady TV NOVA naprosto nekoukatelné. Ale v momentě,kdy se (nejen) můj oblíbený kraj objeví v pilotním dílu nikdy nenatočeného seriálu,mi puklo srdce a s okamžitou platností NOVA TV mizí z mého seznamu tv stanic,protože takováhle sračka si nezaslouží mojí pozornost.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
DEATH FOR NOVA tv

Reklama

Reklama