Reklama

Reklama

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (44)

Indiana 

všechny recenze uživatele

Po několika letech jsem si tenhle kousek zopakoval a přesvědčil se o tom, že to je jeden z mých nejoblíbenějších a zároveň nejpřirozenějších filmů co jsem viděl. :) Ve 20ti letech by tenhle snímek byl mojí svatyní, teď je to pro mě hlavně nostalgická záležitost, u který jsem se celou dobu spokojeně usmíval, vzpomínal na každoroční týdenní akce na mácháčích apod. a říkal si, že hlavní hrdinové mi v žádnym jinym filmu nebyli bližší než tady :) ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Do poloviny stopáže cool stylovka se skvěle nasazenými osmdesátkami, plná hlášek, gest, ganje, barviček, excesů a s parádním ost. Jenže postupně zjistíte, že to vlastně nemá vůbec žádný děj, k ničemu se to neubírá, přibývá zbytečných konverzací a hlavně pomalu ale jistě uvadá nastolené tempo a smile feeling. Jediné, co zůstane až do samotného konce, je již zmíněný soundtrack. 3,5* a obrovská škoda, že to neudrželo tempo! Final potitulkový rap je těžké štýlo! ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Jako vystajlovaní tam byli všici ti chlapící náramně. To se musí nechat. Upnutý džínečky, účesy, kníry, to jako jo. Ale nepřetržitý rozhovor, který byl zcela nesmyslný a bez pointy, trval alespoň čtyřicet minut, dovedl mne k přerušení filmové projekce. Déle jsem to nevydržel, jelikož bylo jasné, že ti sportovci sportovat nezačnou, a k ničemu jinému se opravdu nehodí. 20% ()

arbitr 

všechny recenze uživatele

Výborná sonda do života americké studující mládeže v 80.letech minulého století. Soundtrack i výběr herců za pět hvězd, autor režije a scénáře se nezapře. Doporučuji i dnešní mládeži, můžou porovnat jak se žilo tehdy a dnes. A nemyslím tím jenom ty kalby a sport, ale zejména druhovost hudební scény a styly oblékání a účesů. A pozor neplést si Twilight ságu s tímhle http://www.csfd.cz/film/70006-the-twilight-zone/komentare/ ()

Minimie 

všechny recenze uživatele

Údajně komedie k popukání, ale mě osobně tenhle humor naprosto minul. Zápletka je v podstatě nulová: pardon, ale koukat dvě hodiny na to, jak parta vysokoškoláků tři dny v kuse paří a balí holky, a potom pět minut předstírá, že hraje baseball? Nevím, co jsem čekala, ale Linklater mě tady těžce zklamal. Jsem si jistá, že mužskému publiku film určitě sedne víc - s postavami se nepochybně ztotožní a nostalgicky zavzpomínají na školská léta. Já jen protáčela oči v sloup... ()

Galerie (29)

Zajímavosti (5)

  • Režisér Linklater napsal scénář k filmu již v roce 2005. Richard Linklater se snažil získat finance na film už v roce 2009, ale neúspěšně. (Masarka14)
  • Děj filmu se odehrává od 28. srpna do 1. září 1980. (Hal_Moore)
  • Režisér Richard Linklater hrál na škole baseball. Pamatoval si, jak vždy všichni jeho spoluhráči ve všem možném i nemožném soutěžili. Všichni chtěli být ve všem nejlepší, stejně jako hrdinové ve filmu. Podstatná část Everybody Wants Some!! je tak autobiografií, stejně jako mnoho Linklaterových jiných filmů. (Hal_Moore)

Související novinky

Co chystá Richard Linklater?

Co chystá Richard Linklater?

31.08.2016

Král nezávislého filmu loni bojoval o Oscary s Chlapectvím, letos nám nadělil komedii Everybody Wants Some!! a už má v plánu další film - drama Last Flag Flying. Někteří z vás správně poznali 11 let… (více)

Jennifer Lawrence: Víc než dokonalá žena

Jennifer Lawrence: Víc než dokonalá žena

28.07.2015

Phil Lord a Chris Miller (Lego příběh) měli po 22 Jump Street režírovat romantickou komedii The Rosie Project. Lucasfilm jim ale odmávnul film s mladým Hanem Solem, takže vzali nohy na ramena a… (více)

Co nás čeká po Chlapectví?

Co nás čeká po Chlapectví?

26.02.2015

Letošní Oscaři byli velkým kláním mezi Birdmanem a Chlapectvím. Vítězem se nakonec stal stárnoucí okřídlený superhrdina, Richard Linklater ale rozhodně nemusí chodit Hollywoodem se svěšenou hlavu.… (více)

Reklama

Reklama