Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obrovský gorilí samec King Kong nezemřel po pádu z mrakodrapu, stále žije! Jeho život je ale opět v ohrožení. King Kong je již dlouhou dobu v kómatu a nutně potřebuje operaci. Lékaři ale nemají krev a bez té zákrok provést nelze. Jeden lovec však učiní nečekaný objev. V pralese najde samici stejného druhu. Okamžitě je převezena a King Kong může být operován. Jenže po probuzení z kómatu King Kong cítí přítomnost samice a pudy jsou silnější než všechny řetězy. Společně uprchnou do hor, ale lidé je nehodlají nechat na svobodě… (Vapet Production)

(více)

Recenze (107)

wosho 

všechny recenze uživatele

První King Kong od Johna Guillermina i přes jisté problémy byl dobrým filmem na který se dá i vícekrát podívat (hlavně zásluhou herců). Ale tento paskvil je už moc béčkovitý, zcela bez kouzla a nějakého dobrodružného nádechu. A hlavně Linda Hamilton je tady nic moc a ten Brian Kerwin je spíše šašek, než hrdina. Tato verze King Konga je rozhodně nejhorší a pobavit může ledatak milovníka špatných filmů, či někoho po lobotomii:-) ()

tron 

všechny recenze uživatele

Bože, už ten názov! Čo urobíme so sequelom? Prihodíme viac gigantických goríl? Vyhodíme charizmatické staré postavy a prihodíme snaživú Lindu Hamilton? Atmosféra sa stratila do tmy zabudnutia a ani technické spracovanie nie je kvalitné. Akiste nepomáha ani príliš prízemný scenár plný zlej, nič nechápajúcej a extrémne xenofóbnej armády. Posledná „šťastná“ scénka je potom už len kurióznym zavŕšením tohto, ehm, dobrodružstva. ()

Reklama

sskrblik 

všechny recenze uživatele

King of the jungle returns! Umělá resuscitace největší opičky a následná svatba s družkou neméně chlupatější. Ne tak docela - spíše ždímání původního schématu s jedním jediním záměrem - uždíbnout si ještě nějaký ten žvanec pro sebe. Zkrátka prvoplánovaná vyděračská akce, která má za úkol nalákat fanoušky jedničky. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Tento film je špatný, to je pravda. Příběh oživení King Konga a následně nalezení jeho partnerky je naprostá hovadina a taktéž herci a hlavně vizuální efekty jsou příšerné! Navíc tu není žádná pořádná emotivní scéna, která v King Kongovi vždycky je a tady chybí. Jednu hvězdu dávám za některé povedené akční scény a tu druhou za úžasnou Lindu Hamilton, která je moje oblíbená herečka. 2 slaboučké hvězdy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„King Kogn žije“ je pokračováním, které vlastně pokračováním není, jedná se o remake, protože celkové vyznění příběhu je naprosto stejné. Jen je to ještě horší než první film, ještě hloupější a s tak zbytečnými scénami, které nejsou ani moc logické, že si už budete přát, aby to celé skončilo. A ono to naštěstí skončí a vy jste doslova nuceni k tomu, abyste byli smutní. Špatný produkt americké produkce, který málem degradoval celou myšlenku King Konga. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (14)

  • Film bol nominovaný na Zlatú malinu v kategórii Najhoršie vizuálne efekty. (Jello Biafra)
  • Natáčelo se od 8. února 1986 do 27. května téhož roku a filmování probíhalo převážně v americkém státě Tennessee – města Pigeon Forge, Lake City a Jellico, vodopád Fall Creek Fal. Dále se točilo v Severní Karolíně ve městě Wilmington – využito bylo místního filmového studia a univerzity. (fiLLthe3DD)
  • Z filmu sa stal v dobe jeho uvedenia gigantický kasový prepadák. Z pôvodného rozpočtu 18 miliónov amerických dolárov, zarobil film v kinách len 4,7 milióna. (Jello Biafra)

Reklama

Reklama